Σελίδες

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΤΟΜΙΝΟ ΟΛΑ ΤΑ ΤΟΥΒΛΑΚΙΑ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ.. !!!


Οι διεθνείς τραπεζίτες όλα αυτά τα χρόνια με τη δύναμη του καταχραστικού και παράνομου δικαιώματος έκδοσης του χρήματος εξάρτησαν όλους τους σημαντικούς τομείς που επηρεάζουν κάθε πτυχή της κοινωνικής και προσωπικής ζωής της ανθρωπότητας.

Έθεσαν υπό τον έλεγχο τους τους επιχειρηματίες που επηρεάζουν την οικονομική ζωή του κράτους μέσω των υπέρογκων δανείων που τους χορήγησαν χωρίς εγγυήσεις, μέσω των διεθνών και τοπικών διασυνδέσεων που τους πρόσφεραν για να δικτυωθούν και να αποκτήσουν εγγυημένο πελατολόγιο και μέσω των αντιπροσωπιών των πολυεθνικών επιχειρήσεων που τους έδωσαν για να τους εξασφαλίσουν σίγουρα μεγάλα κέρδη.

Επίσης, έλεγξαν τη δημόσια και ιδιωτική διοίκηση με το να προωθούν άτομα σε υψηλές υπαλληλικές θέσεις σε δημόσιους και ιδιωτικούς οργανισμούς μέσα από τις λέσχες τους.

Ελέγξανε τη πολιτική ζωή της χώρας με το εξαγοράσουν τα πολιτικά τζάκια του εκάστοτε κράτους και να προωθούν με όλα τα μέσα άτομα που έχουν στρατολογηθεί στις λέσχες και έχουν ορκιστεί πλήρη υπακοή στο θέλημα τους.

Έλεγξαν τον Τύπο τη τέταρτη εξουσία και γενικότερα τη συντριπτική πλειοψηφία των Μ.Μ.Ε. μέσω των υψηλών πακέτων διαφημίσεων που τους χορηγούν μέσα από τα δίκτυα των επιχειρηματιών που ελέγχουν και των υπέρογκων δανείων που τους δίνονται για να συνεχίσουν να υπάρχουν.

Έλεγξαν την εκπαίδευση με το να προωθήσουν σε όλες τις υψηλές διοικητικές θέσεις μέσα στα Πανεπιστήμια και το Υπουργείο Παιδείας τα άτομα που έχουν στρατολογηθεί στις λέσχες τους και υποστηρίζουν με κάθε μέσο τις αποφάσεις τους.

Άρα, ελέγχοντας όλα τα παραπάνω, προχώρησαν ανενόχλητοι στην υλοποίηση των σατανικών και υποχθόνιων σχεδίων τους που είναι η χρεωκοπία των εθνικών κρατών, η υφαρπαγή της δημόσιας περιουσίας για πενταροδεκάρες, η υφαρπαγή της ιδιωτικής περιουσίας των πολιτών μέσα από τους φόρους και της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας μέσα από τους επαχθείς φόρους των ακινήτων, ανατροπή όλων των κυβερνήσεων και πολιτικών δυνάμεων σε κάθε κράτος λόγω αγανάκτησης και εξαθλίωσης του λαού, δημιουργία παγκοσμίου πολέμου για να αρθεί το εμπόδιο της ανεξάρτητης υπερδύναμης Ρωσίας και τη τοποθέτηση του παγκόσμιου κυβερνήτη του Αντίχριστου που θα επιβάλλει τη Νέα Τάξη Πραγμάτων που είναι ο πλήρης έλεγχος και η δουλοποίηση της ανθρωπότητας .

Στην αρχική φάση των σχεδίων τους μέσω της παγκόσμιας καλά οργανωμένης οικονομικής κρίσης που προκάλεσαν, πλήττουν τα πιο υγιή κομμάτια της ανθρωπότητας οι οποίοι επειδή δεν ήταν βολεμένοι από το σύστημα και είναι οι μεροκαματιάρηδες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα που κατέχουν χαμηλές θέσεις και μικρομεσαίοι ελεύθεροι επαγγελματίες και επιχειρηματίες.

