Σελίδες

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ... !!! ΤΩΝ ΒΛΑΧΟΦΩΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ !!!

700.000 ελληνικές ψυχές στα Σκόπια ζητούν λευτεριά

Λίγοι είναι αυτοί που γνωρίζουν ότι στα Σκόπια υπάρχει μια υπολογίσιμη ελληνική μειονότητα, η οποία έχει ελληνική συνείδηση και πρόκειται για τις 700.000 Βλαχόφωνους Έλληνες. Το θέμα φέρνει στη δημοσιότητα με τέσσερις εκπομπές η Βεργίνα τηλεόραση, ελπίζοντας ότι θα κινητοποιήσουν την πολιτεία, ώστε να ενδιαφερθεί για 700.000 ομοεθνείς μας.

Στο δελτίο τύπου αναφέρεται ότι από τα ελληνικά δημόσια ταμεία έχουν εκταμιευθεί εδώ και χρόνια τεράστια ποσά για να βοηθηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες ομογενείς που ζουν επι αιώνες στην περιοχή των Σκοπίων.

Η βοήθεια όμως ποτέ δεν ήταν ούτε ουσιαστική, ούτε ικανή να στηρίξει την ομογένεια, η οποία διώκεται με όλους τους πιθανούς τρόπους.

Και τούτο γιατί τρωκτικά, κάθε λογής είτε εμπόδιζαν, είτε ιδιοποιήθηκαν μέρος της οφειλόμενης βοήθειας και άνθρωποι που με αυταπάρνηση έδιναν αγώνες για την προστασία των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων της ομογένειας, έχασαν και τη ζωή τους αβοήθητοι από το μητρικό κέντρο, συνεχίζει το δελτίο τύπου.

Σήμερα το κρατίδιο των Σκοπίων, το οποίο με αφροσύνη και εκδικητικότητα προς την Ελλάδα στήθηκε σε πήλινα πόδια καταρρέει και εμφανίζεται η ετοιμότητα της Βουλγαρίας, όχι μόνο να προστατεύσει την δική της μικρή ομογένεια, αλλά και να εμφανίζεται ως προστάτιδα γενικά της χριστιανικής πλειοψηφίας, καθώς η Ελλάδα ομφαλοσκοπεί ψάχνοντας μεταξύ άλλων και σε ποιούς φορολογικούς παραδείσους κατέληξαν τα ποσά που προορίζονταν για την προστασία της ομογένειας.

Τον αιματοβαμμένο αυτό φάκελο ανοίγουμε με τέσσερις συνεχείς εκπομπές από την τηλεοπτική μας συχνότητα, της ΒΕΡΓΙΝΑ Τηλεόρασης και την εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» με τον Στέργιο Καλογήρο και την Άννα Τσίμου στις 21:00, ελπίζοντας ότι οι γνωρίζοντες τα προβλήματα προσκεκλημένοι και τα ντοκουμέντα που θα αποκαλύψουμε, θα αφυπνίσουν το μητρικό κέντρο στην κρίσιμη αυτή ώρα για 700.000 δικές μας ψυχές, καταλήγει το δελτίο τύπου.
https://olympia.gr