Σελίδες

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ !!! ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ !!!

NΕΑΡΟΣ ΜΑΡΟΚΙΝΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ !!!

Η οικογένεια ενός νεαρού μαροκινού που καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση επειδή ασπάστηκε τον χριστιανισμό ζει απομονωμένη εντός του χωριού  Ain Aicha.Οι κάτοικοι την αποφεύγουν.Ένα ακόμη δράμα που προστίθεται στον εγκλεισμό του γιου τους.Μια κράτηση που πραγματοποιείται σε δύσκολες συνθήκες.Τον γρονθοκοπούν οι συγκρατούμενοί του επειδή είναι χριστιανός.Η διεύθυνση των φυλακών φοβούμενη για τη ζωή του τον μετέφερε σε ατομικό κελλί.Η διεθνής κινητοποίηση για το νέο της επαρχίας Τaounate που έγινε χριστιανός  εντείνεται.Μια πρωτοβουλία που εκτείνεται στις 5 ηπείρους είναι η συλλογή υπογραφών  για την απελευθέρωση του Μ.Β και συνοδεύεται από μια επιστολή που  απευθύνεται στον βασιλιά ζητώντας την παρέμβασή του για την απελευθέρωση του.
      «Προς την Αυτού Μεγαλειότητα το Βασιλιά Mohammed VI, προστάτη των δικαιωμάτων και  ελευθεριών των πολιτών. Κοινωνικά  δίκτυα και συλλογικότητες  ,  εμείς ο λαός του Μαρόκου επιθυμούμε να λάβετε θέση και να εγγυηθείτε την ελευθερία της λατρείας και της θρησκευτικής συνείδησης στο Μαρόκο » αναφέρει μεταξύ άλλων αυτή η επιστολή διαμαρτυρίας.Σκοπός των διοργανωτών είναι να φθάσουν τουλάχιστον τις 5000 υπογραφές. Προν το παρόν δεν ξεπερνούν τις 800.Ο νεαρός καταδικάστηκε από πρωτοβάθμιο δικαστήριο της Taounate σε 30 μήνες κράτηση.Οι υπογραφές προέρχονται από την Αγγλία,το Βέλγιο,Ιβηρική χερσόνησο και Γαλλία.Οι διοργανωτές καταγγέλουν ως υπεύθυνο τον Abdelilah Benkirane για την αποτυχία της απόπειρας την άνοιξη του 2011 ν΄αναφερθεί η ελευθερία της συνείδησης στην πρώτη μορφή του τελευταίου συντάγματος.
    Τις επόμενες ημέρες  το Εφετείο της  Fès θα προσδιορίσει την ημερομηνία εκδίκασης εκ νέου της υπόθεσης.«Η οικογένειά του επικουρούμενη από δικηγόρους απ΄το  Rabat αλλά και από τον  δικηγορικό σύλλογο της Fès  κατέθεσε προσφυγή »δήλωσε  ο Mohamed Oulad Ayad,πρόεδρος  της AMDH στην περιοχή  Fès.
Ο ίδιος γνωστοποιεί ότι «υπάρχουν πολλές σκιές σ΄αυτήν την υπόθεση».«Γιατί οι αρχές της  Aïn Aïcha  είχαν τοποθετήσει χειροπέδες στον  M.B κατά την ανάκριση;Αυτή είναι μια  εξευτελιστική και ταπεινωτική πρακτική για τον υπόδικο.Από την πρώτη ημέρα της κράτησης του στη φυλακή οι συγκρατούμενοί του τον γρονθοκοπούσαν για την θρησκεία του.Ποιός του πληροφόρησε ότι αυτός ασπάσθηκε τον χριστιανισμό ;  Χάρη στην κινητοποίηση του AMDH η διεύθυνση του σωφρονιστικού καταστήματος τον μετέφερε σε εξατομικευμένο κελλί για να μην πέσει θύμα δολοφονίας » πρόσθεσε.
     Τα μέλη της οικογένειάς του υποβάλονται σ΄ένα άλλο βασανιστήριο. «Οι συγχωριανοί τους τους αποφεύγουν.Ζουν απομονωμένοι και σπάνια κάποιοι τους πλησιάζουν.Πρόκειται για μια άλλη μορφή βίας που αποδεικνύει ότι η μαροκινή κοινωνία δεν αναγνωρίζει άλλες θρησκείες», εκμυστηρεύεται ο Oulad Ayad.
 πηγή: yabiladi.com (25/09/13)


ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2013/09/n-25.html#ixzz2gMTM1l1q

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ: Η ΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ !!!

"Τα μετόχια του Αγίου Ορους υπάρχουν,όχι για επενδύσεις,
όπως μερικοί νομίζουν,αλλά για να παρηγορείται ο λαός".
Ρώσοι, Βούλγαροι και Κύπριοι προσκυνητές στη γιορτή της Παναγίας Παντάνασσας
Πλήθος πιστών παρευρέθηκαν και φέτος στις 24 Σεπτεμβρίου στο μετόχι της Μονής Βατοπεδίου στο Πόρτο Λάγος για να τιμήσουν την γιορτή της Παναγίας Παντάνασσας.


