Σελίδες

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ! ΠΟΥΤΙΝ ΑΚΟΥΣ; Η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΖΑΜΙ ΜΕ ΜΟΥΦΤΗ!

Ο σουλτάνος που θέλει να ανασυστήσει την παλαιά Οθωμανική Αυτοκρατορία επιτίθεται ανοιχτά σε όλο τον Χριστιανισμό. Και αν εδώ...

στην Ελλάδα έχουμε τους άθεους σαν τον Φίλη και τον υπόλοιπο Σύριζα που χτυπούν την Ορθοδοξία ή φτιάχνουν τέμενος για τους ισλαμιστές με τα λεφτά του πενόμενου ελληνικού λαού, υπάρχει ο Πούτιν ο οποίος πρέπει κάτι να κάνει: ο Ερντογάν μετέτρεψε επίσημα σε τζαμί την Αγιά Σοφιά ορίζοντας και μουφτή στο σύμβολο της Ορθοδοξίας! 

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Σε μια άκρως προκλητική ενέργεια προχωρεί η Τουρκία με τον διορισμό μόνιμου ιμάμη για την Αγία Σοφία Κωνσταντινούπολης, ο οποίος θα τελεί πέντε φορές την ημέρα το μουσουλμανικό ναμάζι, (μουσουλμανική προσευχή), μέσα στον ιερό χώρο του συμβόλου του Χριστιανισμού.
Όπως αναφέρουν τουρκικά ΜΜΕ, η τουρκική κυβέρνηση αποφάσισε την οριστική μετατροπή της Αγίας Σοφίας Κωνσταντινούπολης σε μουσουλμανικό τέμενος, 82 χρόνια μετά την μετατροπή της σε μουσείο με εντολή του τότε ιδρυτή της τουρκικής δημοκρατίας, Κεμάλ Ατατούρκ.
Η προκλητική αυτή απόφαση θεωρείται ότι υλοποιεί τις υποσχέσεις του ίδιου του Ερντογάν, ο οποίος είχε υποσχεθεί επανειλημμένα στους οπαδούς του, φανατικούς μουσουλμάνους, ότι θα επαναφέρει την Αγία Σοφία στο Ισλάμ.
loading...
Όπως δήλωσε ο ιμάμης της περιοχής του Fatih Κωνσταντινούπολης, İrfan Üstündağ, θα τελείται επί καθημερινής βάσεως πέντε φορές μουσουλμανική προσευχή στον ιερό ναό και θα γίνονται όλες οι μουσουλμανικές τελετές, μετατρέποντας την Αγία Σοφία σε κανονικό μουσουλμανικό τζαμί.
Μετά από αυτό τι… μέλλει Νεοέλληνες ???
Μήπως να γεμίσουμε με τζαμιά όλη την Ελλάδα???
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr