Σελίδες

Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΑ ΜΑΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΖΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ !!!

perdikis
Αποσπάσματα από την ομιλία του βουλευτή των Πρασίνων της Κύπρου Γιώργου Περδίκη για τους αεροψεκασμούς και τη γεωμηχανική. Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, 8 Ιουνίου 2014. Ο κος Περδίκης είναι είναι 3 φορές εκλεγμένος βουλευτής στο Κυπριακό κοινοβούλιο.
Στο παρακάτω απόσπασμα μιλάει για την
εγκατάσταση μιας μεγάλης κεραίας το 2001 στην περιοχή Ακρωτηρίου της Κύπρου, στη Βρετανική βάση, που για πολλούς αποτελεί μέρος του δικτύου HAARP.
Η κοινοβουλευτική επιτροπή περιβάλλοντος (με τη συμμετοχή του Δρ. Νίκου Κατσαρού) ζήτησε από την κυβέρνηση τον Απρίλιο του 2011 να διεξάγει μετρήσεις στον αέρα και το έδαφος. Ζητήθηκε από την ανεξάρτητη ομάδα πολιτών να υπάρχουν εκπρόσωποί τους στις μετρήσεις πράγμα που δεν έγινε αποδεκτό. Οι μετρήσεις πραγματοποιήθηκαν από κυβερνητικές υπηρεσίες και πήγαν στο κρατικό χημείο. Τα αποτελέσματα αυτών τα αναφέρει ο βουλευτής στο βίντεο που ακολουθεί.
Επίσης ο βουλευτής εξηγεί πως ο διευθυντής της υπηρεσίας περιβάλλοντος, ο οποίος αμφισβητούσε την ύπαρξη του φαινομένου, πείστηκε τελικά πως όντως κάτι συμβαίνει… και οδηγήθηκαν τελικά στις μετρήσεις.
Δείτε το πολύ ενδιαφέρον απόσπασμα…
psekasmata.blogspot.gr