Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2013

ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΚΑΝΔΑΛΟΛΟΓΙΑΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ !!!


Μυστήριο από τη συνάντηση Σαμαρά - Νίμιτς
Και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς παρέστη στη συνάντηση του υπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον ειδικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Σκοπιανό, Μάθιου Νίμιτς. 

Μάλιστα η συνάντηση Αβραμόπουλου - Νίμιτς στο υπουργείο Εξωτερικών που ήταν προγραμματισμένη για τις 12.30 ξεκίνησε νωρίτερα προκειμένου να προλάβει να παραστεί και ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
 

Ο πρωθυπουργός είχε συνομιλία με τους κυρίους Αβραμόπουλο και Νίμιτς και αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δηλώσεις.

  
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Νίμιτς ενδέχεται να υποβάλλει στην ελληνική πλευρά και στην κυβέρνηση των Σκοπίων (με υπουργούς της οποίας θα έχει συνομιλίες την Πέμπτη και την Παρασκευή) νέα πρόταση για την επίλυση του θέματος της ονομασίας της FYROM.

  
Πέμπτη και Παρασκευή ο ειδικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ για το Σκοπιανό θα βρίσκεται στα Σκόπια για να έχει συναντήσεις με την κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι.
 

Ωστόσο το κλίμα στη γειτονική χώρα είναι ιδιαίτερα βαρύ μετά τη σφοδρή σύγκρουση της κυβέρνησης Γκρούεφσκι με την αντιπολίτευση και την αποχώρηση του κόμματος του πρώην προέδρου των Σκοπίων Μπράνκο Τσερβένκοφσκι από τη Βουλή, γεγονός το οποίο δεν δημιουργεί προϋποθέσεις για την επίλυση της εκκρεμότητας της ονομασίας.
 

Στο υπουργείο Εξωτερικών, όπου επίκειται συνάντηση του υπουργού Δημήτρη Αβραμόπουλου με τον προσωπικό απεσταλμένο του γενικού γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μάθιου Νίμιτς, βρέθηκε νωρίτερα ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς.ΚΑΝΕΝΑ "ΜΥΣΤΗΡΙΟ" ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΗΝ "ΕΠΙΛΥΣΗ" ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΜΕ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟΝ ΟΡΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ"!!!

Εμείς, έχουμε προειδοποιήσει εδώ και καιρό πως τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή για ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ: Ο κοσμάκης αγωνίζεται να σταθεί στα πόδια του, να φάει και να ζεσταθεί, ενώ στην επιχείρηση αποπροσανατολισμού του προστέθηκε (ξανά!) η ατελείωτη σκανδαλολογία!

Ποιος θα κάτσει ν' ασχοληθεί τώρα με το όνομα των Σκοπίων; Ο...Παπακωνσταντίνου είναι σημαντικότερος!

Ο Νίμιτς πάντως, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!

Κι αυτό, θα φανεί στο άμεσο μέλλον..