Σελίδες

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ !!! ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !!!


Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες και ειδικά τις τελευταίες ώρες, μόνο στην Ελλάδα γίνονται. 

Ο Ελληνικός λαός κλήθηκε την Κυριακή στις κάλπες και σύμφωνα με την γραμμή της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. να καταψηφίσει με ένα ΟΧΙ την πρόταση των θεσμών, ώστε να μην οδηγηθούμε σε νέα μνημόνια και νέα μέτρα.

Το δημοψήφισμα έγινε. Ο Ελληνικός λαός απάντησε με ένα συντριπτικό ΟΧΙ στα νέα μνημόνια και στα νέα μέτρα που μας πρότειναν οι θεσμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης με ποσοστό υπέρ του ΟΧΙ 61,31%, έναντι του ΝΑΙ που έλαβε ποσοστό 38,69%.

Κι εδώ συνέβη το εξής παράδοξο. Βάσει των προεκλογικών δηλώσεων του ΣΥΡΙΖΑ περί σχίσιμο των μνημονίων με έναν νόμο και ένα άρθρο και άλλες όμορφες υποσχέσεις ώστε να υφαρπάξει με δόλιο τρόπο ως είθισται την ψήφο του ελληνικού λαού, στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015 έλαβε αυτήν την εντολή για να την κάνει πράξη.

Όταν κατάλαβε ότι τις προεκλογικές του δηλώσεις δεν μπορεί να τις πραγματοποιήσει είτε από ανικανότητα, είτε από δειλία είτε από οτιδήποτε άλλο και είδε τα σκούρα, ζήτησε από τον Ελληνικό λαό μέσω δημοψηφίσματος να τον ενισχύσει για δεύτερη φορά ώστε να έχει μεγαλύτερη δυναμική πρός τους θεσμούς, για την επίτευξη μιας καλύτερης συμφωνίας.

Αυτός μας είπαν ότι ήταν ο στόχος τους. 

Στην ουσία πέταξαν το μπαλάκι στον Ελληνικό λαό γιατί ήθελαν να αποποιηθούν των ευθυνών τους και να καταστήσουν τον ελληνικό λαό συμμέτοχο και συνένοχο στον θάνατό του. 

Έκλεισαν οι ίδιοι με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου τις τράπεζες γνωρίζοντας τον πανικό που θα προκαλούσε στους πολίτες. 

Ήλπιζαν και στην κατατρομοκράτηση του Ελληνικού λαού από τα ΜΜΕ όπως και έγινε, με σκοπό να στραφεί πρός την αντίθετη κατεύθυνση και να ψηφίσει ΝΑΙ. 

Δεν τους βγήκε αυτό το σενάριο και λίγες ώρες μετά το δημοψήφισμα πέταξαν και πάλι το μπαλάκι, αυτή τη φορά στα υπόλοιπα κόμματα του κοινοβουλίου εγκαλώντας τα σε συμβούλιο αρχηγών κομμάτων υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 

Δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά μετέτρεψαν και το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού σε ΝΑΙ αποδεχόμενοι ως βάση μιας συμφωνίας τις προτάσεις των θεσμών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτές που μας ζητούσαν την Κυριακή να τις απορρίψουμε.


Για να τελειώνει το παραμύθι με όλους αυτούς, ο Ελληνικός λαός πρέπει να εκδώσει το δικό του τελεσίγραφο. Αλλιώς θα είμαστε για κλάματα και ότι κι αν μας συμβεί στο μέλλον θα είμαστε κι εμείς συνένοχοι γιατί ως γνωστόν, ο σιωπών δοκεί συναινείν.

Η μόνη λύση είναι να πιέσουμε ο Ελληνικός λαός την Δικαιοσύνη ώστε να λειτουργήσει υπέρ του. 

Αυτό μπορεί να συμβεί μέσω ενός κειμένου "τελεσιγράφου" άριστα και σωστά διατυπωμένο, ώστε η ελληνική Δικαιοσύνη να κινήσει τις νομικές διαδικασίες για την  σύλληψη όλων των υπευθύνων με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας. 

Όσοι εκ των κομμάτων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ (167 το σύνολο) είχαν υπερψηφίσει για την εκχώρηση της Εθνικής μας κυριαρχίας. Καθώς και για την πρόσφατη ψηφοφορία όσους υπερψήφισαν για την απόδοση της Ελληνικής Ιθαγένειας σε αλλοδαπούς μετανάστες, παράνομους και μη (δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πρέπει να ψηφιστούν τα άρθρα και έχει πάρει αναβολή το θέμα λόγω των διαπραγματεύσεων). 

Εάν γίνει η αρχή μέσα από στοιχεία και καταθέσεις θα οδηγηθούμε και στους υπόλοιπους που ευθύνονται (τραπεζίτες κτλ) ώστε να τους αποδοθούν κατηγορίες. 

Σχετικά με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών, ο θεμελειώδης νόμος του Ελληνικού Συντάγματος ορίζει ότι όλοι οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου. 

Επομένως ένα άρθρο όπως είναι το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών, κρίνεται αυτομάτως αντισυνταγματικό διότι υπερβαίνει τον θεμελειώδη νόμο. (κάποιος που έχει περισσότερες γνώσεις θα μπορούσε να μας διαφωτίσει).

Για να γίνουν πράξη τα ανωτέρω θα πρέπει να ενωθούμε όλος ο ελληνικός λαός υπό τη σκέπη της Ελληνικής μας Σημαίας, ασχέτως ιδεολογικών και πολιτικών προκαταλήψεων. 

Να συγκεντρωθούμε έξω από τον Άρειο Πάγο και να απαιτήσουμε να εφαρμοστούν οι νόμοι. Μια ολιγομελής ομάδα να παραδώσει το κείμενο "τελεσίγραφο" στην Ανωτάτη Αρχή του Αρείου Πάγου με χρονικό περιθώριο 24ωρών, ώστε να κινήσουν τις νομικές διαδικασίες για την σύλληψη όλων των υπευθύνων. 

Να παραμείνουμε έξωθεν του Αρείου Πάγου μέχρι την ώρα λήξεως του τελεσιγράφου. Σε αντίθετη περίπτωση που δεν κινηθούν οι νομικές διαδικασίες από την ελληνική Δικαιοσύνη, ως Έλληνες πολίτες υποχρεούμαστε να επικαλεστούμε την Aκροτελεύτια διάταξη άρθρο120 παρ.4 του Συντάγματος, που επιτάσσει το εξής: 

«H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Αν δεν μας καλύπτει ούτε αυτό και περιμένουμε να μας σώσουν οι Προφήτες και το ξανθό γένος, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας.


ΤΑΚΗΣ ΘΕΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΣ