Σελίδες

Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020

ΤΑ ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΥΛΙΚΗ !!!

ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΟ ΥΛΙΚΗΣ Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. 
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΜΟΥΡΙΚΙΟΥ , ΔΗΜΟΥ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΑΓΙΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ  ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ 
Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020
Πραγματοποιήθηκε παρουσία τού Προσωπικού τού Τμήματος τού Αντλιοστασίου τής Υλίκης , τής Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. εντός των εγκαταστάσεων , λόγω τής έντονης βροχόπτωσης και τής κακοκαιρίας ο Αγιασμός των Υδάτων , σύμφωνα με την  Μεγάλη Εορτή τής Χριστιανοσύνης των Αγίων Θεοφανείων τού Σωτήρος Χριστού .
Εκπροσώπησε την Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. η Αναπληρώτρια Διευθύντρια τής Διεύθυνσης Υδροληψίας κα Αγγελική Χριστοφόρου η οποία ευχήθηκε καλή και ευλογημένη νέα χρονιά με υγεία στο προσωπικό , εκθειάζοντας το για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα του όταν προκύπτουν προβλήματα συμβάλλοντας πάντα στην εύρυθμη και καλή λειτουργία του Υδροδοτικού συστήματος .
Ακολούθησε η Ευλογία και η κοπή τής Βασιλόπιτας , από τον Αιδεσιμολογιότατο Πατέρα Κωνσταντίνο , ενώ προσφέρθηκαν σε όλους τούς παρευρισκόμενους παραδοσιακά γλυκίσματα , ποτά και αναψυκτικά .
Τίμησε με την παρουσία του την Εκδήλωση ο Πρόεδρος τής Δ.Ε.Υ.Α.Θ. , Δημοτικός Σύμβουλος τού Δήμου Θηβαίων κ. Κώστας Βόλης .
Στη συνέχεια όλο το προσωπικό γευμάτισε στην Ταβέρνα τού '' Πατίκα '' στο Δημοτικό Διαμέρισμα τού Υπάτου τού Δήμου Θηβαίων .

ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ !!! ΚΑΙ '' ΑΡΙΣΤΟΝ ΜΕΝ ΥΔΩΡ '' !!!




                                                                    Δημήτρης Σοβατζής

                                                                   Δημήτρης Σοβατζής