Σελίδες

Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΑ !!! ΣΤΟΝ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ Α.Ο. Η ΘΗΒΑ ΝΙΚΟ ΕΥΘΥΜΙΟΥ !!!


Ποδοσφαιρικο Βιογραφικό
Νίκος Ευθυμίου
Ο Νίκος Ευθυμίου είναι 30 ετών Κεντρικός Αμυντικός,   ξεκίνησε την Ποδοσφαιρική  Καριέρα του από τις Ακαδημίες τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ  Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2000 - 01 .
Αγωνίστηκε  με  τον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ στην  Δ ' Εθνική Κατηγορία από την Ποδοσφαιρική  Περίοδο 2003 - 04 σε νεαρή ηλικία με Προπονητή τον Δημήτρη Σαλαπάτα και την Ποδοσφαιρική  Περίοδο 2004 - 05 μέ Προπονητή τόν Αντώνη Αυλωνίτη , πού πίστεψαν  στο ανερχόμενο Ποδοσφαιρικό του Ταλέντο  
 Πανηγύρισε την Άνοδο τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ στην Γ' Εθνική  Κατηγορία την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2005 - 06 κατακτώντας με τον Α.Ο. ΘΗΒΑ το Πρωτάθλημα στον 7ο Όμιλο της Δ ' Εθνικής Κατηγορίας , αγωνίστηκε με τον Αγαπημένο του Α.Ο. Η ΘΗΒΑ στην Γ ' Εθνική Κατηγορία την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2007 - 08 . 
Θήτευσε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος και Αρχηγός της Μικτής Νέων Βοιωτίας από την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2003 - 04 ,ενώ ήταν τα προηγούμενα 3 χρόνια βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Μικτής Παίδων Βοιωτίας .
 Μεταγράφηκε και αγωνίστηκε με πολλές διακρίσεις , σε γνωστές ομάδες   της Δ ' Εθνικής Κατηγορίας ,όπως τα ΣΟΥΡΜΕΝΑ , η ΜΑΡΚΟ , ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λουτρακίου , ενώ το 2005 βρέθηκε μία ανάσα από την Μεταγραφή του στην Π.Α.Ε. Γ.Σ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ .
Από την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2010 - 11  αγωνίστηκε μέχρι τα μέσα της επόμενης Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2011 - 12  στον Α.Ο.Η ΘΗΒΑ στην Δ ' Εθνική , και στη συνέχεια για ένα εξάμηνο στον ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ Λεύκτρων στην  Α ' Ε.Π.Σ. Βοιωτίας .
Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2012 - 13  , Μεταγράφηκε στον ΜΑΝΔΡΑ'Ι'ΚΟ  της Δ ‘ Εθνικής κατηγορίας  , με Προπονητή  τον Αντώνη Αυλωνίτη πού ήταν ο Προπονητής πού πριν από 8 χρόνια τον καθιέρωσε σε ηλικία 16 ετών βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος τού Α.Ο. Η ΘΗΒΑ στο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου της Δ ' Εθνικής Κατηγορίας . 
Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2013 – 14 Μεταγράφηκε στον ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟ  της Γ ‘ Εθνικής κατηγορίας .
Την Ποδοσφαιρική Περίοδο 2014 – 15 , επέστρεψε στο ‘’ Σπίτι του ‘’ στον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ αγωνιζόμενος στην Α ‘ Ε.Π.Σ. Βοιωτίας , κατακτώντας 2 Πρωταθλήματα , 1 Κύπελλο και μέσω των Αγώνων Μπαράζ την επιστροφή του Α.Ο. Η ΘΗΒΑ στην Γ ‘ Εθνική κατηγορία όπου αγωνίστηκε την περασμένη Ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 .
Στον Α.Ο. Η ΘΗΒΑ από νεαρή ηλικία ήταν εκ των Αρχηγών της Ομάδας .
*** Ο Νίκος Ευθυμίου έχει 2 συμμετοχές στην Εθνική Ενόπλων Ελλάδος  , ενώ είναι Πτυχιούχος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής .


  
Δημήτρης Σοβατζής
Email:sovdim@hotmail.com