Σελίδες

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ !!! ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ !!!

157.2014_03_30-IMG_1207 Natural History Museum of LA

Νέα Εποχή – Πρωτ. Νικόλαος Μανώλης

Ορισμένα από τα βασικά θέματα της ανάρτησης είναι τα εξής:
Η Νέα Εποχή έχει μπει στα σπίτια μας «με τα τσαρούχια» για να αλλοιώσει το ορθόδοξο φρόνημά μας – ξεμάτιασμα, ζώδια, εκπομπές, παιχνίδια, βιβλία, ρούχα, τρόφιμα – Η Νέα Εποχή μας θέλει άβουλα όντα – θα βρει στρωμένη τη γη ο Αντίχριστος – μπερδεμένοι οι ιερείς μας – οι οικουμενιστές εννοούν υπακοή στη διοικούσα Εκκλησία, εμείς λέμε υπακοή στην Αγία Εκκλησία – Όποιος κάνει στα θέματα πίστεως, αντίθετα με τις Οικουμενικές Συνόδους, είναι στην αίρεση – γιόγκα, διαλογισμός, ανατολικές θρησκείες είναι ξένα – Γινόμαστε όργανα της Νέας Εποχής και δεν το ξέρουμε– Πνευματική ζωή, προσευχή και όχι  θετική σκέψη – πώς θα είναι ο Αντίχριστος – γιατί τα παιδιά μας φέρονται σαν δαιμονισμένα – π.Αντώνιος Αλεβιζόπουλος και π.Αρσένιος Βλιαγκόφτης για τη Νέα Εποχή – Βασικά στοιχεία της Νέας Εποχής -Πατριάρχες και Μητροπολίτες συμφωνούν ότι αλήθεια υπάρχει και σε άλλες θρησκείες! – Μη φοβάστε τις ασθένειες της Νέας Εποχής – Προβολή της Νέας Εποχής από ΜΜΕ, καλλιτέχνες κλπ – Γκουρού κάνουν προσηλυτισμό σε πόλεις μας παρά το ότι αυτό αντίκειται στο νόμο.

«1η Μαχητική Ομιλία», Τετάρτη 15-10-2014

Στην παρούσα ανάρτηση παρακολουθούμε το Α΄ μέρος της ομιλίας του π. Νικολάου Μανώλη για τη Νέα Εποχή.

Εφιστά την προσοχή μας και επισημαίνει τον μεγάλο κίνδυνο που εισβάλλει με πολλούς τρόπους, με πολλά μέσα στα σπίτια μας.

Πέφτουμε στις παγίδες του διαβόλου και θα δώσουμε λόγο για όλες αυτές τις ανοησίες που κάνουμε, θεωρούμε ίσως «αθώες» αλλά αλλοιώνουν την χριστιανική μας πίστη.
Μας δίνει στη συνέχεια ορισμένα στοιχεία για το φαινόμενο αυτό της Νέας Εποχής, που δεν γνωρίζουμε και που θα είναι κριτήριο για τη σωτηρία μας, η συμμετοχή μας ή όχι σε αυτό.
Ακόμα και οι ιερείς μας είναι μπερδεμένοι και δεν βλέπουν τον Αντίχριστο που κρύβεται πίσω από τις πράξεις των οικουμενιστών.

Μας ομιλεί περί της απαίτησης των οικουμενιστών για υπακοή στην διοικούσα Εκκλησία ενώ οφείλουμε υπακοή στην Αγία Εκκλησία μας και στις αποφάσεις των Οικουμενικών Συνόδων.

Μας λέει για τις ύπουλες μεθόδους της νέας εποχής να προωθούν και να επιβάλλουν αυτά που θέλουν και παράλληλα να «εξαφανίζουν» αντίθετες φωνές.

Μας λέγει o π. Νικόλαος ότι ο διαλογισμός δεν είναι διδασκαλία των Αγίων Πατέρων μας.

Μας περιγράφει πώς οι παλαιοί χριστιανοί κατάφερναν με προσευχές και γονυκλισίες να κατεβάσουν τον ουρανό στο κελλάκι τους, στο φτωχικό σπιτάκι τους.

