Σελίδες

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΤΕΝΤΩΜΕΝΟ ΣΧΟΙΝΙ !!! ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΠΑ - ΡΩΣΙΑΣ !!!

polemos


Ακόμα και Αμερικανοί δημοσιογράφοι και πολιτικοί επιστήμονες, διαβλέπουν υπερβάλλοντα δόλο  , πίσω από την ασκούμενη πολιτική των ΗΠΑ ,έναντι  της Ρωσίας, μιας πολιτικής  η οποία «σπρώχνει» τον πλανήτη σε ένα πυρηνικό όλεθρο, λόγω των «θανατηφόρων οπλοστασίων», των δύο υπερδυνάμεων.
Αυτό αναφέρει με άρθρο του ,  έγκριτος Αμερικανός δημοσιογράφος.  «Ουάσιγκτον και διεφθαρμένα δυτικά μέσα ενημέρωσης, «πιέζουν» τον κόσμο προς έναν πυρηνικό πόλεμο», δηλώνει ο Αμερικανός πολιτικός επιστήμονας και δημοσιογράφος Paul Craig Roberts. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ίδια ΜΜΕ  σκοπίμως «δαιμονοποιούν» συνεχώς την Ρωσία και  προσωπικά τον  Βλαντιμίρ Πούτιν, «χτυπώντας  τα τύμπανα του πολέμου».
Ο συγγραφέας υπενθυμίζει ότι παρόμοιες «εκστρατείες» είχαν ξεκινήσει εναντίον του Ιράκ και της Λιβύης, με τα γνωστά αποτελέσματα . Τώρα οι νεο-συντηρητικοί στην Ουάσιγκτον «κατεδαφίζουν»  ό, τι δημιούργησαν  με τόσο κόπο, πριν πολλά  χρόνια  ο  Ρίγκαν και ο Γκορμπατσόφ», συνεχίζει ο Roberts, αναφέρει το ρωσικό δίκτυο russian.rt.com.
Frontlines___Third_World_War_by_tankhawk500
Η Κοντολίζα Ράις, ως σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου Μπους, προειδοποιούσε  πριν αρκετά χρόνια,  τους Αμερικανούς πολίτες,  για την απειλή μιας πυρηνικής έκρηξης, εξαιτίας των όπλων μαζικής καταστροφής που βρίσκονταν στα χέρια του Σαντάμ Χουσεΐν. Η απειλή αυτή, όπως αποδείχθηκε ότι  ήταν ψεύτικη , αλλά τώρα η ασφάλεια όλων των αμερικανικών πόλεων, κινδυνεύει   από μια  πραγματική απειλή, την οποία δεν αναφέρει κανένας Αμερικανός σύμβουλος εθνικής ασφαλείας. Η απειλή προέρχεται από την Ουάσιγκτον και την «δαιμονοποίηση» της Ρωσίας , και της ηγεσίας της χώρας αυτής , γράφει στο άρθρο του, ο Αμερικανός δημοσιογράφος Paul Craig Roberts.
Στις 13 Μαρτίου 2015, ένας εκ των κορυφαίων δημοσιογράφων  του CNN, ο Γούλφ  Μπλίτσερ, άσκησε στην ουσία  «Μαύρη προπαγάνδα, παραπέμποντας  κατ “ευθείαν στο Τρίτο Ράιχ ή στο 1984 «του Όργουελ», με την παρουσίαση της  Ρωσίας ως την μέγιστη  επιθετική στρατιωτική απειλή  για τις ΗΠΑ . Ο ίδιος, εμφανίζοντας πολεμικές σκηνές από   βομβαρδισμούς και πυροβολισμούς επί της  οθόνης, αλλά και πολλούς  Αμερικανούς στρατηγούς», επέμεινε στις  προκλητικές ενέργειες της «ρωσικής απειλής», γράφει ο Paul Craig Roberts.
U.S. Democratic presidential candidates Senator Obama (D-IL) and Senator Clinton (D-NY) pose for photographers at the CNN/Los Angeles Times Democratic presidential debate in Hollywood
Ο  μεγαλοδημοσιογράφος του CNN, Γ.Μπλίτσερ, αποτέλεσε το μέσο της  πραγματοποίησης μιας  εκστρατείας παραπληροφόρησης, η οποία έχει ως στόχο να προετοιμάσει τους Αμερικανούς πολίτες για μια ενδεχόμενη σύγκρουση με την Ρωσία.
Έτσι αυτή η  ανεύθυνη προπαγάνδα με τα  κραυγαλέα ψέματα, σύμφωνα με τον Paul Craig Roberts, καθιστά σαφές ότι το CNN και ο Γούλφ  Μπλίτσερ προσωπικά, δεν φοβούνται ότι στην ουσία  «στρώνουν το χαλί», της  υποκίνησης, σε πολεμικές ενέργειες, μέσω των  αποκαλούμενων  «mainstream» μέσων ενημέρωσης των ΗΠΑ,  τα οποία έχουν μετατραπεί  σε «Υπουργείο Προπαγάνδας», τονίζει  ο συγγραφέας.
