Σελίδες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ EL PECADO & ΚΑΦΕΣ ESPRESSO !!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ Θ.ΔΕΣΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. ΣΤΗ ΘΗΒΑ !!!



DESARTIS ( Κάντε κλίκ εδώ και μπείτε στο site τής Εταιρίας )



Η εταιρεία ΔΕΣΑΡΤΗΣ Θ. & ΣΙΑ Ε.Ε. όπου εδρεύει στη Θήβα και λειτουργεί από το 2006, με γνώμονα την ποιότητα αλλά και τον σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή, δραστηροποιείται στην εισαγωγή-επεξεργασία-συσκευασία μπαχαρικών και αρωματικών βοτάνων, και εξελίσεται με τους πλέον δυναμικούς ρυθμούς έχοντας σαν στόχο την ορθολογική ανάπτυξη και την καταξίωσή της.

 Συγκεκριμένα η εταιρεία ΔΕΣΑΡΤΗΣ Θ. & ΣΙΑ Ε.Ε. εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας τροφίμων κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 22000 : 2005.

 Μπαίνοντας στο χώρο, η ευωδία από όλων των λογιών τα καρυκεύματα…σου “έρχονται κατευθείαν στη μύτη”. Και αρχίζεις να φτιάχνεις εικόνες με το μυαλό σου.

Όλοι τα έχουμε στην κουζίνα μας…είτε πιπέρι είναι αυτό, είτε σκορδάκι, είτε μοσχοκάρυδο…είτε βανίλια για τα γλυκά μας. Σκεφτήκατε ποτέ όμως πως όλα αυτά τα καρυκεύματα συσκευάζονται τελικά και καταλήγουν από τα ράφια των Super Market στα σπιτικά μας;

 Το ταξίδι της μυρωδιάς…μόλις ξεκινά…

Η εταιρία Θ. ΔΕΣΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε. με 10 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στην υπηρεσία των μυστικών της γεύσης του καφέ espresso στην Στερεά Ελλάδα.

 Σταθερά εδώ και 10 χρόνια, επενδύοντας στην ποιότητα και οικοδομώντας την άψογη συνεργασία με τους πελάτες μας, εκμηδενίσαμε την απόσταση θεωρίας και πράξης στη σωστή εκχύλιση των αρωμάτων του καφέ espresso.
 Η ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη, το άψογο σέρβις, η εξειδικευμένη εκπαίδευση των barista, έχουν ως αποτέλεσμα την εμπιστοσύνη των πελατών μας να μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για την τελειότητα μιας κούπας καφέ espresso, που αναδύει μια πανδαισία γεύσεων και αρωμάτων.

 Μέσα από την πορεία μας στο μαγικό κόσμο του espresso και τον αυξανόμενο αριθμό των σημείων που σερβίρουμε, γεννήθηκε η μεγάλη γκάμα των καλύτερων καταστημάτων café στη Στερεά Ελλάδα. Εδώ και χρόνια καλύπτουμε τις ανάγκες του κάθε πελάτη μας με μεθοδικότητα, οδηγώντας τον στο μονοπάτι της ποιότητας του καφέ.

                        Ακολουθήστε μας και εσείς!

                                                                                                                                  Θ. ΔΕΣΑΡΤΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
                                                                                                                                              ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΚΑΦΕ
                                                                                                                                                               Λ.ΦΑΛΑΓΓΟΣ 68, ΘΗΒΑ
                                                                                                                                                                 ΤΗΛ.: 2262024031 - 6972814226
                                                                                                                                                                                         FAX: 2262024033