Στέρεψαν την αγορά από νέο χρήμα και όλες αυτές οι κατηγορίες ήταν οι πρώτες που χτυπήθηκαν.

Άρα γίνεται χτύπημα στο οικοδόμημα της κοινωνίας χτυπώντας από τα χαμηλά προς τα ψηλά.

Οι πιο πάνω βαθμίδες της πυραμίδας επειδή είναι διαπλεκόμενοι σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό δεν αντιδρούν, συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις αποφάσεις του συστήματος για να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Δηλαδή επιλέγουν με τη συναίνεση τους στο σύστημα να πεθάνουν και να οδηγηθούν στην εξαθλίωση αρκετοί συμπολίτες τους για να διατηρήσουν αυτό που τους δόθηκε παράνομα. Δηλαδή Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ και ενώ είναι οι ίδιοι που ευθύνονται για αυτή τη κατάντια των συμπολιτών τους μέσω της υποστήριξης που έδωσαν σε όλα τα λάθος άτομα για να εξασφαλίσουν τους εαυτούς τους το τομάρι τους. .Αυτή η στάση αποτελεί απάνθρωπη στάση και έχει δολοφονικό χαρακτήρα.

Όμως εκείνο που δεν κατάλαβαν εί ναι ότι οι διεθνείς τραπεζίτες θα γκρεμίσουν όλο το οικοδόμημα πριν φέρουν τη Νέα Τάξη πραγμάτων.

Τώρα, που το Κράτος διαλύθηκε, οι πολίτες και η δημόσια περιούσια είναι υποχείριο τους, απομακρύνουν και απαλλάσσονται από κάθε σάπιο μηχανισμό που χρησιμοποίησαν για να το πετύχουν.

Κάθε κοινωνική ομάδα φωνάζει όταν έρχεται η σειρά της να διαλυθεί οικονομικά.

Αυτή είναι η κατάντια μας.

Να φωνάζουμε για το σάπιο, τη στιγμή που το σάπιο διέλυσε και εμάς.

Ενώ μέχρι πριν μας διαλύσει, να είμαστε ένας από τους καταλύτες του, για να διαλύσει τα πάντα.

Νομίζει η κάθε ομάδα ότι αυτή θα γλυτώσει.

Κανείς δεν θα γλυτώσει.

Όλες θα πέσουν.

Οι διεθνείς τραπεζίτες ύψωσαν το λάβαρο του Εγώ μας για να σαπίσουν και να ελέγξουν όλα τα κράτη.

Τώρα που το κατάφεραν, το βυθίζουν σε ελεύθερη πτώση στην άβυσσο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ετοιμάζονται να επιβάλλουν.

Ο κόσμος έγινε συμμέτοχος στην ανηθικότητα και στη διαφθορά για να εξασφαλίσει το Εγώ του με το καλύτερο τρόπο.

Τώρα ξυπνάει και συνειδητοποιεί ότι το μόνο που πέτυχε ήταν να το χάσει για πάντα.

Θα αντιληφθεί τις ευθύνες του, θα μετανοήσει ή θα κατηγορεί όλο τους άλλους για το κατάντημα του;;;

Θα αντιδράσει ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων ή θα παραδοθεί αμαχητί;;;

Θα νικήσει τη μάχη ή θα σκλαβωθεί για πάντα;;;

Όλα αυτά τα νευραλγικά και βασανιστικά ερωτήματα θα τα απαντήσει η ανθρωπότητα, μέσω της ιστορίας της στο προσεχές μέλλον.


Πηγή: http://www.awakengr.com/2013/11/blog-post_2578.html#ixzz3wxN4jnyq
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike