Σελίδες

Τρίτη 8 Αυγούστου 2023

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ !!! Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ο.Χ.Ε.Κ. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ !!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !!! ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ !!!



 ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ !!! ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ !!! Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ο.Χ.Ε.Κ. ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ !!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ !!! ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΙΟΥΣΗΣ !!!

Γεννημένος το 1975 στο Περιστέρι με καταγωγή από τις Κονίστρες Εύβοιας , ο Γιώργος ζει μόνιμα από το 2008 στην πόλη της Θήβας και είναι πατέρας δυο αγοριών 13 και 10 χρόνων. Είναι Διευθυντής του παλαιοτέρου Γηροκομείου , του Γηροκομείου ΟΧΕΚ, ασχολείται με το χονδρικό εμπόριο , είναι ιδιοκτήτης 3 λογιστικών γραφείων μαζί με τη σύζυγο του Τριανταφυλλιά και όντας δημιουργικός επαγγελματίας βρίσκεται ήδη αυτή τη περίοδο στην ολοκλήρωση του επόμενου επαγγελματικού του χώρου.

Η εκ φύσεως ανάγκη του για προσφορά στον συνάνθρωπο και η ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση του για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας τον οδήγησε στο να αποδεχτεί την τιμητική πρόταση του ΔΣ του γηροκομείου ΟΧΕΚ Θήβας να αναλάβει Διευθυντής του ,με στόχο να βελτιώσει και να αναβαθμίσει τις συνθήκες καθημερινής διαβίωσης αλλά και κοινωνικοποίησης των ηλικιωμένων εισάγοντας καινοτόμες μεθόδους στον κλάδο!
Ως ενεργός πολίτης επιθυμεί να συμβάλει στην άμβλυνση των τεράστιων κοινωνικών προβλημάτων της τοπικής κοινωνίας αλλά και της περιφέρειας , μέσα από σωστή εφαρμογή προγραμμάτων για όλους με ιδιαίτερο προσανατολισμό στους νέους.
Παράλληλα όντας καταξιωμένος επαγγελματίας προάγει την ανάπτυξη της υγιούς επιχειρηματικότητας μέσα από μεθοδική δουλειά, συνεργασίες και συνέργειες στο πλαίσιο σχεδιασμού και διαβούλευσης με την τοπική κοινωνία στοχεύοντας σε ανάδειξη της Βοιωτίας σε προνομιούχα θέση ,εκεί που όπως ο ίδιος πιστεύει ,δικαιωματικά της αξίζει !!! Με ιδιαίτερη χαρά αποδέχτηκε την πρόταση του Κώστα Μαρκόπουλου, με τον οποίο τον συνδέει μακροχρόνια φιλια, να συμμετάσχει ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Βοιωτίας, στο συνδυασμό του Στερεά Περιφέρεια !!!