Το απόγευμα της παραμονής τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός μετά αρτοκλασίας χοροστατούντος του Καθηγουμένου Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου του Αγίου Όρους Εφραίμ,ενώ ακολούθησε λιτάνευση της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Παντάνασσας.
Η εικόνα της Παναγίας της Παντάνασσας γίνεται τόπος προσκυνήματος για ανθρώπους όχι μόνο από τη Θράκη, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα που προσεύχονται και αφήνουν φωτογραφίες και τάματα ζητώντας να προστατέψουν τους ίδιους αλλά και αγαπημένα πρόσωπα από τις ασθένειες και το κακό.

Πιστοί από τη Βουλγαρία την Κύπρο αλλά και την Ρωσία βρέθηκα στο Πόρτο Λάγος για να προσκυνήσουν και να τιμήσουν τη θαυματουργή εικόνα.Στο κήρυγμα του ο Καθηγούμενος Εφραίμ τόνισε ότι μεταφέρουμε την εικόνα πάνω στο ξύλο με τιμές,όχι γιατί είμαστε ειδωλολάτρες ,αλλά γιατί το πρόσωπο που εικονίζεται στο σανίδι είναι η μητέρα του Θεού. 'Εχω συναντήσει ανθρώπους που δεν είναι τόσο ευλαβείς ,έρχεται όμως κάποια στιγμή η ώρα που την αναζητούν και ζητούν τη βοήθεια της.

Τα μετόχια του Αγίου Ορους υπάρχουν,όχι για επενδύσεις,όπως μερικοί νομίζουν,αλλά για να παρηγορείται ο λαός και κυρίως το γυναικείο φύλο που δεν μπορεί λόγω της παράδοσης να εισέλθει στον αντρικό Παρθενώνα του Αγίου Ορους. Το μετόχι αυτό το κρατούμε όχι για εμάς άλλά για την δική σας τη σκέπη και τη βοήθεια,γι'αυτό φέραμε και την εικόνα αυτή εδώ για να έρχεστε εδώ να προσκυνάτε και να προσεύχεστε και να φεύγετε ελαφρότεροι και αναπαυμένοι.


agioritikovima

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!!

Τα μυστικά και η ψευδαίσθηση του χρόνου - Ντοκιμαντέρ

Κοιτάξτε γύρω σας και δείτε πως ο χρόνος επηρεάζει τις ζωές μας. Ίσως ο χρόνος να μην είναι ακριβώς αυτό που νομίζουμε, δηλαδή να μην διακρίνεται σε παρελθόν, παρών και μέλλων.

Μήπως ο χρόνος έχει τέλος;




Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΕΥΝΑ ΣΟΚ !!! ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΣΤΗ ΒΟΙΩΤΙΑ !!!


















Δημοσιεύουμε άρθρο ώστε να μαθευτεί σε όλους η αλήθεια... Διαδώστε! Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να μαθευτεί σε όλους τους Έλληνες η αλήθεια.

Ο ερευνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος, ασχολείται επί χρόνια με ένα θέμα που "καίει" την ηγεσία του τόπου μας και έχει βιώσει την προσπάθεια συγκάλυψης των όσων καταγγέλλει.

Του εκδηλώσαμε προ ημερών το ενδιαφέρον μας για τις σοκαριστικές αποκαλύψεις που κάνει όλα αυτά τα χρόνια ... Η απάντηση άμεση και αποστομωτική! "Θέλουν να θάψουν το θέμα ... στις εκπομπές παρουσίαζαν άλλες εικόνες από αυτές που είχαμε συνεννοηθεί ... μετά την παρέμβασή μου στη δεύτερη εκπομπή, με έκοψαν στον αέρα ... στο τέλος παραδέχτηκαν ότι πρόκειται για όπλα ελέγχου συνείδησης!" ήταν κάποια από όσα μας είπε ο κ. Λαμπρόπουλος.

Το μόνο που απομένει, είναι να μας κάνουν μήνυση -στην ιστοσελίδα μας και στον κ. Λαμπρόπουλο- ώστε έτσι να μαθευτεί όλη η αλήθεια..!!

Άλλος τρόπος, είναι να κάνει ερώτηση στη βουλή κάποιος Ελληνόψυχος βουλευτής -το παρών δημοσίευμα θα κοινοποιηθεί σε όλους τους βουλευτές-
Διαβάστε τι γράφει ο κ. Λαμπρόπουλος...

"ΟΜΙΧΛΟΠΑΓΙΔΑ" ΝΑΤΟΪΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΕΦΗ ΚΑΙ ΚΥΜΜΑΤΑ ELF.
ΜΕ ΟΠΛΑ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ .
Αποκαλύπτει την εθνική προδοσία ο συγγραφέας-ερυνητής Ιωάννης Λαμπρόπουλος.