Όχι με ξένες θρησκείες αλλά με την αγία ευχή το «Κύριε Ιησού Χριστέ ελέησόν με» και με τα γόνατα και τα δάχτυλα των χεριών αλλοιωμένα από τις μετάνοιες.

Ενώ σήμερα οι σύγχρονοι χριστιανοί κάνουν φίτνες γιόγκα, αναπνοές είναι μέτοχοι της γκουρουιστικής ινδουιστικής θρησκείας και δεν το ξέρουνε.

Στη γιόγκα δε θα αναφερθεί ο π.Νικόλαος εκτενώς σε ιδιαίτερη ομιλία του.
Επίσης μας περιγράφει τα χαρακτηριστικά του Αντίχριστου και πως θα έρθει να κυβερνήσει.
Πώς εδώ και χρόνια συστηματικά μεταβάλλει τα παιδιά μας σε όργανα της νέας εποχής και δεσμεύει την ψυχή τους.

Μας διαβάζει στη συνέχεια την άποψη του μακαριστού π. Αντωνίου Αλεβιζόπουλου, του αντιαιρετικού και ομολογητή γέροντα της Εκκλησίας μας που αντιστάθηκε στον οικουμενισμό σε μια δύσκολη εποχή.

Μας μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ιερείς μας στο εξωτερικό που ζούνε τρομοκρατημένοι από τους οικουμενιστές ιεράρχες και ακολούθως μας διαβάζει ένα κατατοπιστικότατο κείμενο του μοναχού Αρσενίου Βλιαγκόφτη σχετικά με τη Νέα Εποχή, τα «σημάδια» της στη ζωή μας, τις ρίζες της, τα βασικά στοιχεία της διδασκαλίας της, τους στόχους της.
Από όλα τα στοιχεία που παρουσιάζονται για τη νέα εποχή προκύπτει ο αντιχριστιανικός χαρακτήρας της και ότι βασικός στόχος της είναι η παγκόσμια κυριαρχία, που αποτελεί όνειρο του Σιωνισμού.

Δεν είναι καθόλου «νέα», είναι το αρχαίο εωσφορικό ψέμα, ότι ο άνθρωπος είναι από τη φύση του Θεός και τελικώς η Νέα Εποχή δεν είναι πηγαία αναζήτηση ανθρώπων και κοινωνιών αλλά σχεδιάζεται και επιβάλλεται έξωθεν.

Η Νέα Εποχή υποστηρίζει ότι όλοι οι δρόμοι, όλες οι θρησκείες, οδηγούν στην Αλήθεια.

Υπάρχουν Πατριάρχες που το πιστεύουνε αυτό.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ο π. Νικόλαος τη συμμετοχή ορθοδόξων ιεραρχών σε μυστικιστικές τελετές, όπως στο χορό των δερβίσηδων που είναι δαιμονισμός.

Στο σημείο αυτό μας προειδοποιεί ότι σε τέτοιες τελετές (όπως και στην περίπτωση των αναστενάρηδων) δαιμονίζονται και οι συμμετέχοντες και αυτοί που παρακολουθούν, και να προσέχουμε να μη παραβρισκόμαστε ούτε σαν τουρίστες!

Ακόμη μας ενθαρρύνει να μη φοβόμαστε τις ασθένειες της Νέας Εποχής, όπως ο ιός Έμπολα, γιατί η ζωή μας είναι εξαρτημένη από τον Χριστό, Αυτός είναι το Α και το Ω της ζωής μας.

Ας ακούσουμε τις πολύτιμες συμβουλές και προτροπές του για να προφυλαχθούμε εμείς και τα παιδιά μας από τη Νέα Εποχή και ας κρατηθούμε από την ευχή του να μπούμε όλοι μας σε έναν αγώνα δυνατό της πίστης και της ομολογίας, ακούραστα και να μην αδρανούμε. Αμήν!

Διαβάστε εδώ το απομαγνητοφωνημένο κείμενο της Ομιλίας του πατρός Νικολάου Μανώλη και στη συνέχεια το σχετικό Βίντεο, ευχόμενοι στους φίλους μας, ψυχική ωφέλεια και την βοήθεια εξ’ ύψους!