Σελίδες

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2021

Με τους προέδρους των Δικηγορικών Συλλόγων Λιβαδειάς και Θήβας συναντήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά - Νέες δράσεις για το 2022 !!!

 


Στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανής Παπαθωμά βρέθηκαν σήμερα το πρωί  οι δύο εκλεγέντες πρόεδροι των Δικηγορικών συλλόγων Λιβαδειάς κ. Βασίλης Δαλαμάγκας και Θήβας κα Σωσώ Μανάρα Μαυράκη και η κα. Σωτηρία Γκιόκα, μέλος του δικηγορικού συλλόγου Θήβας.

Η Αντιπεριφερειάρχης συνεχάρει τους δύο προέδρους για την επανεκλογή τους και συζήτησε μαζί τους μια σειρά ενεργειών όπως: 

·       Την ανάδειξη του ιστορικού αρχείου των δύο αυτών παλαιότερων δικηγορικών  συλλόγων της Ελλάδας

·       Την προοπτική διοργάνωσης της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδας σε Λιβαδειά και Θήβα

·       Την έναρξη των εργασιών για την συντήρηση στο Δικαστικό Μέγαρο Λιβαδειάς

 Στο τέλος της συνάντησης η κα Παπαθωμά μαζί με τις ευχές της για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έδωσε στους καλεσμένους της από ένα επετειακό γραμματόσημο για τα 200 Χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας καθώς και το επετειακό λεύκωμα «Κωπαΐδα Το Σήμερα του Παρελθόντος».  

« Σε συνέχεια της διαχρονικής συνεργασίας με τους δύο Δικηγορικούς Συλλόγους Λιβαδειάς και Θήβας, δέχτηκα με χαρά σήμερα στο γραφείο μου τους δύο νέους προέδρους των δικηγορικών συλλόγων της Βοιωτίας καθώς και την γραμματέα του του Δικηγορικού Συλλόγου Θήβας. Ήταν μια εποικοδομητική συνάντηση και όχι απλά μια εθιμοτυπική επίσκεψη. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε την συνεργασίας μας και μέσω συγκεκριμένων δράσεων για το 2022» δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά .

https://orchomenos-press.blogspot.com/