Όταν ξεκίνησα αυτήν την έρευνα το 2007, με αφορμή κάποια "περίεργα" σύννεφα που εντελώς αδικαιολόγητα σχηματίζονταν στον καλοκαιριάτικο γαλανό ουρανό, ούτε μπορούσα να φανταστώ που θα με οδηγούσε.

Και με οδήγησε σε κάτι που έμοιαζε με "όνειρο". Σε κάτι που θα μπορούσε να ήταν ένα σενάριο, σε έργο επιστημονικής φαντασίας της δεκαετίας του 80. Η πραγματικότητα όμως ειναι αμείλικτη και τα χαστούκια που δίνει είναι αληθινά.

Τόσα χρόνια αυτά τα χαστούκια τα δεχόμουν μόνος μου. Σήμερα θα τα δεχθούμε όλοι και δύο πράγματα μπορεί να συμβούν. Ή να μας ξυπνήσουν όπως ξύπνησαν εμένα ή να κλείσουμε τους υπολογιστές και να συνεχίσουμε τον ύπνο μας.

Δεν γνωρίζω πόσοι θα αντιληφθούν και θα συνειδητοποιήσουν σήμερα αυτά που θα διαβάσουν, γιατί δεν γνωρίζω, πόσοι έχουν μείνει ακόμα σ' αυτή την έρημη πατρίδα, που δεν έχουν υποταχθεί και έχουν ακόμα τον έλεγχο της συνείδησής τους, αφού μας πολεμούν με όπλα υποταγής συνειδήσεως από το 2005 και εντατικά από το 2008.

Όσοι νομίζετε, ότι αυτή η αδιαφορία που δείχνουν οι Έλληνες, απέναντι σε όλα αυτά τα αισχρά και απίστευτα που συμβαίνουν στη χώρα τα τελευταία χρόνια, είναι συνειδητή επιλογή, σίγουρα δεν γνωρίζετε, τι προκαλούν στον άνθρωπο οι ουσίες καταστολής και τα κύμματα ELF. (χαμηλές συχνότητες)

Η Ελλάδα δέχεται μία κατά μέτωπον επίθεση, με όπλα υποταγής συνειδήσεως και δυστυχώς τα όπλα τους έχουν επιδράσει στον ελληνικό λαό. Βλέπουμε να οδηγούν απροκάλυπτα τη χώρα στον όλεθρο και την καταστροφή και τον ελληνικό λαό να κάθετε απλά και να παρακολουθεί τα γεγονότα. Έχει υποστεί ο λαός μια ψυχική και πνευματική καθήζηση, σε σημείο να μην μπορεί να αντιδράσει. Όχι επειδή έχει χάσει τη ψυχική του δύναμη και την αγάπη του για την πατρίδα, αλλά επειδή έχουν επιδράσει και τον έχουν επηρεάσει, όλες αυτές οι ουσίες καταστολής, που ρίχνουν στην ατμόσφαιρα με τα χημικά σύννεφα και το θόλωμα του εγκεφάλου, που επιτυγχάνεται με τα κύμματα ELF των χαμηλών συχνοτήτων. Αυτό φταίει και τίποτε άλλο. Αν δεν καταλάβουμε ότι δεχόμαστε πραγματική επίθεση, με όπλα υποταγής συνειδήσεως και δεν αντισταθούμε, τότε δυστυχώς πολύ σύντομα, εμείς οι ίδιοι θα παραδώσουμε την πατρίδα μας αμαχητί. Aυτό θέλουν και αυτό επιδιώκουν, με τα όπλα υποταγής συνειδήσεως που μας πολεμούν. Nα τους παραδώσουμε εμείς την Ελλάδα χωρίς να αντιδράσουμε.

"Γη και ύδωρ" θέλουν.

Όλοι οι επίδοξοι κοσμοκράτορες στο παρελθόν "γη και ύδωρ" ζήτησαν απο την Ελλάδα. Και πήραν "Μολών λαβέ" και Θερμοπύλες. Πήραν "Νενικήκαμεν" και Μαραθώνιους. Πήραν Δερβενάκια και Μανιάκι. Πήραν "Οχι" και "αέρα" στα χιονισμένα βουνά της Πίνδου από ξυπόλυτους Έλληνες. Πήραν "Ρούπελ" και "Μάχη της Κρήτης". Και μετάνιωσαν την ώρα και την στιγμή που το ζήτησαν.

Η ιστορία λοιπόν έχει δείξει, ότι όλες οι στρατιωτικές υπερδυνάμεις της κάθε εποχής, πάντα νικήθηκαν, όταν τόλμησαν να αντιμετωπίσουν στρατιωτικά τους Έλληνες.

