Μη καμφθεί το ηθικό σας. Μη συναινέσετε στο ξεπούλημα της συνείδησής σας, στο ξεπούλημα της πατρίδας μας, στο ξεπούλημα της ιστορίας μας.
Ακούσαμε στο ελληνικό κοινοβούλιο να λένε ότι επειδή η κατάσταση είναι δύσκολη για τη χώρα θα συναινέσουν στο νέο μνημόνιο, δηλαδή στο ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων μας, των λιμανιών, της Δ.Ε.Η., του νερού, των υδρογονανθράκων. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα αυτό;
Ακούσαμε τους κυρίους του «Ποταμιού», να λένε ότι θα ψηφίσουν οποιαδήποτε συμφωνία. Είναι αυτοί που στους κόλπους τους έχουν τον κ. Δήμου, με τις γνωστές ανθελληνικές του απόψεις και τάσεις, ο οποίος σε κάποιο «παράθυρο» ομολόγησε ότι το κόμμα τους χρηματοδοτείται από εξωτερικούς παράγοντες, τους οποίους δεν μπορεί να κατονομάσει. Δεν χρειάζεται να τους κατονομάσει. Το όνομά τους βγαίνει μέσα απ΄τα σωθικά των Νεοελλήνων που τους εξανάγκασαν σε αυτοκτονία. Το όνομά τους το φωνάζουν 2.000.000 άνεργοι. Το φωνάζουν 6.000.000 φτωχοί. Το όνομά τους αποκαλύπτει η κραυγή που βγαίνει μέσα από τα σπλάχνα του Ελληνικού λαού και τη βιωματική του εμπειρία τα τελευταία πέντε πέτρινα χρόνια των μνημονίων. Το όνομά τους βγαίνει μέσα από το βιβλίο του ΄Ελληνα Ιατροφιλόσοφου Αριστείδη Aνδρόνικου, «ο Ιούδας δια μέσω των αιώνων», το οποίο καταγράφει με απόλυτη ακρίβεια το σατανικό σχέδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας στον εβραιοσιωνισμό και το οποίο σχέδιο με ένα μυστικιστικό τρόπο εφαρμόστηκε μέσα στους αιώνες και τείνει να βρει τη μακάβρια ολοκλήρωσή του στους σημερινούς καιρούς μας, αν η ανθρωπότητα σύσσωμη δεν αντιδράσει.
Ποιοι είναι λοιπόν οι εκτελεστές του 20ου πρωτοκόλλου των σοφών της Σιών; Σήμερα διαβάσαμε σε πρωτοσέλιδο ελληνικής εφημερίδας: «Ο Ρότσιλντ υποδούλωσε οικονομικά την Ελλάδα». Πληθαίνουν όμως και οι φωνές που λένε ότι «ο Ρότσιλντ και οι συν αυτώ υποδούλωσαν οικονομικά τον πλανήτη». Αν δεν αντιδράσουν άμεσα οι λαοί, όλα αυτά τα ανθρωποειδή θα υποδουλώσουν ολοκληρωτικά τον πλανήτη και μαζί με τις περιουσίες μας, τις χώρες, τα έθνη μας, την ιστορία μας, με την πλημμελή παιδεία που θα καθιερώσουν για τα παιδιά μας και τις επερχόμενες γενιές, θα αλώσουν και το πνεύμα κάθε ανθρώπου. Θα τραυματίσουν θανάσιμα την ψυχή των παιδιών με τα ταλμουδικά ήθη που επίσης θα επιβάλλουν (βλ. τον τρόπο δράσης μιας εταιρείας τους στη Νορβηγία, όπως κατέθεσε μία Ρωσίδα μάνα, σε σχέση με τα παιδιά, μέσα από την οποία εταιρεία επιβλήθηκε και έγινε νόμος του κράτους τα παιδιά να μην ανήκουν στην οικογένεια, αλλά στην επικράτεια και γιαυτό το σκοπό κατάσχονται και δίνονται σε άσυλα, μέσα στα οποία βιάζονται και βιώνουν κάθε διαστροφή, ώστε πολλά από αυτά να αυτοκτονούν πριν τα 13 τους χρόνια και όσα καταφέρουν να επιβιώσουν γίνονται πόρνοι ή τοξικομανείς, σε άλλη δε περίπτωση δίνονται σε ανάδοχες οικογένειες, όπου βιώνουν τα ίδια και χειρότερα, καθόσον για την ταλμουδική δογματική η επαίσχυντη πράξη ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου και βιασμός ανηλίκου αποκαλείται ως «δημιουργικό σεξ των ελίτ». Κλασικό παράδειγμα είναι αυτό του 18χρονου από τη Νορβηγία, ο οποίος αφού πέρασε από πολλά άσυλα και βιάστηκε, κατέληξε σε ανάδοχη οικογένεια διεστραμμένων ανθρώπων, οι οποίοι του συμπεριφέρθηκαν με τον ίδιο τρόπο και μη αντέχοντας άλλο πήγε πήρε ένα όπλο και τους σκότωσε). Σε τέτοιες κοινωνίες θέλουν να μας οδηγήσουν. ΞΥΠΝΗΣΤΕ???
Οι λαοί διαθέτουν τεράστια δύναμη. Μπορούν με την ψήφο τους, η οποία θα είναι μελετημένη και πολύ προσεκτική να ψηφίσουν ανθρώπους έντιμους και δυναμικούς, ακέραιους, οι οποίοι δεν θα κατευθύνονται από εξωγενείς νοσηρούς παράγοντες, μέσα δε από τα κοινοβούλια θα αλλάξουν, θα τροποποιήσουν, θα ματαιώσουν και θα καταργήσουν νόμους ντροπής για τον πολιτισμένο κόσμο, θα θέσουν στο περιθώριο τους τραπεζίτες και τους δυνάστες τοκογλύφους και θα ψηφίσουν νόμους υπέρ των λαών, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της υγιούς παιδείας (η αρχαία ελληνική γραμματεία και οι πατέρες της εκκλησίας πολλά θα μπορούσαν να δώσουν σαυτή την κατεύθυνση). Στον καινούργιο κόσμο θέση έχουν μόνο έντιμοι τραπεζίτες και επιχειρηματίες. Ο πλούτος θα έχει ένα όριο και πέραν τούτου, θα επιστρέφει στο λαό για υγεία, παιδεία, βιώσιμη ανάπτυξη με ξεκίνημα της βιομηχανικής, βιοτεχνικής και αύξηση της γεωργοκτηνοτροφικής παραγωγής και όχι δίμηνες και πεντάμηνες άνευ αντικειμένου απασχολήσεις ανέργων.
Ευχόμαστε να μην υπογραφεί ένα τέτοιο μνημόνιο με βαρύτατους και επαχθείς όρους για το λαό μας, σε περίπτωση όμως που υπογραφεί πρέπει οι κοινοβουλιάρχες μας να βάλουν έναν όρο. Τίποτα από αυτά δεν θα ισχύει αν δεν υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη και διαγραφή του χρέους. Στο μεταξύ εμείς πιάνουμε αμέσως δουλειά και παράγουμε, παράγουμε, παράγουμε. Χρησιμοποιούμε εργατικά χέρια τόσο δικών μας συμπατριωτών όσο και ένα μέρος μεταναστών, οι οποίοι θα περάσουν από έλεγχο για το αν είναι εύρωστοι, υγιείς, έντιμοι, φιλήσυχοι και ειρηνικοί. Είναι αναγκαίο να καλλιεργείται κάθε σπιθαμή ελληνικής γης, με σιτηρά, καλαμπόκι, βαμβάκι, τεύτλα, οπωροκηπευτικά, να φυτευτούν δένδρα κάθε λογής καρποφόρα και να δοθεί ώθηση για αύξηση στην κτηνοτροφική παραγωγή, ώστε μέχρι να λήξει το πρόγραμμα να γίνουμε αυτάρκεις. Αυτό πρέπει να το πετύχουμε με κάθε τρόπο. Όλοι οι κρατικοί, οι τοπικοί φορείς σε συνεργασία με πανεπιστήμια, ειδικούς επιστήμονες, Γεωπόνους, Κτηνιάτρους, Μελισσοκόμους κ.α. ειδικούς θα εργάζονται νυχθημερόν για να έχουμε επιτυχές αποτέλεσμα. Μπορούν να οργανωθούν και ομάδες εθελοντών που θα βοηθήσουν, θα συνδράμουν στην επίτευξη του παραπάνω στόχου. Δεν μας ενδιαφέρουν οι επιδοτήσεις της Ε.Ε. Σκοπός μας είναι να παράγουμε, ώστε να γίνουμε αυτάρκεις. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι θα βάλλουν τροχοπέδη σε κάθε μας προσπάθεια για παραγωγή γιατί θέλουν να είμαστε δέσμιοι και να τελούμε να άμεση εξάρτηση από αυτούς. Πρέπει επίσης να γίνει από όλους κατανοητό ότι η παραγωγή και αυτάρκεια θα μας απελευθερώσει από τους διεθνείς δυνάστες. Θα καταγγέλουμε άμεσα και διεθνώς προσπάθειες βίαιης ανακοπής της παραγωγικής και αναπτυξιακής μας πορείας.
