Σελίδες

Κυριακή 20 Αυγούστου 2017

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΦΥΛΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ !!! ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

Επικίνδυνες φυλετικές διαμάχες στην χώρα μας

Οι τέσσερις Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από 15 Αφγανούς - Οι δράστες τους κούρεψαν με μηχανές, ενώ ταυτόχρονα τους βιντεοσκοπούσαν - Τους είπαν ότι κουμάντο στην πόληκάνουν οι Αφγανοί και ότι οι Πακιστανοί πρέπει να την εγκαταλείψουν
Ένα πρωτοφανές περιστατικό για τα αστυνομικά δεδομένα της χώρας μας σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που μεταδίδει το thestival.gr, τέσσερις Πακιστανοί δέχτηκαν επίθεση από πολυμελή ομάδα Αφγανών μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Όπως αποδείχτηκε, οι δράστες δεν είχαν σκοπό απλά να ληστέψουν τα θύματά τους αλλά ήθελαν να στείλουν μήνυμα προς την πακιστανική κοινότητα της πόλης.

Τους έδεσαν, τους κούρευαν και τραβούσαν βίντεο!

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των Πακιστανών περίπου δεκαπέντε Αφγανοί εισέβαλαν αιφνιδιαστικά στο διαμέρισμά τους, σε πολυκατοικία της οδού Μοναστηρίου. Αφού τους ακινητοποίησαν, τους έδεσαν με καλώδια. Στη συνέχεια, τους κούρεψαν με κουρευτικές μηχανές, ενώ ταυτόχρονα τους βιντεοσκοπούσαν. Τους αφαίρεσαν κινητά τηλέφωνα και μικροποσά που είχαν επάνω τους. Τέλος, τους είπαν ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν οι Αφγανοί και ότι οι Πακιστανοί πρέπει να την εγκαταλείψουν.

Ατιμωτική πράξη με συμβολισμό το κούρεμα

Οι τέσσερις Πακιστανοί κατήγγειλαν το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους το μεσημέρι της Παρασκευής. Διευκρίνισαν ότι η πράξη του κουρέματος παρά τη θέληση κάποιου έχει ατιμωτικό χαρακτήρα στα μουσουλμανικά κράτη.

Η κινητοποίηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης ήταν άμεση. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας. Ήδη έχει ξεκινήσει η προανάκριση ενώ από τα πρώτα στοιχεία που έχουν δώσει στους αστυνομικούς τα θύματα της επίθεσης έχει σκιαγραφηθεί το προφίλ κάποιων εκ των δραστών.