Σελίδες

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

ΣΥΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΑΜΚΑ !!! ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΤΗΝΗ !!! ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ !!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ;;;


Ο ΑΡΙΘΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ, ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ …ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!
ΟΥΤΕ ΣΕ ΚΤΗΝΗ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΤΣΙ !!!

·       Όσοι αρνούνται τον ΑΜΚΑ δεν έχουν δικαίωμα στην εργασία και στερούνται ισοβίως σύνταξη και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!
·       Δεκάδες επιστολές και υπομνήματα έχουν σταλεί στον Ιερώνυμο και όσοι αρνούνται να λάβουν ΑΜΚΑ ζητούν τη βοήθειά του, διότι σε περίπτωση διακομιδής τους σε δημόσιο νοσοκομείο, δεν θα τους δεχτούν! Θα πεθάνουν σαν τα ζώα!
·       «Το 2009 μας μίλησαν από άμβωνος και μας είπανε ότι είναι ο αριθμός ονόματος θηρίου γιατί αυτός ο αριθμός πηγάζει μέσα από το 666. Τώρα, η ίδια η Εκκλησία έρχεται και μας προδίδει, μας τραβάει το χαλί»
·       Μητέρα διαβητική χρειάζεται καθημερινά 5 ενέσεις ινσουλίνης αλλά επειδή δεν έχει ΑΜΚΑ σύρεται σε αργό θάνατο! Προς το παρόν τη βοηθούν οι «Γιατροί του Κόσμου»
·        Κόβουν τη σύνταξη και από οικογένεια πεσόντα ήρωα πολέμου

του Μάκη Βραχιολίδη


vrachiolidis@yahoo.gr


Ο μεγάλος αδερφός είναι εδώ. Άλλοι τον αποκαλούν Θηρίο! Το όνομά του πάντως είναι ΑΜΚΑ και είναι ο αριθμός που από το 2009 ρυθμίζει τη ζωή αλλά και το θάνατό μας! Όποιος δεν έχει ΑΜΚΑ οδηγείται από την Πολιτεία στο θάνατο. Χιλιάδες …αντιρρησίες συνείδησης, χιλιάδες χριστιανοί που θεωρούν τον ΑΜΚΑ ως έκφραση του Αντίχριστου, αρνήθηκαν να παραλάβουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης. Η άρνησή τους αυτή όμως, με νόμο της Πολιτείας, τους δίνει κατευθείαν το διαβατήριο θανάτου!


Το λέει σαφώς ο Ν.3655/08 που πέρασε η κ. Φάνη Πάλλη Πετραλιά! Σύμφωνα με τη παρ. 2 άρθρο 153 του Ν.3655/08 από 01/06/2009 «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ, ο οποίος αναγράφεται υποχρεωτικά επί όλων των «ως άνω αντιστοιχών παραστατικών».


Ξερά-κοφτά δηλαδή,  ο νόμος ΑΜΚΑ καθορίζει ότι όποιος δεν διαθέτει τον αριθμό αυτό δεν θα έχει δικαίωμα στην εργασία, ενώ δεν θα απολαμβάνει ούτε σύνταξης ούτε ιατροφαρμακεευτικής περίθαλψης! Θα πεθαίνει δηλαδή στο δρόμο, όπως τα ζώα! Κυριολεκτικά σαν τα ζώα, διότι χωρίς ΑΜΚΑ η Εκκλησία δεν κηδεύει ούτε τους νεκρούς!


Καλά διαβάσατε! Γραφείο τελετών αρνήθηκε να παραλάβει τη σωρό ηλικιωμένης γυναίκας επειδή η τελευταία δεν διέθετε ΑΜΚΑ!!!


Την τραγική ιστορία μας διηγείται η Μαρία Παστρουμά, άτομο που επίσης αρνείται να παραλάβει τον ΑΜΚΑ:


