Σάββατο, 6 Απριλίου 2013

ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ;
Με το παρόν άρθρο δεν έχω σκοπό ούτε να κινδυνολογήσω, ούτε να τρομοκρατήσω κανέναν: Απλά θεωρώ χρέος μου, ως Έλληνας πολίτης, να καταθέσω δυο σκέψεις για κάτι που όλοι αντιλαμβανόμαστε πως πάει να συμβεί στο άμεσο μέλλον, αλλά αρνούμαστε να το αντιμετωπίσουμε αναλόγως.
Σπρώχνουν λοιπόν την Ελλάδα σε εμφύλιο και τους Έλληνες σε αφανισμό. Ναι, αυτή είναι η τραγική αλήθεια! Μια ολόκληρη χώρα κι εκατομμύρια πολίτες της παρακολουθούν άπραγοι τους μηχανισμούς καταστροφής των να δουλεύουν νυχθημερόν, προετοιμάζοντας τα σκοτεινά τους σχέδια εναντίον μας!
Ο αποχαυνωμένος από την τηλεόραση και απογοητευμένος από το διαρκές κυνήγι του επιούσιου νεοέλληνας, παρακολουθεί τεχνητές εντάσεις, στημένους καβγάδες από τους καταστροφείς του κι αντί να τους πάρει όλους στο κυνήγι, διαιρείται - κατά την προσφιλή του τακτική - σε αντίπαλα στρατόπεδα!

Η εξαθλίωση προχωρά μέρα με τη μέρα, η Τρόικα είναι ήδη στην Αθήνα για τα νέα μέτρα αξίας «μερικών» δις που θα ζητήσει από τους εγχώριους υποτακτικούς της, αλλά εμείς αφελώς ασχολούμαστε με τα «ερωτικά καβγαδάκια» μερικών χρυσοκάνθαρων της άνομης βουλής, που σκοτώνουν τις ώρες τους και δικαιολογούν (;) τους παχυλούς μισθούς που τους πληρώνουμε.
Αλήθεια, θα είχαν όρεξη για τέτοιους «τσακωμούς» οι εν λόγω κοπρίτες, αν αγωνίζονταν να πληρώσουν το φαγητό, το νοίκι, τα χαράτσια τους; Τι θα έκαναν άραγε, χωρίς τα 9 χιλιάρικα (καθαρά!) που εισπράττουν μηνιαίως;
Άνθρωποι που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, γόνοι οικογενειών που διέλυσαν τη χώρα,πατριδοκάπηλοι, λαοκάπηλοι και λοιπά καθιζήματα της κοινωνίας, αναλίσκονται σε ψευτο - καβγάδες για να φανατίσουν το πόπολο, που μέσα στη μιζέρια του διψάει για άρτο και θεάματα.
Το σχέδιο αποπροσανατολισμού του κοσμάκη από τα κρίσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει προχωράει καλά, με την αμέριστη στήριξη των παράνομων τηλεοπτικών καναλιών, που μεταξύ τούρκικων και τσοντοεκπομπών προβάλουν και τους «καβγάδες» της βουλής.
Καθιερώνουν, έτσι, τη νοοτροπία «αν δεν είσαι μαζί μας είσαι με τους άλλους»: Διαιρούν, ακόμα και τους πλέον άσχετους και απολιτικούς, σε αντίπαλα στρατόπεδα.
ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ, ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΕΜΦΥΛΙΟΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ!
Ποιοι μένουν στο απυρόβλητο; Αυτοί που κανονικά θα έπρεπε να δικαστούν και να τιμωρηθούν για τα εγκλήματά τους σε βάρος του ελληνικού λαού! Όχι μόνο οι πολιτικοί, αλλά οι δυνάστες της καθημερινής μας ζωής, από τον επίορκο υπάλληλο του δημοσίου μέχρι τον φοροφυγά επαγγελματία κι από τον απατεώνα μεγαλοεργολάβο μέχρι τον «πατριώτη» εφοπλιστή που νομίζει ότι μας κάνει χάρη με το να υψώνει ελληνική σημαία στα καράβια του!
Όλους αυτούς, το όλο σύστημα, από την (υπερ)αριστερά μέχρι την (υπερ)δεξιά, δεν τους αγγίζει καν!
Προέχουν τα «ερωτικά καβγαδάκια» των ομοτράπεζων της βουλής και το κουτόχορτο στο λαό!
Απώτερος σκοπός τους: Η συγκρότηση, όπως είπαμε, δύο στρατοπέδων έτοιμων να σφαχτούν μεταξύ τους, ενώ οι κλέφτες θα δραπετεύουν άνετα από τη χώρα, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!
Όσοι έχουν διαβάσει την Ιστορία της περιόδου ακριβώς μετά την Απελευθέρωση από τη Γερμανική Κατοχή, θα συνειδητοποιήσουν αμέσως πως εκείνη...επαναλαμβάνεται!
Τι συνέβη τότε; Οι ηγεσίες δεξιάς και αριστεράς οδήγησαν τον λαό σε ένα ανελέητο αιματοκύλισμα 4 και πλέον ετών, που λειτούργησε ως «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ» για τους προδότες, τους μαυραγορίτες, τους γερμανόφιλους, αγγλόφιλους και σοβιετόφιλους που θα έπρεπε κανονικά να τιμωρηθούν! Έτσι, μετά τη λήξηεκείνου του εμφυλίου, ο λαός «ξέχασε» τους πραγνματικούς υπαιτίους της δυστυχίας του, απορροφημένοςαπό την ανοικοδόμηση των συντριμμιών που άφησε πίσω του ο αδελφοκτόνος πόλεμος.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ! Και σ' αυτή την «επιχείρηση», τα μεγάλα αφεντικά έχουν πλείστους συμμάχους και μπόλικα τσιράκια, από δεξιά μέχρι αριστερά: Κοινούς προβοκάτορες, πρακτοράκια μυστικών υπηρεσιών «ελληνικών» και ξένων, ιστρούχτορες και πεμπτοφαλαγγίτες που προετοιμάζουν εδώ και χρόνια αυτή τη σύγκρουση, που - ελπίζουν ότι - θα καταλήξει σε αιματοκύλισμα του λαουτζίκου.
Λένε, πως το πάθημα γίνεται μάθημα. Το ελπίζουμε. Να ξυπνήσει επιτέλους ο κόσμος και να καταλάβει ποιοι ευνοούνται από το κλίμα πόλωσης και διχασμού που καλλιεργείται. Να σταματήσουν να χωρίζονται από το διπλανό τους, ανεξαρτήτως πολιτικής ιδεολογίας. Να αφήσουν τους πρακτορίσκους να σφαχτούν μόνοι τους!
Κι όλοι μαζί, να κυνηγήσουν ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, πριν το σκάσουν με...ελικόπτερα!
Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να εφαρμόσουν για μια ακόμα φορά το «διαίρει και βασίλευε»: Ας ξυπνήσουμελοιπόν, αγαπητοί φίλοι, πριν να είναι αργά...!