Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ...!!!

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ, ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ Ο "super star" ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΜΑΡΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ, "ΒΟΗΘΗΣΕ" ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ.

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΟΤΑΝ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΙ. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΡΙΣΙΜΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟΣΤΟ 90% ΑΝΔΡΕΣ. ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΔΕ ΚΑΤΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 28 ΕΤΩΝ.

ΛΥΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ. ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΓΕΙ Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΜΠΟΔΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ. ΙΣΑ-ΙΣΑ ΤΗΝ ΕΝΘΑΡΥΝΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

ΜΕΤΡΟ 12: ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ "ΚΑΝΟΝΩΝ ΕΜΠΛΟΚΗΣ".
- ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΕΛΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΝΑ
- ΘΕΣΠΙΣΤΟΥΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ, ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΩΝΟΥΝ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.
- ΑΝ ΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΣΧΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ.
- ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΑ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΑΤΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΔΑ.
- ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΤΕ ΙΣΟΒΙΩΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.
- ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΙΚΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΙΤΗΜΑΤΩΝ ΑΣΥΛΛΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ.
- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ (ΑΠΛΑ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥΣ) ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΦΥΛΕΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

http://isxys.blogspot.com/p/blog-page_01.html