Άρα το ΑΜΚΑ το ζητά και η Εκκλησία! Και πώς έγινε η ταφή της γιαγιάς;
Παστρουμά:  Προσκομίσαμε χαρτί εισαγγελέα. Αυτά δεν γίνονται ούτε στο Μπακλαντές!
Τι είναι τελικά αυτός ο ΑΜΚΑ κυρία Παστρουμά, που ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατό μας; Παντοδύναμος αριθμός είναι; 
Παστρουμά:   Είναι ο αριθμός που χαράσσει την εικόνα του Θεού. Είναι ο αριθμός του θηρίου. Διαβάστε και ξαναδιαβάστε τι λέει ο Ν.3655/08 και συγκρίνετέ τον με τα λόγια του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου. Ο νόμος λοιπόν του κράτους λέει ότι «ουδείς» δύναται να απασχοληθεί ως μισθωτός ή ως αυτοαπασχολούμενος, να ασφαλισθεί ή να καταβάλει ασφαλιστικές εισφορές, να εκδώσει ή να ανανεώσει βιβλιάριο ασθενείας, να δικαιωθεί και να εισπράξει συντάξεις και γενικότερα πάσης φύσεως παροχές, επιδόματα και βοηθήματα, εάν δεν διαθέτει ΑΜΚΑ». Και  ο Άγιος Ιωάννης έχει πει: «ουδείς δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαιεἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ή τον αριθμό ονόματος αυτού".  Το ΑΜΚΑ λοιπόν  μας παραπέμπει  ακριβώς στην αποκάλυψη.
Η Εκκλησία τι κάνει; Δεν έπρεπε να προστατέψει το ποίμνιό της, όταν μάλιστα βλέπει ότι ένας αριθμός ρυθμίζει τη ζωή και το θάνατό μας;  
Παστρουμά:   Το 2009 το νέο και παλαιό ημερολόγιο της Ορθοδοξίας σήκωσαν σημαίες αγωνιστικότητας κατά του ΑΜΚΑ. Μας μίλησαν από άμβωνος και μας είπανε ότι είναι ο αριθμός ονόματος θηρίου γιατί αυτός ο αριθμός πηγάζει μέσα από το 666. Περνώντας λοιπόν τα χρόνια έρχονται και μας προδίδουν, μας τραβάνε το χαλί. Και μας λένε ότι είμαστε τρελοί.
Η Εκκλησία της Ελλάδος;
Παστρουμά:   Ναι, η Εκκλησία της Ελλάδος. Εγώ προσωπικά και άλλοι σύλλογοι στείλαμε στον Ιερώνυμο επιστολές και υπομνήματα και του ζητάμε βοήθεια, διότι σε περίπτωση διακομιδής μας σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο, θα πεθάνουμε.
Μήπως είστε παλαιοημερολογίτισσα;
Παστρουμά: Είμαστε χριστιανοί Ορθόδοξοι και μην αρχίσετε να βάζετε ταμπέλες «παλαιοημερολογίτες», «νεοημερολογίτες», γιατί θα χάσουμε την ουσία. Είναι απαράδεκτο να στερούμαστε ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Δεν είμαι αριθμοφοβική. Δεν θέλω τους αριθμούς που χαράσσουν την εικόνα του Θεού. Έχω πρόσωπο, είμαι βαπτισμένη Ορθόδοξη Χριστιανή και ονομάζομαι Μαρία. Έχω αριθμό Ταυτότητας, να μου βάλουν και αριθμό Μητρώου, ό,τι όμως μπαίνει πάνω από το όνομά το δικό μου, αντιτίθεμαι.
Αντιμετωπίζετε πρόβλημα υγείας στην οικογένειά σας;
Παστρουμά: Βεβαίως, η μητέρα μου είναι διαβητική. Χρειάζεται καθημερινά 5 ενέσεις ινσουλίνης. Αλλά πώς να τις αγοράσουμε μόνοι μας; Ζητούμε βοήθεια από τους «Γιατρούς του Κόσμου» και τους «Γιατρούς Χωρίς Σύνορα». Είναι οι μόνοι που στέκονται στο πλευρό μας. Το ζήτημα όμως που μπαίνει είναι άλλο: πρέπει εμείς οι Έλληνες να φτάσουμε εκεί;
Η δική σας οικογένεια πώς ζει;
Παστρουμά: Τι να σας πω; Έχω μικρό παιδί ανασφάλιστο, ανασφάλιστη είμαι κι εγώ. Εργασία δεν μπορώ να έχω από το 2009. Μέχρι τότε υπήρξα έμπορος αλλά και αργότερα ιδιωτική υπάλληλος.
Πόσοι χριστιανοί είναι στην ίδια μοίρα με τη δική σας;
Παστρουμά: Πάρα πολλοί. Με τον ίδιο τρόπο οδηγούνται στην επετεία ή τον θάνατο πολλοί συνάνθρωποί μας.
ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΡΑΒΑΣΑΚΙΑ…ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ: «ΣΑΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ»!
Αυτό δεν είναι κράτος. Είναι στυγνός εγκληματίας. Ενώ στον λαθρομετανάστη παρέχεται ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στον μη έχοντα τον ΑΜΚΑ το κράτος του τα …κόβει όλα!
Μάλιστα, ένιψε τας χείρας του, στέλνοντας σε όσους αρνήθηκαν να πάρουν ΑΜΚΑ την παρακάτω στυγνή επιστολή:    


