Σελίδες

Σάββατο 17 Φεβρουαρίου 2018

ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ DNA !!!


Θ.Π.: ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΆ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ DNA ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου).
Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την έκδοση της νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία. Μαζί με αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί οτι κατά την έκδοση της ταυτότητας δεν θα χαραχτούν και δεδομένα πάνω στο DNA μας με τη νέα αυτή τεχνολογία.
Το σίγουρο πάντως είναι οτι αυτή θα είναι η τεχνολογία του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ  που θα χρησιμοποιήσουν οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου (σε συνδυασμό με την Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση και Δακτυλοσκόπηση) και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος θα επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός  συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.

Άλλα όμως τα σχέδια του ανθρώπων και άλλα του Θεού.

Ενημερωθείτε, ξεκινήστε και αυξήστε τον Πνευματικό Αγώνα αδέλφια και ο Θεός θα επιτρέψει τέτοια γεγονότα, που θα τους χαλάσει τα σχέδια...