Και σήμερα έχουν ξεπροβάλει νέοι επίδοξοι κοσμοκράτορες. Είναι ο Διεθνής Σιωνισμός, που προσπαθεί να επιβληθεί στον κόσμο, με τον οικονομικό εκβιασμό και την στρατιωτική υπερδύναμη της Αμερικής και του ΝΑΤΟ. Φοβούνται όμως και δεν θέλουν να εμπλακούν στρατιωτικά με την Ελλάδα.

Θέλουν όμως "Γη και ύδωρ", αλλά δεν το ζητούν φανερά, γιατί ξέρουν τι θα πάρουν από τον ελληνικό λαό. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΜΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΤΟ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.

Προσπαθούν λοιπόν να πάρουν τη γη, δια της δικαστικής οδού. Οι "Ελληνες" βουλευτές προδίδουν την πατρίδα και τους την παραδίδουν, ψηφίζοντας νόμους "αμετάκλητα".

Προσπαθούν να παρουν και το ύδωρ, με την αποκλειστική εκμετάλευση όλων των υδάτινων πόρων της Ελλάδος, αφού θα τους το παραδώσουν και αυτό, οι προδότες της βουλής και της τοπικής "αυτοδιοίκησης".

Για να συμβούν όμως αυτά, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ο Ελληνικός λαός. Και αυτή την τόσο κρίσημη στιγμή για την Ελλάδα και το μέλλον των παιδιών μας, βλέπουμε να συμβαίνει κάτι τραγικό αλλά και πρωτόγνωρο. Ο Ελληνικός λαός να μην συμφωνεί και να είναι εξαγριωμένος με αυτή την προδοσία, αλλά να μην μπορεί να αντιδράσει. Και ενώ βλέπουμε να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο για απάθεια και ενώ λέμε ο ένας στον άλλον "ξύπνα ρε, τι έχεις πάθει", αισθανόμαστε όλοι, σαν "κάτι" να μας κρατάει και να τα περιμένουμε ο ένας απο τον άλλο.

Μην κατηγορούμε ο ένας τον άλλο. Δεχόμαστε σαν έθνος μία επίθεση, με όπλα που δεν έχουν ξαναχρησιμοποιηθεί στην ιστορία της ανθρωπότητας. Όπλα οικονομικού πολέμου, όπλα ψυχολογικού πολέμου για καταράκωση ηθικού και όπλα ελέγχου και υποταγής συνειδήσεως, με κύμματα ELF χαμηλών συχνοτήτων.

Αυτό έχει καθηλώσει την αντίδραση του Ελληνικού λαού και τίποτα άλλο. Αλλά έχω την βεβαιότητα, οτι τώρα που θα παρουσιαστούν και οι αποδείξεις, όλα θα αλλάξουν. Γιατί πρέπει να τους δείξουμε, ότι τα όπλα τους όποια κι' αν είναι, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΑΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ.

Τα πρώτα στοιχεία αναρτήθηκαν, σε ένα άρθρο του Τρίφωνα Τιπούρτη στο "Ηπειρος Ελλάς" για την περίεργη εγκατάσταση του ραντάρ "εμβρύου", με τίτλο "επιχείρηση ομιχλοπαγίδα. Μυστικά πειράματα των Γερμανών κάνουν τους Ελληνες πειραματόζωα". Μετά από αυτή την πολύ σοβαρή καταγγελία, αντί να με καλέσουν κρατικές υπηρεσίες υγείας και ασφάλειας της χώρας, με κάλεσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης από το "Astra tv" του Βόλου και εκεί ακούστηκαν οι πρώτες αποκαλύψεις για κάποιες περίεργες εγκαταστάσεις αγνώστου ταυτότητος. Αυτό το λέω διότι μέχρι και σήμερα δεν έχει υπάρξει επίσημος κρατικός φορέας ή υπηρεσία που να διεκδικεί τη νόμιμη ιδιοκτησία των εγκαταστάσεων αυτών.


Ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπαντίδης και μπράβο του, έδωσε συνέχεια στις αποκαλύψεις και σε δεύτερη εκπομπή που έγινε στις 6/2/2013 κάλεσε και δύο πιο ειδικούς πάνω σε θέματα άμυνας και τεχνολογίας, τον κ. Χρήστο Κασταμονίτη, δημοσιογράφο τον οποίο χαρακτήρισε ως ειδικό στη μυστική στρατιωτική τεχνολογία και τον κ. Θεοφάνη Ράπτη, φυσικό στο "Δημόκριτο" ο οποίος μου απέστειλε και εργασία του πάνω σε προηγμένα οπλικά συστήματα μαγνητικού παλμού.


Αυτό που πρέπει να γίνει απόλυτα κατανοητό, είναι το εξής: Όταν μιλάμε για το ΝΑΤΟ ενοούμε τις ΗΠΑ. Αυτή είναι η δοιήκηση και ο στρατός του ΝΑΤΟ στο 90% .