«Αθήνα 1 Μαρτίου 2010
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.    
ΘΕΜΑ: Γνωστοποίηση ΑΜΚΑ


Θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστό ότι βάση της υφιστάμενης νομοθεσίας (άρθ,153 Ν.3655/2008) είμαστε υποχρεωμένοι να δηλώσουμε το Α.Μ.ΚΑ.των υπαλλήλων. Κατόπιν τούτου αν μέσα σε εργάσιμες ημέρες από τη λήψη του παρόντος εγγράφου δεν μας γνωστοποιήσετε τα Α.Μ.ΚΑ. σας, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση να σας εξαιρέσουμε από την επόμενη μισθοδοσία».


Οι μη έχοντες ΑΜΚΑ δεν έχουν πρόσβαση σε κανένα κοινωνικό-δημόσιο αγαθό. Ούτε σε φάρμακα ούτε σε σύνταξη! Αυτά δεν λέει και ο Ιωάννης στην Αποκάλυψη;


Εμείς θέλουμε να επιστήσουμε την προσοχή και να επικαλεστούμε την φιλανθρωπία του Αρχιεπισκόπου.


1.     Είναι δυνατόν η Εκκλησία να μένει άφωνη σε μια τέτοια πραγματικότητα που επιβάλλει ένας απάνθρωπος νόμος;
2.     Μπορεί ένας αριθμός να καθορίζει τη ζωή και τον θάνατό μας;
3.     Αυτά τα φαινόμενα δεν προσομοιάζουν με όσα ο Άγιος Ιωάννης προφήτεψε;
4.     Η Εκκλησία που έχει πλούσιο φιλανθρωπικό έργο, δεν πρέπει να αγκαλιάσει όλους όσους αρνούνται να παραλάβουν ΑΜΚΑ; Προσέτρεξαν στην αγάπη σας Μακαριότατε αλλά λένε ότι δεν βρήκαν ανταπόκριση και γι αυτό απευθύνθηκαν στους «Γιατρούς του Κόσμου»!


ΚΟΒΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΕΣΟΝΤΑ ΗΡΩΑ ΠΟΛΕΜΟΥ!
ΟΙ ΑΡΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ ΕΦΤΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
Η οικογένεια του Τάσου Τσιμπούρη διαθέτει έναν ήρωα-πεσόντα στην κατοχή του 1941-‘44: τον πατέρα του. Εκτελέστηκε από το γερμανικό στρατό, στις 26 Οκτωβρίου 1942 στα στενά ανάμεσα στα όρη Γκιώνα και Παρνασσό. Το μνημείο που έχει στηθεί στο σημείο αναφέρει: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ: ΕΙΡΗΝΗ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΓΑΠΗ»! Το «ευχαριστώ» της σημερινής Πολιτείας είναι να κόβουν τη σύνταξη και να οδηγούν στον θάνατο τον γιο του πεσόντα ήρωα, Τάσο Τσιμπούρη. Όπως λέει και ο ίδιος, «μετά από 70 χρόνια αντί αποζημιώσεως, υπάρχει: αποκτήνωση, αδικία, ανεργία, απάτη». 

Ο κ. Τσιμπούρης, εδώ και ένα χρόνο ζει χωρίς σύνταξη, αφού την έκοψαν. Απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, με την παρακάτω επιστολή. Ακόμη περιμένει απάντηση:
«ΘΕΜΑ: ΔΙΑΚΟΠΗ ΣΥΝΤΑΞΕΩΣ ΑΠΟ 21.10.2011 ΛΟΓΩ ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΚΑ
Αξιότιμε Κύριε Πρωθυπουργέ,


Μετά από ένα χρόνο στέρησης της συντάξεως μου, αγανακτισμένος και απελπισμένος, σας αναφέρω ότι: Χρησιμοποιείτε το επιχείρημα ότι χιλιάδες πεθαμένοι έπαιρναν συντάξεις (τους τι δίνατε για να τις κόψετε από τους ζωντανούς!).
Η απογραφή μπορούσε και μπορεί να γίνει και χωρίς τον ΑΜΚΑ (όπως έγινε στους Συνταξιούχους Δημοσίους Υπαλλήλους).
Δεν μπορεί κανένας νόμος να μου στερεί τη σύνταξη, μετά από 58 χρόνια εργασίας.
ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΩ, ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΩ
Αναστάσιος Τσιμπούρης»
 "Ελεύθερη Ώρα"
indobserver.blogspot.gr


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/07/amka-arnisi-xaragmatos.html#ixzz2Z015cnBf