Παράλληλα βρίσκουμε τρόπους, δίνουμε κίνητρα για την εκκίνηση στη βιομηχανική παραγωγή, της ζάχαρης, κλωστοϋφαντουργίας, χαρτοποιείας, ηλεκτρικών συσκευών, όπως αυτές που παράγαμε παλιότερα και κατασκευή οχημάτων, αυτοκινήτων όπως το pony, συσκευασίες προϊόντων, κονσερβοποίηση κ.λ.π. Βαθμιαία με την αύξηση της παραγωγής, περιορίζουμε τις εισαγωγές, μέχρι που να τις εκμηδενίσουμε. Ανοίγουμε τμήματα σε σχολές και σχολεία, που θα έχουν να κάνουν με παροχή εξειδίκευσης σε νέους και νέες που θα στελεχώσουν τις βιοτεχνίες μας, όπως κοπτοραπτική, γνώσεις για την επεξεργασία των δερμάτων, για τη συντήρηση και συσκευασία τροφίμων κ.α. χρήσιμες ειδικότητες. Οργανώνουμε μ΄αυτό τον τρόπο τις βιοτεχνίες μας. Διαφημίζουμε τα ελληνικά προϊόντα και του λοιπού ΨΩΝΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, εφόσον επιθυμία όλων μας είναι να αποκτήσουμε την ελευθερία μας. Αυτά ήδη έπρεπε να γίνουν τα πέντε παρελθόντα έτη, που συνέθλιψαν τη χώρα και το λαό μας και πολύ πιο πριν ακόμη βέβαια. Αυτοκτονώντας ένας λαός, λιμοκτονώντας, πετάγοντάς τον στο δρόμο, στον Καιάδα της ανεργίας, κλείνοντας νοσοκομεία, χάριν πρωτογενών πλεονασμάτων δεν ανακάμπτει μία χώρα, μάλλον βυθίζεται.
Ερχόμενοι στους πρωταίτιους της ελληνικής τραγωδίας (εννοούμε όσους σχετίζονται με τη φούσκα του χρηματιστηρίου, με μίζες, παραβίαση του Συντάγματος με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, υπαγωγή του χρέους στο αγγλικό δίκαιο, συναίνεση για μη συμψηφισμό του χρέους με γερμανικές αποζημιώσεις, διόγκωση του ελλείμματος που οδήγησε στην υπογραφή των μνημονίων και κάθε μειοδοτική συμπεριφορά σε βάρος της χώρας) πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά, ώστε να γίνουν παράδειγμα προς αποφυγήν μελλοντικά, τόσο σε ό,τι αφορά τους ντόπιους πολιτικούς και αξιωματούχους , όσο και τους ξένους δυνάστες. Αυτοί που σχεδίασαν και εφάρμοσαν τη χρεοκοπία της χώρας και αυτοί που τη συνεχίζουν πρέπει να δώσουν λόγο στη Διεθνή Δικαιοσύνη. Η εξεταστική επιτροπή της ελληνικής βουλής απεφάνθη ότι το δημόσιο χρέος της χώρας είναι παράνομο, με πλαστά στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και άλλες παράνομες ενέργειες, που υποκινήθηκαν από τους διεθνείς δημίους και εφαρμόστηκαν από τους ντόπιους ελληνόφωνους υποτελείς τους.
Το χρέος είναι πλαστό, επονείδιστο και παράνομο, όλοι δε οι φόροι και τα χαράτσια πηγαίνουν στον ηγεμόνα της παγκόσμιας κυβέρνησης Ρότσιλντ, όπως ανέφερε εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας, πριν από λίγες μέρες. Όλα τα μνημόνια έγιναν για το παράνομο τεχνητό χρέος. Ο ίδιος ο Ρότσιλντ ομολόγησε ότι μας δανείζει αέρα και απομυζά τον ιδρώτα και το αίμα του ελληνικού λαού και των λαών γενικά, πράγμα που κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο. Ο Σόρος στην αρχή της ελληνικής κρίσης έβγαλε 600 δις, σύμφωνα με αποκάλυψη έγκριτης εφημερίδας. Ο Ροκφέλερ είπε ότι για να περάσουν τα θελήματά τους, πρέπει να δημιουργήσουν μία μεγάλη κρίση, αυτό το είπε και στον Ααρών Ρούσο, αλλά διέρρευσε και από άλλες πηγές. Το ίδιο είπε και ο Σόιμπλε όταν ξεχάστηκαν ανοιχτά τα μικρόφωνα.
