Σελίδες

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ: ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ !!!


Η Αυτόνομη περιοχή του Κουρδιστάν είναι η πιο ασφαλής περιοχή για τους Χριστιανούς. Το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτών των χριστιανών είναι πως δεν ξέρουν κουρδικά.
Η οργάνωση Open Doors είναι ένας διεθνής φορέας που ιδρύθηκε το 1955, και βοηθάει παγκοσμίως τους χριστιανούς που δέχονται καταπίεση. Στον χάρτη που κοινοποίησε η οργάνωση φαίνονται οι 50 πιο επικίνδυνες για τους χριστιανούς χώρες. Στην πρώτη θέση όπως και πέρσι βρίσκεται η Β. Κορέα, στην οποία δεν επιδεικνύεται καμία ανοχή στην χριστιανική πίστη, οι χριστιανοί απειλούνται με ποινές φυλάκισης και θανάτου, και ασκούνε κρυφά τα θρησκευτικά τους καθήκοντα. Σε αυτή την χώρα αναφέρεται πως υπάρχουν σχεδόν 400.000 χριστιανοί, ενώ 70 χιλιάδες χριστιανοί βρίσκονται σε στρατόπεδα εργασίας.
Στην λίστα με τις επικίνδυνες χώρες την Βόρεια Κορέα ακολουθούν οι εξής χώρες : Αφγανιστάν, Σαουδική Αραβία, Σομαλία, Ιράν, Μαλβίδες, Ουζμπεκιστάν, Υεμένη, Ιράκ, Πακιστάν, Ερυθραία, Λάος, Βόρεια Νιγηρία, Μαυριτανία, Αίγυπτος, Σουδάν, Μπουτάν, Τουρκμενιστάν, Βιετνάμ, Τσετσενία, Κίνα, Κατάρ, Αλγερία, Κομόρες, Αζερμπαϊτζάν, Λιβύη, Ομάν, Μπρουνέι, Μαρόκο, Κουβέιτ, Τουρκία, Ινδία, Βιρμανία.

ΠΗΓΗ: tourkikanea
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Το κείμενο αναφέρεται μονάχα στις χώρες όπου υπάρχει εμφανής διωγμός των Χριστιανών. Δυστυχώς, τα πράγματα είναι ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ στις χώρες της "πολιτισμένης" Δύσης, όπου οι διωγμοί δεν γίνονται με φυλακίσεις και εκτελέσεις, αλλά με διαρκείς απαγορεύσεις, περιθωριοποίηση και χλεύη των Χριστιανικών πιστεύω.
Μιλάμε φυσικά για την εκφυλισμένη στο σιωνιστικό υλιστικό "πρότυπο" Ευρώπη και ΗΠΑ, όπου στα πλαίσια της "πολιτικής ορθότητας" κυνηγιούνται ανηλεώς οι Χριστιανοί, ενώ ταυτόχρονα βοηθούνται ποικιλοτρόπως οι Ισλαμιστές, οι Εβραίοι, οι Ινδουϊστές και κάθε άλλου είδους (παρα) θρησκεία.