Σελίδες

Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΤΑΓΟ !!! Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ Dr.Rath ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ !!!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj-JneEkIADKFx6sXH1De-VBJAT4nnWanAFMdNTmVb2xYBpa0D7mbB74jH79Kcs41DKkTKXvMEgp99GiMIwk0WgcdeLdHrOEKyC6AnXSIEndFJbQmAPjy7y-lH6Z5kl2oiXvKoZE5QJZoA/s1600/ELLAS+DROMOS.jpg 















Ο Dr.Rath αναφέρεται στο ότι ο λαός τις Γερμανίας δύο φορές στο παρελθόν υπήρξε θύμα τεράστιων οικονομικών συμφερόντων των καρτελ της φαρμακοβιομηχανίας και εξαπέλυσε δύο παγκόσμιους πολέμους που ήταν η αιτία για την δυστυχία και τον θάνατο εκατομμυρίων ανθρώπων.
Τότε η μαριονέτα τους ήταν ο Χίτλερ, τώρα είναι η Μέρκελ και ο Σόιμπλε που εξαθλιώνουν και υποδουλώνουν τους λαούς μέσω του ευρώ. Στην ουσία πρόκειται για ένα τρίτο παγκόσμιο οικονομικό που ξεκινά πάλι από το Βερολίνο. Μιλά επίσης για τα τεράστια κέρδη που αποκομίζουν αυτά τα καρτέλ καθώς δεν αφήνουν την επιστήμη να θεραπεύσει τον καρκίνο και «κατασκευάζουν» νέες ασθένειες για να ρίξουν κατόπιν στην αγορά τα «κατάλληλα» φάρμακα.
Παρακινεί όλους τους λαούς και τις κυβερνήσεις τους να αφήσουν το ευρώ και να πάνε στο εθνικό τους νόμισμα αν θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι και να ευημερήσουν!

Δείτε το καταπληκτικό βίντεο  ΕΔΩ ...

triklopodia.gr

Δείτε επίσης παρακάτω ολόκληρο τον λόγο του Dr Rath στις 30 Απριλίου 2012 στην Αθήνα: