Σελίδες

Κυριακή 18 Αυγούστου 2013

IΣΙΜΠΑΓΙΕΒΑ: ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ !!!

isibayevag  article
Εγκεφαλικά στους θολοκουλτουριάρηδες, ψευτοπροοδευτικούς και προστάτες των λαθρομεταναστών και των κίναιδων προκάλεσε η πολλάκις χρυσή Ολυμπιονίκης και παγκόσμια πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ, Έλενα Ισιμπάγιεβα.
Συγκεκριμένα, η Ρωσίδα αθλήτρια δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις συναθλήτριές της που έβαψαν τα νύχια τους στα χρώματα του ουράνιου τόξου, ως μήνυμα υποστήριξης προς τους ομοφυλόφιλους της Ρωσίας.
"Εάν επιτρέψουμε να προάγονται και να γίνονται όλα αυτά τα πράγματα στο δρόμο, φοβόμαστε πολύ για το έθνος μας, γιατί θεωρούμε τους εαυτούς μας φυσιολογικούς, κανονικούς ανθρώπους. Ζούμε αγόρια με γυναίκες και γυναίκες με αγόρια. Αυτό διδάσκει η Ιστορία. Δεν είχαμε ποτέ τέτοιου είδους προβλήματα στη Ρωσία και δεν θέλουμε να έχουμε τέτοια στο μέλλον".
Η Ρωσίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια προχώρησε σε μια ξεκάθαρη καταδίκη της προώθησης της ομοφυλοφιλίας και των gay parade και ίσως αυτό - δίχως να θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών - να σημάνει το τέλος της καριέρας της από το παγκόσμιο καθεστώς που λυμαίνεται και τον αθλητισμό