Καταφεύγουμε ομαδικά εναντίον όλων αυτών και κάθε άλλου υπεύθυνου. Τους ξεσκεπάζουμε σε όλο τον κόσμο. Το συντομότερο δυνατό, όλα τα στοιχεία θα πρέπει να σταλούν στις πρεσβείες όλων των χωρών, στα εθνικά κοινοβούλια όλων των χωρών, στον ανώτατο δικαστικό άρχοντα όλων των χωρών και τέλος καταφεύγουμε άμεσα στο Διεθνές Δικαστήριο για το χρέος και για τη συνωμοσία, σχέδιο και εφαρμογή χρεοκοπίας της χώρας, δολοφονίας ενός μεγάλου μέρους του ελληνικού λαού, της εξώθησης σε αυτοχειρία 10.000 Νεοελλήνων, της φτωχοποίησης 6.000.000 Ελλήνων της καταστροφής της χώρας. Αν αυτοί οι άνθρωποι δεν πληρώσουν τώρα, μείνουν στο απυρόβλητο και δεν τιμωρηθούν, όταν θα τους αντιληφθούν στο μέλλον θα είναι αργά για την ανθρωπότητα, γιατί θα προετοιμαστούν έτσι ώστε μαζί με τη ρυπαρή ψυχή τους, να πάρουν στην άβυσσο και όλο τον πλανήτη. ΄Ηδη ετοιμάζουν ειδικό στρατό για τα σχέδιά τους αυτά, τα οποία δεν θα διστάσουν να τα πραγματοποιήσουν. Γιαυτό η δράση τους πρέπει να σταματήσει εδώ. Κανείς δεν τους ενόχλησε που ανατίναξαν τους δίδυμους πύργους, κατά μαρτυρία του Ααρών Ρούσο, κανείς δεν τους ενοχλούσε κάθε φορά που διέπρατταν κάθε είδους εγκληματικές και ιδιαζόντως ειδεχθείς πράξεις. Τώρα λοιπόν αυτή η δυστυχία της Ελλάδος θα είναι η αρχή του τέλους τους. Πλέον να μη κοιμούνται ήσυχοι. Το βδελυρό μυαλό τους, η μιαρή ψυχή τους και η διάστροφη δολοφονική συνείδησή τους δεν θα μιάνει όλη την ανθρωπότητα.
Εμείς γην και ύδωρ στους παραπάνω δεν θα δώσουμε και δεν θα επιτρέψουμε κανέναν πολιτικό, εξάλλου ο λαός είπε ΟΧΙ, να προβεί σε ενέργειες εθνικής προδοσίας. Το γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και αυτοί, οι διεθνείς δυνάστες, ότι δεν τους οφείλουμε πλέον τίποτα. Αυτοί μας οφείλουν και δη πολλά τρις αποζημιώσεων για τα τωρινά και τα παρελθόντα σε βάρος μας εγκλήματά τους. Δεν μπορεί όλη η Ε.Ε. και όλος ο κόσμος να άγεται και φέρεται από έναν σχιζοφρενή, το Σόιμπλε εννοούμε, που αποτελεί κατά ένα μέρος φερέφωνο των παραπάνω αναφερομένων διεθνών εγκληματιών και κατά ένα άλλο μέρος το φάντασμα της ναζιστικής γερμανικής φασιστικής νοοτροπίας που αιματοκύλισε δύο φορές τον κόσμο. Αυτό τίθεται υπόψη των εταίρων και συμμάχων μας, που οι χώρες τους, όπως και η δική μας, συνήναισαν στο σχέδιο «Μάρσαλ» για να ανακάμψει και να αναπτυχθεί η Γερμανία. Μιλάει λοιπόν η σημερινή Γερμανία διά στόματος κ. Σόιμπλε για έλλειψη εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας σε ό,τι αφορά την Ελλάδα. Η ανθρωπότητα όμως μπορεί να εμπιστεύεται τη Γερμανία σαν ηγέτιδα δύναμη του πλανήτη, που τείνει να εδραιωθεί και να επιβληθεί στις μέρες μας τυπικά και