Σελίδες

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΤΟ 3ο BREVET ( ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ 200 ΧΛΜ ) ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ VIOTIASHOP !!!


Ολοκληρώθηκε και το φετινό Brevet στη Θήβα σήμερα 25/5/2013 με μεγάλη επιτυχία.  Κάθε χρόνο και καλύτερο με περίπου 200 ποδηλάτες να συμμετέχουν. Να σημειωθεί ότι οι ποδηλάτες ήταν από όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Συναντήσαμε ποδηλάτες και από το εξωτερικό όπως θα δείτε στο βίντεο.
Το viotiashop ήταν εκεί και κάλυψε όλη την εκδήλωση με πολλές φωτογραφίες από όλους τους ποδηλάτες και βίντεο από όλη την υπέροχη διαδρομή. Διασχίσαμε λίμνες, καταπράσινα βουνά και αναπνεύσαμε τον θαλασσινό αέρα του ευβοϊκού. Όλα αυτά σε ένα μόνο Βrevet, το Brevet της Θήβας με την άψογη διοργάνωση. Συγχαρητήρια στον Δημήτρη Μπαρακάκο, στον Πάνο Νικήτα για την υπέροχη διοργάνωση και όλους όσους βοήθησαν σε αυτό το υπέροχο γεγονός.  Πολλά μπράβο σε όσους συμμετείχαν και είχαν την δύναμη και το κουράγιο να διασχίσουν 200 χλμ κάτω από τον καυτό ήλιο και τον δυνατό αέρα που επικρατούσε στην περισσότερη διαδρομή.  Η ομορφιά της φύσης και η αγάπη για το ποδήλατο τους έκανε να τερματίσουν.
Ο Δήμαρχος της Θήβας παρόν στην εκκίνηση ευχήθηκε στους αθλητές καλή επιτυχία.
Οάσεις δροσιάς περίμεναν τους αθλητές μας σε διάφορα σημεία, με αιθέριες υπάρξεις να τους προσφέρουν νεράκι και μπανάνα για να πάρουν δύναμη.
Συγχαρητήρια σε όλους... Και του χρόνου να είστε καλά.





Όλες οι φωτογραφίες εδώ
Οι φωτογραφίες θα ανανεώνονται συνεχώς