Σελίδες

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

'' ΜΗΛΟΝ ΤΗΣ ΕΡΙΔΟΣ '' !!! ΠΟΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Ο ΒΟΙΩΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ !!! ΜΕ ΤΗΝ ΑΕ ΛΑΡΙΣΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ !!!

Ο προγραμματισμός της ΑΕΛ για τη νέα χρονιά έχει ξεκινήσει. Στόχος των «βυσσινί» είναι να δημιουργήσουν μια ομάδα με ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στην Σούπερ Λίγκα και αυτές τις μέρες οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές έχουν κορυφωθεί, εξάλλου δεν αργεί και η επίσημη πρώτη προπόνηση που θα γίνει 17 Ιουλίου. Η ΑΕΛ θέλει να έχει ότι καλύτερο υπάρχει στην κατηγορία αποκτώντας παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά και να επαναφέρουν την «Βασίλισσα» εκεί όπου αξίζει.
Του Χρήστου Γκατζούλη
Ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρει την ΑΕΛ είναι ο και Γιάννης Γκούμας σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του athleticlarissa.gr. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και στο κέντρο της άμυνας αλλά και ως αμυντικό χαφ. Την χρονιά που πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ανήκε στην ομάδα του Α.Ο. Χανίων που έφτασε μια ανάσα από την Σούπερ Λίγκα αφού μετείχε στα πλέι οφ και είχε μια πολύ καλή παρουσία.
Ο εν λόγω παίκτης διακρίνεται για τον δυναμισμό του αλλά και την καλή τεχνική του κατάρτιση (έχει ύψος 1,86 και βάρος 78 κιλά) και σίγουρα αποτελεί «μήλον της έριδος» αυτή την περίοδο (ακόμα και για ομάδες Σούπερ Λίγκα) αφού προέρχεται από μια γεμάτη σεζόν με 32 συμμετοχές.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουμε πως τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνει το καθοριστικό ραντεβού με την ΑΕΛ και αν προκύψει συμφωνία τότε ο εν λόγω παίκτης με καταγωγή από τις Πλαταιές Θήβας θα ντυθεί στα βυσσινί.
Ο Γκούμας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα της πόλης του τη Θήβα για να μεταπηδήσει για τρία χρόνια στον Βύζα Μεγάρων. Στη συνέχεια πήγε στην Κύπρο και τον Ερμή Αραδίππου, πέρασε από την Κέρκυρα και τον Παναιγιάλειο πριν πάει στα Χανιά όπου και έκανε μια πολύ καλή χρονιά.