ουσιαστικά, όταν γνωρίζουμε τις μεθόδους που ακολουθούσε και περισσότερο κατά τον Β΄παγκόσμιο πόλεμο, με τα κρεματώρια, φούρνους ντροπής, πειράματα Μέγκελε, ομαδικές εκτελέσεις γυναικόπαιδων σε αντίποινα κατά των ανταρτών, ομαδικές εκτελέσεις ανηλίκων παιδιών (βλ. μνημείο θυσίας στα Καλάβρυτα, αλλά και άλλα σχετικά μνημεία της Ελλάδας). ΄Ηδη σήμερα εκτελεί τον ελληνικό λαό με ιδιαζόντως ειδεχθή τρόπο, ενώ δεν αποδέχεται τη μέχρι τώρα εσφαλμένη «συνταγή» των μνημονίων. Τίθενται λοιπόν τα εξής ερωτήματα, είναι αντάξια η σημερινή Γερμανία να κατέχει τα ηνία της ανθρωπότητας; Μπορεί η ανθρωπότητα να ανατρέψει τη γερμανοσιωνιστική επικυριαρχία στον πλανήτη; Την απάντηση τη δώσαμε παραπάνω και είναι ότι αυτό μπορεί να γίνει με τους λαούς και την αγαστή συνεργασία μεταξύ των εθνών – κρατών.
Μέσω του Διεθνούς Δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει άμεσα να προσφύγουμε, μπορούμε να ζητήσουμε αναστολή εκτέλεσης κάθε πράξης που υπόκειται στο αγγλικό δίκαιο και μέσω αυτού του Δικαστηρίου μπορούμε να κηρύξουμε άκυρα όλα τα μνημόνια και να ζητήσουμε να μας επιδικασθούν υπέρογκες αποζημιώσεις για τις τεράστιες καταστροφές που προκάλεσαν στη χώρα μας τα παιχνίδια των διεθνών σιωνιστών δημίων σε συνεργασία με ξένους και ντόπιους υποτελείς τους.
– Μη τολμήσουν και υποθηκεύσουν για άλλη μια φορά την περιουσία του ελληνικού λαού, με τη μεταφορά του ΤΑΥΠΕΔ στο Λουξεμβούργο ή αλλού, απ΄όπου θα μπορούν να κατάσχουν και να δεσμεύουν ελληνικά περιουσιακά στοιχεία. Ο λαός απάντησε ΟΧΙ. Σε περίπτωση που το πράξουν είναι υπόλογοι εσχάτης προδοσίας. Εμείς ο ελληνικός λαός θα απαιτήσουμε να καθίσουν στο εδώλιο για να αποδοθεί επιτέλους δικαιοσύνη.
Μας γεννάται το ερώτημα πως το ΣτΕ δεν αποκήρυξε τα μνημόνια με αποφάσεις του σαν πράξεις αντισυνταγματικές, δυνατότητα που του παρέχει το σύνταγμα της χώρας. Τώρα οδεύουμε σε ένα τρίτο μνημόνιο, που θα ολοκληρώσει το καταστροφικό έργο των δύο προηγούμενων. Σε λίγο αν δεν υπάρξει αντίδραση θα καταργηθούν το Σύνταγμα, οι Κανόνες και οι Νόμοι αυτής της χώρας, στο όνομα της παγκόσμιας δικτατορίας και αυτοί οι ίδιοι οι ανώτεροι θεσμοί θα πάψουν να υφίστανται γιατί τα πάντα θα ελέγχονται από ένα κεντρικό άνομο σύστημα.
΄Άλλος όμως είναι Εκείνος που διέπει τα παρόντα και τα μέλλοντα και είναι Αθάνατος, είναι αιώνιος και όχι ένας κοινός θνητός.
Το παρακάτω κείμενο – Β΄ επιστολή προς Θεσσαλονικείς του Αποστόλου Παύλου – Σαούλ, Ιουδαίου στην καταγωγή, που θα έπρεπε να τους γίνει παράδειγμα προς μίμηση, το αφιερώνουμε στους κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος,Σόιμπλε, Μέρκελ και όλους τους ομοίους τους.
