Σελίδες

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΡΩΣΙΑΣ : H ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ !!!

Ο Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών, Κύριλλος, έφθασε για μια διήμερη επίσκεψη στη Σερβία.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής, του απενεμήθη ο τίτλος του Επίτιμου Διδάκτορα της Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου. 
Στην ομιλία του, ο επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, δήλωσε ότι η νομιμοποίηση της αμαρτίας, οδηγεί σε από-χριστιανισμό της ευρωπαϊκής κοινωνίας, σύμφωνα με το βουλγαρικό δημοσίευμα που επικαλείται την ιστοσελίδα του Πατριαρχείου.
«Σήμερα, η διαδικασία της εκκοσμίκευσης, η άρνηση της απόλυτης αλήθειας, η κατάργηση της έννοιας της αμαρτίας από τη δημόσια ζωή και τη συνείδηση, έχουν αυξηθεί σε πρωτοφανή ποσοστά. Με βαθιά λύπη βλέπουμε ότι  πολλές ευρωπαϊκές χώρες έχουν εγκαταλείψει την χριστιανική τους ταυτότητα.
»Αυτό το σφάλμα παρουσιάσθηκε με την ενίσχυση σε νομοθετικό επίπεδο ένα πρότυπο για το δημόσιο βίο, όπως είναι η αναγνώριση του γάμου ατόμων του ιδίου φύλου, ισοδύναμα με τον γάμο μεταξύ άνδρα και γυναίκας καθώς και η υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια του ιδίου φύλου, καθώς και η νομιμοποίηση της ευθανασίας και το δικαίωμα των γυναικών να παραχωρούν το σώμα τους, τη μήτρα τους,  για σύλληψη και πολλά παρόμοια δικαιώματα», είπε ο αγιώτατος Πατριάρχης Κύριλλος, σημειώνει το δημοσίευμα.
--