Σελίδες

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ !!! ΣΤΟ OPEN K19 ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ BEACH VOLLEY !!!

P7280211
Ηλιοκαμένα κορμιά στην παραλία, καυτές μονομαχίες μέσα στην άμμο που κόβουν την ανάσα. Το απόλυτο καλοκαιρινό σκηνικό έζησε η Αιδηψός το τριήμερο 26-27-28 Ιουλίου στην «Ριβιέρα» στον Άγιο Νικόλαο Αιδηψού, όπου για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώθηκε το Open Κ19 του Πανελληνίου ΠρωταθλήματοςBeachVolleyγια ηλικίες κάτω των 19 ετών.
Το Openδιοργανώθηκε από τον Αναπτυξιακό Σύνδεσμο Βορείου Εύβοιας «Ανέλιξη» με συνδιοργανώτες τηνΕλληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού και συμμετείχαν 22 ομάδες, 12 αγοριών και 10 κοριτσιών με συνολικά 44 αθλητές ηλικίας κάτω των 19 ετών.
Πλούσια ήταν οι αγωνιστική δράση και τις 3 ημέρες του τουρνουά με πολλά δυνατά και ενδιαφέροντα παιχνίδια, τόσο στους εφήβους, όσο και στις νεανίδες. Το αποκορύφωμα ήταν χθες Κυριακή μετά το μεσημέρι, όπου πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί τις διοργάνωσης.
Οι «χρυσές» Βλαχάκη – Σπανού
Στο μικρό τελικό των αγοριών το δίδυμο Δεληπρίμης Ε. – Γαζής Χ. κέρδισαν με 2-0 τους Σφυρίδη Γ. και Ταυρή Κ. και κατέλαβαν την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Στα κορίτσια στο μικρό τελικό οιΜολδοβανίδη Τ. και Βακαλοπούλου Μ. κέρδισαν και απέσπασαν το χάλκινο μετάλλιο με 2-1 σετ τηςΛιάγκη Α. – Μουρατίδη Δ., οι οποίες τελικά κατετάγησαν τέταρτες.
Οι πρώτοι Καμπούρης – Αναστασιάδης
Στους μεγάλους τελικούς, στα κορίτσια «χρυσές» αναδείχθηκαν οι περσινές ένατες παγκόσμιες πρωταθλήτριες Βλαχάκη Α. – Σπανού Α κερδίζοντας με 2-0 τις Αλβέρτη Ε. – Κάτσικα Σ. που τελικά κατέλαβαν τη δεύτερη θέση. Στα αγόρια το δίδυμο Καμπούρης Γ. – Αναστασιάδης Γ, περσινοί πρωταθλητές στους κάτω των 17 πήραν την πρώτη θέση και χρυσό μετάλλιο με 2-0 σετ αφήνοντας δεύτερους τους Κουρτίδη Σ. – KimbleN.
Μετά το πέρας της αγωνιστικής δράσης έγιναν και οι απονομές των επάθλων στους νικητές, τις οποίες πραγματοποίησαν, ο Γραμματέας της «Ανέλιξης»Παναγιώτης Σταματίου, ο Ταμίας Κώστας Μάκας και ο Πρόεδρος Κώστας Βλαχοστέργιος καθώς και ο Γραμματέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας πετοσφαίρησης Παναγιώτης Σίδερης.
Επίσης η Ε.Ο. ΠΕ. Έδωσε τιμητικές πλακέτες στο σύνδεσμο «Ανέλιξη» την οποία παρέλαβε ο Πρόεδρός του κ. Βλαχοστέργιος και ο στο Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. Δυστυχώς όμως αν και συνδιοργανωτές κανείς από το Δήμο δεν παρευρέθηκε στη διοργάνωση και έτσι την πλακέτα παρέλαβε και πάλι ο κ. Βλαχοστέργιος.
Οι κ.κ. Βλαχοστέργιος και Σίδερης
Σε δηώσεις του στη «ΦτΣ» ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ Παναγιώτης Σίδερης τόνισε, ότι η διοργάνωση βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και πως βασικός στόχος είναι να δίνονται τέτοιες διοργανώσεις σε όσο το δυνατόν περισσότερες πόλεις που παρουσιάζουν τουριστικό ενδιαφέρον. 
Ο Πρόεδρος της «Ανέλιξης» Κώστας Βλαχοστέργιος μεταξύ άλλων επισήμανε, πως η «Ανέλιξη» εξακολουθεί να συνεχίζει να εργάζεται εντατικά για την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει για την Ε.Ο.ΠΕ, αλλά και το Δήμο Ιστιαίας – Αιδηψού. 
Oι διοργανωτές
Κλείνοντας θα πρέπει να αναφέρουμε και τα ονόματα δύο ανθρώπων που έδωσαν πραγματικά τον καλύτερό τους εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης. Είναι ο Τεχνικός Υπεύθυνος της Ε.Ο.ΠΕ. κ. Μιχάλης Τσιντομηνάς και ο βοηθός τουΆγης Σκαρβέλης.
Πηγή: Φωνή των Σπορ (Γιάννης Δραπανιώτης)