Σελίδες

Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

ΤΑ ΔΥΟ ΒΑΣΙΚΑ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ !!!

Τα βασικά εμπόδια της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, είναι η πατρίδα και η αρχή της πλειοψηφίας. Για το λόγο αυτό τα υποσκάπτει και τα δύο.

Δηλαδή τα βασικά εμπόδια είναι η προστασία της πατρίδας και η πραγμάτωση της δημοκρατίας, της οποίας βασική αρχή είναι η απόφαση της πλειοψηφίας των πολιτών της συγκεκριμένης πατρίδας.

Για το λόγο αυτό, αφενός υποσκάπτει με κάθε μέσο τους συνεκτικούς ιστούς της εθνικής κοινωνίας και αφετέρου αναγάγει τα ατομικά δικαιώματα διαφόρων μειοψηφιών ως βασική εκδήλωση της δημοκρατίας, ακριβώς για να μην έλθει αντιμέτωπη με την απόφαση της λαϊκής πλειοψηφίας, η οποία είναι πάντα σε βάρος της.

Ανέλπιστος σύμμαχος της νεοφιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης είναι η ισοπεδωτική – διεθνιστική νεοαριστερά, η οποία επίσης επιδιώκει την πλήρη ισοπέδωση των κοινωνικών - εθνικών δομών και την με κάθε μέσο προστασία των μειοψηφιών που αποτελούν την βασική εκλογική της πελατεία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η προστασία της πατρίδας και η αυστηρή εφαρμογή της αρχής της πλειοψηφίας είναι τα όπλα με τα οποία πρέπει να πολεμήσουμε τη νεοφιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση.

Πέτρος Χασάπης