Σε αυτή την εκπομπή ακούστηκαν οι μεγαλύτερες αλήθειες που επιβεβαίωσαν την έρευνα και τις αποκαλύψεις μου.Αποδείχθηκε ότι έχει καταλυθεί η εθνική κυριαρχία, ότι υπάρχουν πολλά μέρη της ελληνικής επικράτειας που δεν βρίσκονται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Δημοκρατίας αλλά υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ. Ότι υπάρχουν χημικές εγκαταστάσεις του ΝΑΤΟ στην Ριτσώνα και ότι υπάρχουν πυρινικές κεφαλές στο Άκτιο. Ο κ. Κασταμονίτης είπε όπως θα ακούσετε στο βίντεο, ότι το 2000 στο ατύχημα που έγινε στο Ένσκεντε της Ολλανδίας, που στοίχησε τη ζωή 500 ανθρώπων και ισοπέδωσε μία έκταση 10 Ολυμπιακών σταδίων Αθήνας, τότε είχαν πει ότι επρόκειτο για εργοστάσιο πυροτεχνημάτων. Τώρα, μετά από 13 χρόνια, είπαν ότι επρόκειτο για αποθήκες χημικών του ΝΑΤΟ.

Να ρωτήσω μήπως αντιλαμβάνεται κανείς, τι συνέπειες θα έχει αν συμβεί ένα παρόμοιο ατύχημα στις αποθήκες χημικών στην Ριτσώνα; Ή μήπως αντιλαμβάνετε κανείς, τις συνέπειες ενός πυρινικού ατυχήματος στο Άκτιο;

Και εγώ σαν "υποψιασμένος" ερευνητής, θα πω ότι κάτι τέτοιο δεν θα είναι ατύχημα, αλλά μεθοδευμένη επίθεση κατά της χώρας με χημικά ή πυρινικά. Μήπως θυμάστε τι έγινε στην Κύπρο το 2011 με εκείνη την βόμβα των 1200 τόνων, που τοποθέτησαν δίπλα από το στρατόπεδο και το εργοστάσιο ενέργειας, και εξεράγει από "ατύχημα";

Ποιοι έχουν δώσει την άδεια στο ΝΑΤΟ να δημιουργούν όπου θέλουν τέτοιες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα; Δεν γνωρίζουν ότι αυτό είναι παράδοση εθνικής κυριαρχίας; Δεν γνωρίζουν ότι αυτό είναι παραβίαση του Συντάγματος και των νόμων και αυτό τους καθιστά και επίορκους και προδότες;

Δηλαδή απ' ότι φαίνεται, το ΝΑΤΟ κυβερνάει την Ελλάδα και έχει στον έλεγχό του την Ελληνική επικράτεια, αφού όπου θέλει χτίζει εγκαταστάσεις και χρησιμοποιεί όπλα χημικά και όπλα υποταγής συνειδήσεως κατά των Ελλήνων.

Ο κ. Θεοφάνης Ράπτης είπε, ότι υπάρχουν θέματα ασφάλειας τα οποία χαρακτηρίζονται υπερεθνικά όταν αφορούν την ασφάλεια των ΗΠΑ. Σε αυτή την περίπτωση είπε, παρακάμπτεται η εθνική ασφάλεια και τα συμφέροντα της Ελλάδος μπροστά στα συμφέροντα των ΗΠΑ. Και η ερώτηση η δική μου είναι ξεκάθαρη. Αν τα συμφέροντα των ΗΠΑ, είτε είναι οικονομικά, είτε γεωγραφικά, είτε στρατιωτικά, είναι αντίθετα προς τα συμφέροντα της Ελλάδος, τότε πως ενεργεί η Ελληνική κυβέρνηση και οι κρατικές υπηρεσίες ;

Δυστυχώς και η απάντηση είναι ξεκάθαρη. ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΝΕΡΓΕΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

Ο κ. Κασταμονίτης, ο οποίος ήταν - όπως είπε - και στην ΕΥΠ, επιβεβαίωσε την έρευνα, καθώς και τα αποκαλυπτικά της στοιχεία. Προσπαθώντας όμως να τα "ωραιοποιήσει", έλεγε την μία ανακρίβεια πάνω στην άλλη.

Είπε οτι είναι στρατιωτικές εγκαταστάσεις του ελληνικού στρατού. Είπε ότι είναι μία υπερτεχνολογία, που έχουν γνώση μόνο 50 άνθρωποι στον κόσμο. Είπε επίσης, να μην πάει κανείς κοντά σε τέτοιες εγκαταστάσεις , εκτός αν είναι τρελός ή εθελοντής . Και στο τέλος είπε, ότι είναι όπλα υποταγής συνειδήσεως.

Τώρα πως γίνεται, η Ελλάδα των σισσιτίων να έχει τέτοια υπερτεχνολογία, που την γνωρίζουν 50 άνθρωποι στον κόσμο, να έχει τις εγκαταστάσεις αφύλακτες, ώστε να μπορεί να τις προσεγγίσει οποιοσδήποτε χωρίς να βρεί κάποιο εμπόδιο, συρματόπλεγμα, τοίχο ή φυλάκιο και να την χρησιμοποιεί εντός της χώρας και κατά του λαού της, είναι ένα ερώτημα που δεν βρίσκει απάντηση μέσα στην λογική.
Γιατί η λογική λέει, ότι την υπερτεχνολογία των όπλων υποταγής συνειδήσεως, την έχουν οι ΗΠΑ γιατί ουσιαστικά, αυτή είναι το ΝΑΤΟ. Η λογική επίσης λέει, ότι για να έχουν εγκαταστήσει 62.000 μηχανήματα-όπλα, της υπερτεχνολογίας υποταγής συνειδήσεως , πάνω σε Ελληνικό έδαφος, ΑΥΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και οι ΣαμαροΒενιζελοΚουβέληδες ΣΚΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥΣ ΓΛΕΙΦΟΥΝ ΤΑ ...παπούτσια.

Για όλα όμως έρχεται η ώρα τους και οι εθνοπροδότες τώρα θα μάθουν, ότι τις προδοσίες όπως τις ακαθαρσίες, όσο και αν προσπαθείς να τις κρατάς κάτω από το νερό, έρχεται η ώρα που βγαίνουν στην επιφάνεια. Αν τους είχα μπροστά μου, έτσι σκυμένους στα τέσσερα, θα τους έφτυνα και θα τους μιλούσα όπως θα τους μιλούσε ο Θ. Κολοκοτρώνης και ο Γ. Καραϊσκάκης . Δεν τους αξίζει τίποτα καλύτερο.
Θα δώσουμε λοιπόν στοιχεία και συντεταγμένες εγκαταστάσεων, για να γνωρίσουν και να ενημερωθούν οι Ελληνες και τα αδέλφια μας της Κύπρου, για την προδοσία που εχουν διαπράξει οι κυβερνήσεις μας.

Πρίν από αυτό όμως, πρέπει να πούμε λίγα λόγια για τα κύμματα ΕLF, διότι αυτά είναι και τα πιο επικίνδυνα. Τις ουσίες καταστολής που ρίχνουν στον αέρα με τα τεχνητά σύννεφα, μπορούμε να τις εξουδετερώσουμε, πίνοντας 0.5 l. γάλα την ημέρα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, 1 ασπιρίνη και ζεόλιθο σε σκόνη (απο το φαρμακείο). Αλλά τα κύμματα ELF τραντάζουν τον εγκέφαλο και δημιουργούν πονοκεφάλους. Μία μικρή προστασία προσφέρουν τα ακουστικά και οι ωτοασπίδες.

Θα μιλήσουμε όσο πιο απλά γίνεται και θα επικεντρωθούμε στην ουσία και όχι στις επιστημονικές διατυπώσεις. Τα κύμματα ELF είναι οι πολύ χαμηλές ακουστικές συχνότητες, δηλαδή τα πιο δυνατά μπάσα. Λέγονται υπόηχοι και δεν τους αντιλαμβάνεται ως ήχους το ακουστικό νεύρο του ανθρώπου. Μπορεί όμως να μην τον ακούμε ως ήχο, ο εγκέφαλός μας όμως τον λαμβάνει ως ενόχληση. Παράδειγμα . Αν κάποιον κουφό, τον βάλουμε να καθήσει σε μια συναυλία μπροστά στο ηχείο και δέχεται ήχο με ένταση 150 db, χωρίς να ακούει τίποτα θα γίνει το κεφάλι του κουδούνι και θα τον πιάσει πονοκέφαλος. Το ίδιο ακριβώς μας κάνουν αλλά με πολύ πιο δυνατές και πιο επικίνδυνες συχνότητες που δεν είναι για τον άνθρωπο.

Τα κύμματα ELF λοιπόν αφού είναι ήχος, δημιουργούνται και μεταδίδονται με τον ίδιο τρόπο που λειτουργούν τα μηχανήματα ήχου. Χρειάζεται ηλεκτρισμός , ενισχυτής με απόκριση πολύ χαμηλής συχνότητας και ηχείο, για να μετατρέψει το ηλεκτρικό ενισχημένο σήμα των δισεκατομμυρίων Watt, σε ηχητική, πολύ χαμηλή συχνότητα. Ποιό εκλαϊκευμένα είναι μία μπασομηχανή, με γιγάντια ισχύ σήματος που παράγει έναν χαμηλό ήχο, που δεν τον λαμβάνει το αυτί του ανθρώπου, αλλά το αυτί της φάλαινας. Μεταφέρεται με την ταχύτητα του ήχου και σε πολύ μεγαλύτερες αποστάσεις, από τις μεσαίες συχνότητες που ακούμε. Είναι πολύ επικίνδυνες για τον άνθρωπο, γιατί τραντάζουν τον εγκέφαλο και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα. Ο πονοκέφαλος είναι το μικρότερο. Δημιουργούν νευρικούς σπασμούς και εγκεφαλικά επεισόδια.