Τέτοια ξεδιάντροπα ψέματα, τα οποία  τεκμηριώνονται από  υψηλόβαθμους  Αμερικανούς αξιωματούχους, έχουν ως άμεσο στόχο να τρομάξουν υπερβολικά  το κοινό, με τον θάνατο «που έρχεται από τα ανατολικά» . Ο  Roberts γράφει στο άρθρο του ,  για την παντελή έλλειψη σεβασμού της αλήθειας, και την παντελή έλλειψη συναισθημάτων για την  ανθρώπινη ζωή, εκ μέρους των αμερικανικών αρχών και των «ΜΜΕ.»
images
Η Προπαγάνδα «πιέζει» τον κόσμο για έναν  πόλεμο, και η προπαγάνδα αυτή προέρχεται από την  Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τον Roberts, αποτελώντας την  πιο ανεύθυνη πράξη στην ανθρώπινη ιστορία. Ο Ρ. Ρίγκαν και ο Μ. Γκορμπατσόφ κατόρθωσαν να απομακρύνουν την απειλή ενός πυρηνικού πολέμου, και σήμερα οι «τρελό νεο-συντηρητικοί  και οι ορδές των έμμισθων  δημοσιογράφων , ξαναφέρνουν τον πυρηνικό όλεθρο και πάλι ante portas.
Η επιθετική Προπαγάνδα της Ουάσιγκτον εναντίον της Ρωσίας και του Β. Πούτιν, προσωπικά , προσομοιάζει σύμφωνα με τον Αμερικανό επιστήμονα ,   στην προπαγάνδα που ασκήθηκε  κατά του Ιράκ και του Σαντάμ Χουσεΐν, της  Λιβύης και του Καντάφι.
«Μήπως αυτό σημαίνει ότι η Ουάσινγκτον σκοπεύει να επιβάλει στην Ρωσία την επιλογή μιας πυρηνικής επίθεσης; , ερωτά ο Αμερικανός  δημοσιογράφος. Και ο ίδιος απαντά: «Αν αυτό είναι αλήθεια, αυτό  θα είναι το τέλος του κόσμου, όπως το γνωρίζουμε σήμερα .
Ο Πούτιν, σύμφωνα με τον συγγραφέα, έχει επίγνωση της σοβαρότητας της κατάστασης και καταβάλει  κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσει την κατάσταση, αλλά η Ουάσιγκτον το καθιστά σχεδόν αδύνατο.
Ο μεγαλοδημοσιογράφος του CNN Γ. Μπλίτσερ , σκόπιμα δεν  ανέφερε ότι η κυβέρνηση της Γαλλίας και της Γερμανίας προσπαθούν «τρελά και   απεγνωσμένα» , εργαζόμενες  σκληρά να σταματήσουν οποιαδήποτε  επιθυμία  για  πόλεμο.
«Καθόλη την διάρκεια του ΧΧΙ αιώνος η Ουάσιγκτον και οι «μαριονέτες» της , που απαρτίζουν την βρετανική κυβέρνηση,  έσπειραν τον θάνατο και την καταστροφή στο όνομα της δημοκρατίας», δηλώνει  ο Paul Craig Roberts.
Η Ουάσιγκτον «προσέφερε» στον κόσμο 14 χρόνια φρικτού απάνθρωπου και ανελέητου πολέμου, δεν είναι αυτό αρκετό; Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα, η Ουάσιγκτον και τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης έχουν χάσει την ανθρωπιά τους και έχουν μετατραπεί σε «πράκτορες του κακού».
Αν σηκωθεί το «σύννεφο  του μανιταριού» στον κόσμο, η ευθύνη θα  βρίσκεται αποκλειστικά  στο CNN,  και προσωπικά σε άτομα σαν τον Μπλίτσερ,  καθώς και στα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης που απεγνωσμένα «χτυπούν  συνεχώς τα τύμπανα του πολέμου», κατέληξε ο Αμερικανός επιστήμονας .
Σύμφωνα με παλαιότερα άρθρα μας στο pentapostagma.gr, η ιστοσελίδα μας καθημερινά παρουσιάζει μέσω σωρείας άρθρων της, τις κινήσεις των στρατιωτικών δυνάμεων ΗΠΑ και Ρωσίας , όπου μαζί με τις  δηλώσεις των αξιωματούχων παραπέμπουν σε ένα παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Ο Αμερικανός δημοσιογράφος και επιστήμονας, άπλα επιβεβαιώνει τα άρθρα μας περί τοποθέτησης των «πιονιών» στην  σκακιέρα πριν την τελική μεγάλη μάχη. Η οικονομική και τεχνολογική άνοδο της Ρωσίας τα τελευταία χρόνια, και η πτώση της αμερικανικής παντοδυναμίας, αποτελούν το κύριο λόγο αυτής της απευκταίας μελλοντικής σύγκρουσης.
pentapostagma.gr