Σελίδες

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ !!! ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ !!!

 

ΔΡΟΜΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΑΣ - ΑΡΑΧΩΒΑΣ

Εντυπωσιακός είναι ο Συντονισμός των Μηχανημάτων τής Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας Δορυφορικά , στην αντιμετώπιση των εντόνων καιρικών φαινομένων με την ονομασία '' Ελπίδα '' .
Σύμφωνα με τη Μετεωρολογική Υπηρεσία αναμένονται σφοδρές  Χιονοπτώσεις πού θα επηρεάσουν  σέ μεγάλο βαθμό το Νομό Βοιωτίας .
Η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας μερίμνησε και με σύμμαχο την Τεχνολογία ελέγχει με ακρίβεια  το οδικό δίκτυο  τού Νομού επιχειρώντας άμεσα οπου το επιβάλουν οι Συνθήκες .

   Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά τόνισε ότι: 

«Βρισκόμαστε σε επιφυλακή. Είμαστε σε άριστη συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες. Τα μηχανήματα μας θα βρίσκονται διάσπαρτα σε κομβικά σημεία του νομού από τις 2:00 π.μ του Σαββάτου και θα είναι σε ετοιμότητα σύμφωνα με το επιχειρησιακό μας σχεδιασμό για την άμεση επέμβαση όπου χρειαστεί. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Καλώ τους πολίτες  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.  Όλος  ο μηχανισμός  και όλοι οι εμπλεκόμενοι  υπάλληλοι είναι σε επιφυλακή. Είμαστε όλοι στις θέσεις μας». 



                                                                 Δημήτρης Σοβατζής