1 Παῦλος καὶ Σιλουανὸς καὶ Τιμόθεος τῇ ἐκκλησίᾳ Θεσσαλονικέων ἐν Θεῷ πατρὶ ἡμῶν καὶ Κυρίῳ Ἰησοῦ Χριστῷ· 2 χάρις ὑμῖν καὶ εἰρήνη ἀπὸ Θεοῦ πατρὸς ἡμῶν καὶ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ. 3 Εὐχαριστεῖν ὀφείλομεν τῷ Θεῷ πάντοτε περὶ ὑμῶν, ἀδελφοί, καθὼς ἄξιόν ἐστιν, ὅτι ὑπεραυξάνει ἡ πίστις ὑμῶν καὶ πλεονάζει ἡ ἀγάπη ἑνὸς ἑκάστου πάντων ὑμῶν εἰς ἀλλήλους, 4 ὥστε ἡμᾶς αὐτοὺς ἐν ὑμῖν καυχᾶσθαι ἐν ταῖς ἐκκλησίαις τοῦ Θεοῦ ὑπὲρ τῆς ὑπομονῆς ὑμῶν καὶ πίστεως ἐν πᾶσι τοῖς διωγμοῖς ὑμῶν καὶ ταῖς θλίψεσιν αἷς ἀνέχεσθε, 5 ἔνδειγμα τῆς δικαίας κρίσεως τοῦ Θεοῦ, εἰς τὸ καταξιωθῆναι ὑμᾶς τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ, ὑπὲρ ἧς καὶ πάσχετε, 6 εἴπερ δίκαιον παρὰ Θεῷ ἀνταποδοῦναι τοῖς θλίβουσιν ὑμᾶς θλῖψιν 7 καὶ ὑμῖν τοῖς θλιβομένοις ἄνεσιν μεθ” ἡμῶν, ἐν τῇ ἀποκαλύψει τοῦ Κυρίου Ἰησοῦ ἀπ” οὐρανοῦ μετ” ἀγγέλων δυνάμεως αὐτοῦ 8 ἐν πυρὶ φλογός, διδόντος ἐκδίκησιν τοῖς μὴ εἰδόσι Θεὸν καὶ τοῖς μὴ ὑπακούουσι τῷ εὐαγγελίῳ τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, 9 οἵτινες δίκην τίσουσιν ὄλεθρον αἰώνιον ἀπὸ προσώπου τοῦ Κυρίου καὶ ἀπὸ τῆς δόξης τῆς ἰσχύος αὐτοῦ, 10 ὅταν ἔλθῃ ἐνδοξασθῆναι ἐν τοῖς ἁγίοις αὐτοῦ καὶ θαυμασθῆναι ἐν πᾶσι τοῖς πιστεύσασιν, ὅτι ἐπιστεύθη τὸ μαρτύριον ἡμῶν ἐφ” ὑμᾶς, ἐν τῇ ἡμέρᾳ ἐκείνῃ. 11 εἰς ὃ καὶ προσευχόμεθα πάντοτε περὶ ὑμῶν, ἵνα ὑμᾶς ἀξιώσῃ τῆς κλήσεως ὁ Θεὸς ἡμῶν καὶ πληρώσῃ πᾶσαν εὐδοκίαν ἀγαθωσύνης καὶ ἔργον πίστεως ἐν δυνάμει, 12 ὅπως ἐνδοξασθῇ τὸ ὄνομα τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ ἐν ὑμῖν, καὶ ὑμεῖς ἐν αὐτῷ, κατὰ τὴν χάριν τοῦ Θεοῦ ἡμῶν καὶ Κυρίου Ἰησοῦ Χριστοῦ.
