Σελίδες

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Η ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ... !!! ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ !!!

H Νέα εποχή θα επιβληθεί δια μέσω του Ισλάμ. Ο κόσμος θα αλλάξει μετά απο καλά σχεδιασμένες επιθέσεις

«Το ISIS επιδιώκει να ξεκινήσει χημικές μαζικές επιθέσεις στην Ευρώπη»
«Οι μαχητές του Ισλαμικού κράτους έχουν φιλοδοξίες να ξεκινήσουν χημικές μαζικές επιθέσεις με στόχους τη Βρετανία και αλλού στην Ευρώπη»,  δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Ασφαλείας Μπεν Γουόλεϊς.
 
Ο ίδιος τόνισε την Κυριακή, στη βρετανική εφημερίδα Sunday Times, ότι οι Βρετανοί που μάχονται στο πλευρό του ‘ισλαμικού κράτους’ με την απελευθέρωση της ιρακινής πόλης της Μοσούλης θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους και αποτελούν μια αυξανόμενη απειλή για το Ηνωμένο Βασίλειο.
«Η φιλοδοξία του ISIS ή Daesh είναι ασφαλώς οι μαζικές επιθέσεις με χημικά όπλα», είπε ο Γουόλεϊς.
 
«Δεν έχουν καμία ηθική αντίρρηση για τη χρήση χημικών όπλων εναντίον των πληθυσμών και αν θα μπορούσαν θα το έκαναν σε αυτήν τη χώρα. Αυτό θα είχε ως αποτέλεσμα τα θύματα να είναι πολλαπλάσια και αυτός είναι ο χειρότερος φόβος για όλους μας».
 
Ο ίδιος είπε ότι οι υπηρεσίες ασφαλείας της Βρετανίας κάνουν ασκήσεις προετοιμασίας για ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
 
Ο Βρετανός αξιωματούχος επεσήμανε ότι σε επέμβαση δυνάμεων ασφαλείας στο Μαρόκο κατά κυττάρων του ‘Ισλαμικού κράτους’ έδειξε ότι ετοιμάζονταν να αρχίσουν επιθέσεις με χημικά όπλα.
 
«Το ‘ισλαμικό κράτος’ είχε χρησιμοποιήσει χημικά όπλα σε επίθεση στη συριακή πόλη Μαρέα, τον Αύγουστο του 2015, σύμφωνα με τον Οργανισμό για την Απαγόρευση των Χημικών Όπλων».
 
Ο Γουόλεϊς δήλωσε ότι περίπου 800 Βρετανοί έχουν ταξιδεύσει στη Συρία, οι περισσότεροι έχουν ενταχθεί στο ‘Ισλαμικό κράτος’, ενώ περίπου 100 έχουν σκοτωθεί, οι υπόλοιποι μετά την κατάρρευση της Μοσούλης θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στη Βρετανία.
 
«Αυτός είναι ο πραγματικό κίνδυνος για τη χώρα», τόνισε, σύμφωνα με το δημοσίευμα.