Σελίδες

Κυριακή 10 Απριλίου 2022

Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΙΕΒΟΥ & ΠΑΣΗΣ ΡΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ BUCHA ΚΑΙ ΣΤΟ BORODYANCI !!!




Πατριαρχείο Κιέβου Ιερά Μητρόπολις Μαριουπόλεως & Θεοδοσίας


 Ο ΑΓΙΩΤΑΤΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΚΙΕΒΟΥ & ΠΑΣΗΣ ΡΟΥΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΦΙΛΑΡΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ BUCHA ΚΑΙ ΣΤΟ BORODYANCI

Στις 9 Απριλίου 2022 Ο Πατριάρχης Κιέβου Κ.Κ.Φιλάρετος Προσευχήθηκε για τα Αθώα Θύματα του Πολέμου αφού επισκέφθηκε αυτές τις Απελευθερωμένες Περιοχές του Κιέβου την BUCHA και το BORODYANCI όπου σκοτώθηκαν εκατοντάδες άνθρωποι από τα Ρωσικά στρατεύματα και όπου έχουν δημιουργηθεί Ομαδικοί Τάφοι Ανθρώπων.
Ο Πατριάρχης Κ.Κ.Φιλάρετος φανερά Συγκηνιμένος αλλά και Προβληματισμένος από την Θηριωδία και τις Καταστροφικές εικόνες που είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει και να αντικρίσει από κοντά, Τέλεσε Επιμνημόσυνη Δέηση για την Ανάπαυση των Εκατοντάδων Αθώων Νεκρών.
Ο Αγιώτατος Πατριάρχης Φιλάρετος Δήλωσε τα εξής: Είναι δύσκολο να Πιστέψει κανείς ότι τέτοιες Θηριωδίες θα μπορούσαν να διαπράξουν άνθρωποι, ειδικά εκείνη που αυτοαποκαλούνται Χριστιανοί. "Πονάει να κοιτάζεις όλα όσα έχει κάνει η Ρωσία στην Περιοχή του Κιέβου. Πρόκειται για ένα απάνθρωπο έγκλημα που σίγουρα θα τιμωρηθεί. Προσευχόμαστε Ο Κύριος να Αναπαυσει τις ψυχές των αθώων που σκοτώθηκαν, στην Βασιλεία των Ουρανών. Οι Ουκρανοί είναι ένα έθνος που αγαπά την ελευθερία και παρα την τρελή πίεση του εχθρού του έδωσαν άξια απάντηση και αναμέτρηση. Σίγουρα θα νικήσουμε γιατί είμαστε στην Γή μας και Επομένως μαζί μας είναι η αλήθεια και όπου υπάρχει η αλήθεια υπάρχει και Ο Θεός και άρα η νίκη.
Ο Πατριάρχης Φιλάρετος μίλησε επίσης με Στρατιώτες, Αστυνομικούς και Διασώστες που τώρα υπηρετούν με πολλές προσπάθειες συνεχώς στις κατεστραμμένες Πόλεις της Περιοχής του Κιέβου Δίνοντας τους την Πατριαρχική Ευχή και Ευλογία του μαζί με ένα βιβλίο με Προσευχές για να τους Στηρίξει Ψυχικά και τους Ενθάρρυνε ώστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη να υπηρετούν την Πατρίδα Ουκρανία.