1 Ἐρωτῶμεν δὲ ὑμᾶς, ἀδελφοί, ὑπὲρ τῆς παρουσίας τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ καὶ ἡμῶν ἐπισυναγωγῆς ἐπ” αὐτόν, 2 εἰς τὸ μὴ ταχέως σαλευθῆναι ὑμᾶς ἀπὸ τοῦ νοὸς μηδὲ θροεῖσθαι μήτε διὰ πνεύματος μήτε διὰ λόγου μήτε δι” ἐπιστολῆς ὡς δι” ἡμῶν, ὡς ὅτι ἐνέστηκεν ἡ ἡμέρα τοῦ Χριστοῦ. 3 μή τις ὑμᾶς ἐξαπατήσῃ κατὰ μηδένα τρόπον· ὅτι ἐὰν μὴ ἔλθῃ ἡ ἀποστασία πρῶτον καὶ ἀποκαλυφθῇ ὁ ἄνθρωπος τῆς ἁμαρτίας, ὁ υἱὸς τῆς ἀπωλείας, 4 ὁ ἀντικείμενος καὶ ὑπεραιρόμενος ἐπὶ πάντα λεγόμενον Θεὸν ἢ σέβασμα, ὥστε αὐτὸν εἰς τὸν ναὸν τοῦ Θεοῦ καθίσαι, ἀποδεικνύντα ἑαυτὸν ὅτι ἔστι Θεός. 5 Οὐ μνημονεύετε ὅτι ἔτι ὢν πρὸς ὑμᾶς ταῦτα ἔλεγον ὑμῖν; 6 καὶ νῦν τὸ κατέχον οἴδατε, εἰς τὸ ἀποκαλυφθῆναι αὐτὸν ἐν τῷ ἑαυτοῦ καιρῷ· 7 τὸ γὰρ μυστήριον ἤδη ἐνεργεῖται τῆς ἀνομίας, μόνον ὁ κατέχων ἄρτι ἕως ἐκ μέσου γένηται· 8 καὶ τότε ἀποκαλυφθήσεται ὁ ἄνομος, ὃν ὁ Κύριος ἀναλώσει τῷ πνεύματι τοῦ στόματος αὐτοῦ καὶ καταργήσει τῇ ἐπιφανείᾳ τῆς παρουσίας αὐτοῦ· 9 οὗ ἐστιν ἡ παρουσία κατ” ἐνέργειαν τοῦ σατανᾶ ἐν πάσῃ δυνάμει καὶ σημείοις καὶ τέρασι ψεύδους 10 καὶ ἐν πάσῃ ἀπάτῃ τῆς ἀδικίας ἐν τοῖς ἀπολλυμένοις, ἀνθ” ὧν τὴν ἀγάπην τῆς ἀληθείας οὐκ ἐδέξαντο εἰς τὸ σωθῆναι αὐτούς· 11 καὶ διὰ τοῦτο πέμψει αὐτοῖς ὁ Θεὸς ἐνέργειαν πλάνης εἰς τὸ πιστεῦσαι αὐτοὺς τῷ ψεύδει, 12 ἵνα κριθῶσι πάντες οἱ μὴ πιστεύσαντες τῇ ἀληθείᾳ, ἀλλ” εὐδοκήσαντες ἐν τῇ ἀδικίᾳ. 13 Ἡμεῖς δὲ ὀφείλομεν εὐχαριστεῖν τῷ Θεῷ πάντοτε περὶ ὑμῶν, ἀδελφοὶ ἠγαπημένοι ὑπὸ Κυρίου, ὅτι εἵλετο ὑμᾶς ὁ Θεὸς ἀπ” ἀρχῆς εἰς σωτηρίαν ἐν ἁγιασμῷ Πνεύματος καὶ πίστει ἀληθείας, 14 εἰς ὃ ἐκάλεσεν ὑμᾶς διὰ τοῦ εὐαγγελίου ἡμῶν εἰς περιποίησιν δόξης τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ. 15 Ἄρα οὖν, ἀδελφοί, στήκετε, καὶ κρατεῖτε τὰς παραδόσεις ἃς ἐδιδάχθητε εἴτε διὰ λόγου εἴτε δι” ἐπιστολῆς ἡμῶν. 16 Αὐτὸς δὲ ὁ Κύριος ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστὸς καὶ ὁ Θεὸς καὶ πατὴρ ἡμῶν, ὁ ἀγαπήσας ἡμᾶς καὶ δοὺς παράκλησιν αἰωνίαν καὶ ἐλπίδα ἀγαθὴν ἐν χάριτι, 17 παρακαλέσαι ὑμῶν τὰς καρδίας καὶ στηρίξαι ὑμᾶς ἐν παντὶ λόγῳ καὶ ἔργῳ ἀγαθῷ.
