Σελίδες

Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ !!! ΠΟΛΙΟΡΚΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!

satanismos (1)

ΣΟΚ: Ελεύθερα θα μοιράζονται σατανιστικά φυλλάδια σε σχολεία !!!

Η επικαλούμενη «ελευθερία λόγου» και ανεξιθρησκία επιτρέπει τη διανομή φυλλαδίων θρησκευτικού υλικού, ανεξαρτήτως προελεύσεως, ακόμα και στα σχολεία!
Ευτυχώς, δεν ήρθε ακόμα στην Ελλάδα. Όμως, μην ανησυχείτε και δεν θα αργήσει πολύ να γίνει πραγματικότητα και εδώ…
Συγκεκριμένα, η οργάνωση «Σατανικός Ναός» ανακοίνωσε ότι θα μοιράσει φυλλάδια για τη φιλοσοφία, την πρακτική του σατανισμού και τα δόγματα των σατανικών ναών σε μαθητές στη Φλόριντα. Επίσης, η αίρεση εξηγεί στα παιδιά του σχολείου για το «νόμιμο δικαίωμά» τους να επιλέξουν να ασκήσουν το σατανισμό…
Ο εκπρόσωπος του «Σατανικού Ναού», Lucien Greaves, εξηγεί: «Πιστεύουμε ότι το υπεύθυνο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να διασφαλίσουμε ότι αυτοί οι μαθητές θα έχουν πρόσβαση σε μια ποικιλία από διαφορετικές θρησκευτικές απόψεις, σε αντίθεση με το να παραμένουν αδρανείς, ενώ μία θρησκευτική φωνή κυριαρχεί στο λόγο και παραδίδει την προπαγάνδα για τη νεολαία».
«Είμαι απολύτως βέβαιος ότι όλα τα παιδιά σε αυτά τα σχολεία της Φλόριντα έχουν ήδη επίγνωση της χριστιανικής θρησκείας και της Βίβλου και αυτό θα μπορούσε να είναι η πρώτη αποκάλυψη που αυτά τα παιδιά έχουν με την πραγματική πρακτική του σατανισμού. Πιστεύουμε ότι πολλοί μαθητές θα είναι πολύ περίεργοι να δουν τι προσφέρουμε», τονίζει ο υπεύθυνος της σατανιστικής οργάνωσης.
Όπως αποκαλύπτει το pentapostagma.gr, o «Σατανικός Ναός» ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά την ανακοίνωση ότι πρόκειται να ανεγείρει ένα πανύψηλο άγαλμα Baphomet δίπλα σε ένα μνημείο των Δέκα Εντολών στο Oklahoma State Capitol. Πλέον, συνεχίζει ανενόχλητος την ίδρυση ναών λατρείας του Σατανισμού και όπως μας πληροφορεί – «προειδοποιεί(;)» επεκτείνεται οσονούπω και στην Ευρώπη…
Διαβάστε επίσης: