Σελίδες

Τρίτη 14 Απριλίου 2020

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ... ΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ !!!

Ανεργία, πείνα, επισιτιστική κρίση, ύφεση



Π.Ο.Υ:μόνο ένα εμβόλιο θα σταματήσει τον covid19. Άρση μέτρων μόνο αν επιβληθεί ψηφιακός έλεγχος των επαφών.Το lockdown προκαλεί επισιτιστική κρίση και αναλφαβητισμό……
Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας μόνο ένα εμβόλιο θα σταματήσει ολοσχερώς την μετάδοση του COVID19. Οπότε θέτει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό ως προαπαιτούμενο για επαναφορά στην κανονικότητα…. Eπίσης εγείρει ερωτήματα αυτή του η τοποθέτηση την ώρα που στην επιστημονική κοινότητα διίστανται οι απόψεις για το τι δρόμος πρέπει να ακολουθηθεί. Από τη μια υπάρχουν οι υπέρμαχοι εμβολιασμού και από την άλλη οι ειδήμονες που λένε ότι θα είναι ανώφελος αφού ο ιός μεταλλάσεται πολύ γρήγορα (σσ. σύμφωνα με κάποιους ήδη έχουν ταυτοποιηθεί 3 εκδοχές του) και ότι είναι δώρον άδωρον να επιχειρηθεί να παρακολουθηθεί κατ΄αυτόν τον τρόπο και αντιπροτείνουν θεραπείες όπως η χλωροκίνη περίπτωση Didier Rault. Επίσης η διαπλοκή του Π.Ο.Υ με το ίδρυμα B. Gates σε προγράμματα εμβολιασμού με αμφίβολα αποτελέσματα κάνει ακόμη πιο ελεγχόμενη την θέση του….

Παράλληλα επισημαίνει “τα μέτρα ελέγχου πρέπει να αρθούν αργά και με έλεγχο. Δεν μπορεί να συμβεί ταυτόχρονα.Τα μέτρα ελέγχου μπορούν να αρθούν μόνο εάν εφαρμοστούν τα κατάλληλα μέτρα δημόσιας υγείας, συμπεριλαμβανομένης της σημαντικής ικανότητας για την ανίχνευση επαφών “. Εδώ θέτει προϋπόθεση για άρση μέτρων μόνο αν ληφθούν μέτρα ψηφιακής παρακολούθησης ..Τρόποι που αναστέλλουν ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες όπως ψηφιακή παρακολούθηση ή μέσω δεδομένων κινητών ή με ηλεκτρονικό βραχιόλι στους φορείς ή με παρεμφερείς τρόπους….

Στη συνέχεια ο Οργανισμός περιγράφει τα ειδεχθή αποτελέσματα των δικών του μέτρων όπως τoυ lockdown..Ανεργία, πείνα, επισιτιστική κρίση, ύφεση..Αναρωτιέται:

“Πως να επιβιώσεις σε lockdown όταν εξαρτάται από το μεροκάματό σου το φαΐ; Νέες αναφορές από τον κόσμο περιγράφουν πως πολλοί άνθρωποι διατρέχουν τον κίνδυνο να μείνουν χωρίς πρόσβαση σε τροφή.”

Παρά την πολυδιαφημιζόμενη τηλεκπαίδευση ο ΠΟΥ κρούει τον κώδωνα όχι του σχολείου αλλά του αναλφαβητισμού ως συνέπεια του αποκλεισμού από την μάθηση.

“Στο μεταξύ, τα σχολεία έκλεισαν για 1.4 δις παιδιά κατ΄εκτίμηση. Αυτό σταμάτησε την εκπαίδευσή τους...”.

Η επισιτιστική κρίση κι ο αναλφαβητισμός που διαπιστώνει χρησιμοποιούνται από τον ίδιο ως εκβιασμός για να περάσει εμβόλιο, ψηφιακή παρακολούθηση πολιτών κ.α

dimpenews.com