Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!! ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΝΑ, ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ;Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ! Τα γράφαμε προ ημερών και δυστυχώς, δύο θλιβερά περιστατικά με πολλούς νεκρούς συνέβησαν, σε Η.Π.Α και Ιράν. Κάποιοι «εξυπνάκηδες» που χαζογελούσαν με το κούνημα του καντηλιού, τι έχουν να πουν τώρα;;;
Όχι, δεν είμαστε ούτε συνωμοσιολόγοι ούτε θέλουμε να τρομοκρατήσουμε κανέναν! Όταν βλέπουμε όμως τα «σημεία των καιρών», οφείλουμε να τα επισημάνουμε!

ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΞΑΝΑ! - ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ

της Στέλλας Μεϊμάρη

Σε αποκλειστική επικοινωνία του "Αγιορείτικου Βήματος" με τη σκήτη της Αγ. Άννης στο Άγιο Όρος.

Οι Άγιοι Πατέρες σχολίασαν ότι πρόκειται για ένα "πρωτοφανές περιστατικό" και εξέφρασαν το "δέος" και το "θαυμασμό" τους. 

Μας είπαν συγκεκριμένα ότι το καντήλι, που βρίσκεται μπροστά από την εικόνα του Αγίου Μανδηλίου του Καθολικού στο Κυριακό Αγίας Άννης, κουνήθηκε αρχικά για 30 ώρες συνεχόμενα και ακολούθως σταμάτησε. Το θαυμαστό αυτό φαινόμενο επαναλήφθηκε για δύο ώρες το προηγούμενο Σάββατο, 13 Μαρτίου, από τις 21.00 μέχρι και τις 23.00 το βράδυ. 

Όπως μας ενημέρωσαν, δεν πρόκειται να υπάρξει σχετική "Σύναξη Γερόντων".

Να θυμίσουμε ότι η παράδοση αναφέρει ότι όταν το καντήλι κινείται στις εορτές προμηνύει ευχάριστα γεγονότα, ενώ αντιθέτως όταν κινείται στις καθημερινές ημέρες πιστεύεται ότι αυτό το γεγονός είναι ένα προμήνυμα για δυσμενή μαντάτα...