Σελίδες

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ !!! ΤΩΝ ΤΡΟ'Ι'ΚΑΝΩΝ ΚΟΡΑΚΙΩΝ '' Η ΕΛΛΑΣ '' !!!

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΠΑΛΙ !!!  Γερμανικό σχέδιο για την Ελλάδα: Αναλήψεις 100 ευρώ από τα ΑΤΜ την εβδομάδα

germaniko-sxedio-gia-thn-ellada-analhpseis-100-eyrw-apo-ta-atm-thn-ebdomadaΣχέδιο για όριο ανάληψης μόλις 100 ευρώ την εβδομάδα από τα ΑΤΜ και κλείσιμο συνόρων για τις συναλλαγές είχαν επεξεργαστεί η Γερμανοί τον Σεπτέμβριο του του 2011 στο πλαίσιο ενός «βελούδινου» διαζυγίου της Ελλάδας με την Ευρωζώνη. Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», οι Κάννες ήταν η κατάληξη του αδιεξόδου στο οποίο είχε εγκλωβιστεί η Ελλάδα.
Στις 16 Σεπτεμβρίου, ο γερμανός ΥΠΟΙΚ, Βόλφγκανγκ Σόιμπλεκαι ο έλληνας ομόλογός του Ευάγγελος Βενιζέλος είχαν συμφωνήσει να συναντηθούν λίγες ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Eurogroup στο Βρότσλαβ της Πολωνίας. Ο γερμανός υπουργός Εξωτερικών μπαίνει κατευθείαν στο θέμα: Η Ελλάδα θα τα βγάλει περα με ένα δεύτερο πρόγραμμα ή είναι καλύτερα να οργανωθεί η «φιλική» έξοδος της χώρας από το ευρώ;

οι Γερμανοί είχαν επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα εκτάκτων συνθηκών που προέβλεπε την ανάληψη 100 ευρώ την εβδομάδα από τα ΑΤΜ.
Σύμφωνα με το βιβλίο του πρώην ΥΠΟΙΚ των ΗΠΑ, Τίμοθι Γκάιτνερ, «Stress Test» o κ. Σόιμπλε υποστήριξε ότι μια στρατηγική για εκδίωξη της Ελλάδας από τη νομισματική ένωση «είναι επιθυμητή από πολλούς στη Ευρωζώνη».
Σύμφωνα με το σχέδιο, αν η Γερμανία προχωρούσε στο Grexit το Βερολόνι θα μπορούσε να διαθέσει οικονομική βοήθεια στη νομισματική ένωση, καθώς αυτό θα ήταν αποδεκτό από τους γερμανούς πολίτες και παράλληλα, η εξέλιξη θα τρομοκρατούσε την Ευρώπη, η οποία θα προχωρούσε στη δημιουργία ενός πολύ ισχυρού τείχους προστασίας. «Βρήκα το επιχείρημα τρομακτικό» γράφει ο κ. Γκάιτνερ.
Στο Βρότσλαβ ο κ. Βενιζέλος απέρριψε κάθε συζήτηση για έξοδο της χώρας από το ευρώ εξηγεί γιατί το δεύτερο πρόγραμμα μπορεί να πετύχει. Οι Γερμανοί παραμένουν επιφυλακτικοί. Η συνέχεια ήταν γνωστή. Απόφαση για «κούρεμα», απόφαση Παπανδρέου για δημοψήφισμα, τέλος της κυβέρνησης, πρωθυπουργία Παπαδήμου.
Οι Ευρωπαίοι το φθινόπωρο του 2011 ότι δεν ήταν έτοιμοι να εκδιώξουν την Ελλάδα από το ευρώ και έτσι επέλεξαν να κουρέψουν το χρέος για να κερδίσουν χρόνο.
Την απόφαση της παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ αποφάσισε η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ μετά τις εκλογές του 2012, τον σχηματισμό της κυβέρνησης συνεργασίας και τη διαβεβαίωση ότι θα τηρηθεί το μνημόνιο...


Διαβάστε εδώ:
 http://newpost.gr/post/352822/germaniko-sxedio-gia-thn-ellada-analhpseis-100-eyrw-apo-ta-atm-thn-ebdomada#ixzz31zDbl0lW