Σελίδες

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΛΗΨΗ !!! ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΛΩΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ !!!

"Πόλεμο" για τις "καρδιές" & τις "ψυχές" των κατοίκων του Αιγαίου κήρυξε η Άγκυρα

3 ΠΛΩΤΑ MEGA-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΗ "ΜΑΧΗ"
Με μία δήλωση που δεν αφήνει καμία απορία για το τι θα έρχεται στο Αιγαίο σε ότι αφορά την προσπάθεια της Άγκυρας να κυριαρχήσει κερδίζοντας την εύνοια του πληθυσμού, ο υπουργός Υγείας της γείτονος χώρας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου αναφερόμενος στην έναρξη ναυπήγησης των τριών πλωτών νοσοκομείων που ξεκινά η Τουρκία, δήλωσε:
"Είναι μεγάλο το πρόγραμμα και θα καταδείξει στην πράξη ότι η Τουρκία ενδιαφέρεται για την υγεία όλων των ανθρώπων του Αιγαίο. Τα πλοία αυτά θα παρέχουν θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους ακόμη και στα νησιά του Αιγαίου, εφόσον υπάρχει ανάγκη"!
Εκτιμούμε ότι το όλο πρόγραμμα είναι ακόμα πιο επικίνδυνο από την προμήθεια των 100 μαχητικών F-35 της τουρκικής Αεροπορίας γιατί στοχεύει στην ψυχολογία των κατοίκων του Αιγαίου, ειδικά των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου.
Έτσι λοιπόν, ειδικά στο θεμα της παροχής υπηρεσιών Υγείας (μια ακόμα "πονεμένη" νεοελληνική ιστορία που από τους κλέφτες φαρμακοβιομήχανους και κλινικάρχες πέσαμε στους απατεώνες της τρόικα) στον χώρο του Αιγαίου, ελλοχεύουν κορυφαίοι εθνικοί κίνδυνοι.
Τα τρία πλωτά νοσοκομεία απλά η Τουρκία δεν έχει κανένα λόγο να τα ναυπηγήσει αν δεν στοχεύει στο να κερδίσει τις "καρδιές" και τις "ψυχές" των κατοίκων του Αρχιπελάγους.
Νησιά δεν έχει, πλην της Ίμβρου και της Τενέδου και φυσικά δεν θα προχωρούσε σε τέτοιο κολοσσιαίο ναυπηγικό πρόγραμμα για δύο νησιά.
Άρα τι χρειάζεται αυτά τα πλωτά mega-νοσoκομεία; Μόνο για να αντικαταστήσει το ανύπαρκτο ελληνικό κράτος στις υπηρεσίες Υγείας στο Αιγαίο...
Κάθε πλωτό νοσοκομείο θα διαθέτει 8 χειρουργικές μονάδες, εντατική μονάδα, μαιευτήριο κλπ.!
Το κάθε πλοίο θα διαθέτει χώρους 15.000 τμ και θα υπάρχουν 6 μονάδες αιμοκάθαρσης, 2 μονάδες εγκαυμάτων και σύνολο το κάθε πλοίο θα διαθέτει 200 κρεβάτια. Σε κάθε πλωτό νοσοκομείο θα εργάζονται 316 άτομα!
Ο διαγωνισμός για τα συγκεκριμένα πλοία-νοσοκομεία, το κόστος των οποίων ανέρχεται σε 150 εκατομμύρια δολάρια το ένα, προκηρύσσεται τον ερχόμενο μήνα και το πρώτο πλοίο υπολογίζεται ότι θα παραδοθεί τέλος του 2015, το δεύτερο το 2016 και το τρίτο το 2017.
Καλές οι αποστολές με τα ... φουσκωτά του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Αρχιεπισκοπής, αλλά εδώ πλέον η αντιστοιχία είναι βαρκούλες εναντίον ... αεροπλανοφόρων.
Και όσο πατριώτης και να είναι κάποιος, αν του σώσει ο Τούρκος το παιδί ή τη μάνα, επειδή η μάνα Ελλάδα ασχολείται με την τρόικα, έ, τότε δεν θέλει να πολύ για να αρχίσει να βλέπει με άλλο βλέμμα την "τουρκιά".
Και δεν θέλουμε καν να σκεφτούμε τι θα γίνει σε περίπτωση σεισμού και μεγάλων καταστροφών σε ένα νησί του Α.Αιγαίου. Ποιος θα σπεύσει πρώτος και ποιος θα εχει την δυνατότητα να προσφέρει ουσιαστικές και μαζικές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών, φυσικά με την έγκριση της Αθήνας...
Και αυτό θα είναι το πρώτο ουσιαστικό βήμα για να πατήσουν εκ των έσω το Αιγαίο...
Εκτός και αν οι Τούρκοι έχουν συμφωνήσει ήδη με την τρόικα (υπάρχουν πολλές υπόγειες συζητήσεις μεταξύ τρόικα και Άγκυρας γα τέτοια θέματα, δηλαδή παραχώρησης υπηρεσιών στα νησιά του Αιγαίου στην Τουρκία-ηλεκτροδότηση, αεροδρόμια, υπηρεσίες υγείας κλπ-για τις οποίες συγκεντρώνουμε στοιχεία και θα επανέλθουμε), οπότε όλα αλλάζουν...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr