Σελίδες

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η Ε.Ε. !!!

Telegraph: «Οι περιπτώσεις της Ιταλίας και της Ελλάδας δείχνουν πώς ο μηχανισμός της Ε.Ε. λειτουργεί μέσω ισχυρών ελίτ σε κάθε κράτος-μέλος προκειμένου να επιβάλλει τη βούλησή του, όταν υπάρχει αντίσταση σε αυτήν, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιεί το φόβο. Ο οικονομικός εξαναγκασμός είναι ένα εργαλείο για την αλλαγή του συστήματος».

Οι πιο πάνω γραμμές είναι όλη η ουσία της λειτουργίας της ΕΕ.

Τι μας λέει δηλαδή το άρθρο; Μας λέει ότι η ΕΕ δεν είναι μια ένωση λαών, αλλά μια ένωση των ευρωπαϊκών ελίτ, για να επιβάλουν τη βούληση και τα συμφέροντά τους σε βάρος των λαών της Ευρώπης.

Όλες αυτές οι ελίτ, όπως είναι πλέον φανερό, έχουν δώσει εντολή στα κρατικά πολιτικά συστήματα που ελέγχουν απόλυτα, να ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές της γερμανικής κυβέρνησης, την οποία έχουν ορίσει άτυπα ως αρχηγό της όλης κατάστασης.

Η περίπτωση της Ελλάδας το κατέστησε αυτό απόλυτα σαφές και στον πλέον πολιτικά ανόητο. Ολόκληρη η κρατικοδίαιτη οικονομική ελληνική ελίτ, η πνευματική ελίτ και τα ΜΜΕ, έδωσαν μεγάλο αγώνα για να καταφέρουν τελικά να ακυρώσουν τον ελληνικό λαό, ώστε να μείνει στον "καναπέ" του και να εξυπηρετηθούν απόλυτα τα συμφέροντα των ευρωπαϊκών ελίτ σε βάρος του ελληνικού λαού.

Το όλο τέχνασμα χαλάει κάπως, στα μάτια των ευρωπαίων πολιτών, η εθνικιστική γερμανική ελίτ, η οποία σχεδόν ωμά χρησιμοποιεί έντεχνα αυτή τη γενικά αποδεκτή δύναμη της γερμανικής κυβέρνησης, για να προωθεί τον γερμανικό εθνικισμό και τα γερμανικά συμφέροντα.

Πέτρος Χασάπης