Αυτές οι χαμηλές συχνότητες λοιπόν, που τραντάζουν τον εγκέφαλο και δεν τον αφήνουν να λειτουργήσει σωστά, σέ συνδιασμό με τις ουσίες καταστολής που σκορπούν στον αέρα με τα τεχνητά σύννεφα, είναι όπλα υποταγής συνειδήσεως, γιατί κάνουν τον άνθρωπο, ενώ δεν συμφωνεί με αυτό που του συμβαίνει, ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ.

Σας είπα σήμερα θα τα φάμε μαζί τα χαστούκια και από σήμερα θα μάθουμε όλοι και τους πατριώτες και τους προδότες. Θα δούμε ποιοί θα τό δημοσιεύσουν, ποιοί θα προσπαθούν να το συγκαλλείψουν καί ποιοί,- όπως εγώ - θά νοιώσουν ότι προδώθηκαν.

Ο κ. Θεοφάνης Ράπτης , προς το τέλος τής εκπομπής όπως θα δείτε, είπε, ότι οι ΗΠΑ στο Αφγανιστάν χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο όπλο με διαμόρφωση ελίκωσης. Αυτήν την διαμόρφωση, που βασίζεται πάνω στον αρχαιοελληνικό σχεδιασμό μετάδοσης του ήχου, όπως αυτός εφαρμοζόταν στα αρχαία θέατρα με τα διαζώματα θα τη δούμε στις περισσότερες εγκαταστάσεις, όχι στο Αφγανιστάν αλλά στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Οι εγκαταστάσεις αυτές έχουν δημιουργηθεί από τους γνωστούς μεγαλοεργολάβους και τους μόνιμους εργολήπτες των δημοσίων έργων. Σε αυτούς έχουν δωθεί τα λατομεία, το έτοιμο σκυρόδεμα και αυτοί έχουν τις δυνατότητες για να πραγματοποιούν τέτοιες κατασκευές γιγαντίου μεγέθους. Είναι οι "δικοί μας άνθρωποι" και η κάθε τοπική κοινωνία και ο κάθε νομός έχει τους δικούς του.

Θα ξεκινήσουμε την παρουσίαση των αποδείξεων από τη μαρτυρική μας Κύπρο, με εγκαταστάσεις που βρίσκονται γύρω από τη Λευκωσία και την Πάφο. Βρίσκονται πάνω σε γη του δημοσίου σε εδάφη της Κύπρου και όχι του ψευδοκράτους.

Στις συντεταγμένες: 350318 Β 330518 Ε - 350401 Β 330554 Ε βλέπουμε σε ολόκληρη την περιοχή εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν είτε με παροχή ενέργειας είτε με ενίσχυση σήματος τα κύματα ELF.

Στις συντεταγμένες: 350419 Β 330621 Ε - 345627 Β 330818 Ε βλέπουμε διαμορφώσεις ελίκωσης και διαζωμάτων αρχαίου θεάτρου.Από αυτά τα σημεία εκπέμπονται τα ηχητικά κύματα ELF.

Στις Συντεταγμένες: 350421 Β 332533 Ε σε αυτή την εγκατάσταση εκτός από ενίσχυση σήματος γίνεται και εκπομπή κυμάτων ΕLF.
Στις Συντεταγμένες: 350428 Β 332518 Ε 350509 Β 332539 Ε και όλες οι εγκαταστάσεις γύρω του 350526 Β 332558 Ε και όλες οι εγκαταστάσεις γύρω του υποστηρίζουν την εκπομπή κυμάτων ELF.

Στις συντεταγμένες: 350344 Β 332534 Ε βλέπουμε εξκαφή μικρής ελίκωσης από όπου γίνονται εκπομπές ηχητικών κυμάτων ELF.
Στις Συντεταγμένες: 344705 Β 330911 Ε -350530 Β 325343 Ε βλέπουμε διαμορφωμένες εγκαταστάσεις με διαμόρφωση ελίκωσης και διαζωμάτων από όπου γίνονται εκπομπές ηχητικών κυμάτων ELF.

Τα αδέλφια της Κύπρου να ξέρουν ότι βρισκόμαστε στην ίδια μοίρα, δεχόμαστε τον ίδιο πόλεμο από τον ίδιο εχθρό. Αν δεν αντιδράσετε άμεσα, με μαθηματική ακρίβεια, θα βρεθείτε σε ίδια και χειρότερη κατάσταση από εμάς.