1 Τὸ λοιπὸν, προσεύχεσθε, ἀδελφοί, περὶ ἡμῶν, ἵνα ὁ λόγος τοῦ Κυρίου τρέχῃ καὶ δοξάζηται, καθὼς καὶ πρὸς ὑμᾶς, 2 καὶ ἵνα ῥυσθῶμεν ἀπὸ τῶν ἀτόπων καὶ πονηρῶν ἀνθρώπων· οὐ γὰρ πάντων ἡ πίστις. 3 πιστὸς δέ ἐστιν ὁ Κύριος, ὃς στηρίξει ὑμᾶς καὶ φυλάξει ἀπὸ τοῦ πονηροῦ. 4 Πεποίθαμεν δὲ ἐν Κυρίῳ ἐφ” ὑμᾶς ὅτι ἃ παραγγέλλομεν ὑμῖν καὶ ποιεῖτε καὶ ποιήσετε. 5 Ὁ δὲ Κύριος κατευθύναι ὑμῶν τὰς καρδίας εἰς τὴν ἀγάπην τοῦ Θεοῦ καὶ εἰς τὴν ὑπομονὴν τοῦ Χριστοῦ. 6 Παραγγέλλομεν δὲ ὑμῖν, ἀδελφοί, ἐν ὀνόματι τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, στέλλεσθαι ὑμᾶς ἀπὸ παντὸς ἀδελφοῦ ἀτάκτως περιπατοῦντος καὶ μὴ κατὰ τὴν παράδοσιν ἣν παρέλαβον παρ” ἡμῶν. 7 αὐτοὶ γὰρ οἴδατε πῶς δεῖ μιμεῖσθαι ἡμᾶς, ὅτι οὐκ ἠτακτήσαμεν ἐν ὑμῖν, 8 οὐδὲ δωρεὰν ἄρτον ἐφάγομεν παρά τινος, ἀλλ” ἐν κόπῳ καὶ μόχθῳ, νύκτα καὶ ἡμέραν ἐργαζόμενοι, πρὸς τὸ μὴ ἐπιβαρῆσαί τινα ὑμῶν· 9 οὐχ ὅτι οὐκ ἔχομεν ἐξουσίαν, ἀλλ” ἵνα ἑαυτοὺς τύπον δῶμεν ὑμῖν εἰς τὸ μιμεῖσθαι ἡμᾶς. 10 καὶ γὰρ ὅτε ἦμεν πρὸς ὑμᾶς, τοῦτο παρηγγέλλομεν ὑμῖν, ὅτι εἴ τις οὐ θέλει ἐργάζεσθαι, μηδὲ ἐσθιέτω. 11 ἀκούομεν γάρ τινας περιπατοῦντας ἐν ὑμῖν ἀτάκτως, μηδὲν ἐργαζομένους, ἀλλὰ περιεργαζομένους· 12 τοῖς δὲ τοιούτοις παραγγέλλομεν καὶ παρακαλοῦμεν διὰ τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ, ἵνα μετὰ ἡσυχίας ἐργαζόμενοι τὸν ἑαυτῶν ἄρτον ἐσθίωσιν. 13 Ὑμεῖς δέ, ἀδελφοί, μὴ ἐκκακήσητε καλοποιοῦντες. 14 εἰ δέ τις οὐχ ὑπακούει τῷ λόγῳ ἡμῶν διὰ τῆς ἐπιστολῆς, τοῦτον σημειοῦσθε, καὶ μὴ συναναμίγνυσθαι αὐτῷ, ἵνα ἐντραπῇ· 15 καὶ μὴ ὡς ἐχθρὸν ἡγεῖσθε, ἀλλὰ νουθετεῖτε ὡς ἀδελφόν. 16 Αὐτὸς δὲ ὁ Κύριος τῆς εἰρήνης δῴη ὑμῖν τὴν εἰρήνην διὰ παντὸς ἐν παντὶ τρόπῳ. Ὁ Κύριος μετὰ πάντων ὑμῶν. 17 Ὁ ἀσπασμὸς τῇ ἐμῇ χειρὶ Παύλου, ὅ ἐστι σημεῖον ἐν πάσῃ ἐπιστολῇ· οὕτω γράφω. 18 Ἡ χάρις τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ μετὰ πάντων ὑμῶν· ἀμήν.
Μακάρι να ωφεληθούν από αυτό. Μακάρι να αντιληφθούν, όσο είναι καιρός. ότι τον υιό της απωλείας και κάθε άνομο, ο Κύριος θα τον νικήσει κατά κράτος, θα τον καταργήσει, θα τον αφανίσει με ένα φύσημα, με μια ανάσα του μόνο, όπως αναφέρει ο Απόστολος των Εθνών Παύλος στην πιο πάνω επιστολή του προς τους Θεσσαλονικείς.
Η Χάρις του Θεού να είναι μαζί μας για να αναλάμψει και να αναμορφωθεί μαζί με το ΄Εθνος μας όλη η ανθρωπότητα.
Μαρίνα Αργυροκαστρίτου-Νίκου