Στην Αθήνα θα αποφύγω καταρχήν να δείξω εγκαταστάσεις σε περιοχές όπως στο Ρέντη, στη Νίκαια, στην Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Βύρωνα, Αχαρναί, Θρακομακεδόνες, γιατί είναι πυκνοκατοικημένες. Θα δούμε εγκαταστάσεις περιφερειακά της Αθήνας.
Στις συντεταγμένες: 380427 Β 233906 Ε βλέπουμε διαμόρφωση γιγάντιας ελίκωσης. Όλες αυτές οι διαμοφώσεις που χρησημοποιούνται ως ηχεία για τις εκπομπές των ηχητικών κυμάτων ELF έχουν γίνει από "λατομιούχους". Σε κοντινή απόσταση και στις συντεταγμένες: 380441 Β 233851 Ε

380446 Β 233857 Ε

380422 Β 233935 Ε

380419 Β 233934 Ε

380414 Β 233932 Ε

380414 Β 233936 Ε

380412 Β 233924 Ε

380400 Β 233814 Ε

380409 Β 233922 Ε

380407 Β 233918 Ε

380319 Β 233911 Ε

380309 Β 233859 Ε

380345 Β 233755 Ε
βρίσκονται εγκαταστάσεις ενίσχυσης και υποστήριξης των ηχητικών κυμάτων ELF. Στη συγκεκριμένη ευρύτερη περιοχή που την περνάει η "λεωφόρος ΝΑΤΟ" οι εγκαταστάσεις ενέργειας και ενίσχυσης σήματος είναι εκατοντάδες.

Στις συντεταγμένες: 380840 Β 233416 Ε - 380646 Β 232825 Ε -380805 Β 233459 Ε - 380654 Β 233829 Ε σε αυτές βλέπουμε εξκαφές σε διαμόρφωση ελίκωσης και διαζωμάτων. Με τον ίδιο τρόπο εξκαφών έχουν διαμορφωθεί όλες οι εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούνται για εκπομπές ηχητικών κυμάτων ELF.

Στις συντεταγμένες: 380720 Β 233347 Ε βλέπουμε ένα ηχείο γιγαντιαίων διαστάσεων από όπου εκπέμπονται ηχητικά κύματα ELF. Άλλο ένα παρόμοιο γιγάντιο ηχείο χαμηλών συχνοτήτων ELF βλέπουμε στην Θεσσαλονίκη και στις συντεταγμένες 404257 Β 224850 Ε και στην ευρύτερη περιοχή γύρο του υπάρχουν τα μηχανήματα και οι εγκαταστάσεις ενίσχυσης και υποστήριξης των κυμάτων ELF. Για τη συμπροτεύουσα όμως θα δώσουμε στοιχεία σύντομα.

Στη δυτική Αττική η υποστήριξη των κυμάτων γίνεται με εκατοντάδες μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Δίνουμε τις συντεταγμένες από μερικές.

380607 Β 233240 Ε
380607 Β 233219 Ε 380620 Β 233154 Ε 380655 Β 233358 Ε 380608 Β 233234 Ε 380538 Β 233246 Ε 380503 Β 233141 Ε 380152 Β 232151 Ε 380155 Β 232145 Ε Στην Σαλαμίνα και στις συντεταγμένες 375857 Β 233044 Ε βλέπουμε τη γνωστή εξκαφή λατομείου με διαμόρφωση ελίκωσης. Στην ευρύτερη περιοχή υπάρχουν μηχανήματα ενίσχυσης των ηχητικών κυμάτων.

Στο Κορωπί οι εκπομπές των χαμηλών συχνοτήτων γίνονται στις συντεταγμένες: 375254 Β 235109 Ε όπου πάλι βλέπουμε εξκαφή λατομείου με διαμόρφωση διαζωμάτων. Στην ευρύτερη περιοχή προς τη λεωφόρο Βάρης Κορωπίου υπάρχουν δεκάδες εγκαταστάσεις ενίσχυσης σήματος 375247 Β 235235 Ε
375246 Β 235238 Ε
375247 Β 235240 Ε
375247 Β 235234 Ε
375302 Β 235244 Ε
375304 Β 235253 Ε
375313 Β 235229 Ε
375258 Β 235214 Ε

Έχω στη διάθεση μου περισσότερες από 62000 συντεταγμένες για αντίστοιχες εγκαταστάσεις χημικών νεφών και ηχητικών κυμάτων ELF στο σύνολο της ελληνικής επικράτειας και της Κύπρου.Αυτό το είπα και στην εκπομπή απέναντι στους ειδικούς και αυτό που έκαναν ήταν να κατεβάσουν το κεφάλι.

Οι εθνοπροδότες έχουν παραδώσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδα μας εν αγνοία μας και χωρίς τη συγκατάθεση μας στις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ που μας πολεμούν με όπλα υποταγής συνειδήσεως. Όπως είπα από σήμερα θα μάθουμε όλοι και τους πατριώτες και τους προδότες.
Θα συνεχίσω να δημοσιοποιώ στοιχεία και συντεταγμένες για περιοχές της Ελλάδος. Όσο για τους εθνοπροδότες κάποια στιγμή θα τους μιλήσω, όπως θα τους μίλαγε ο Κολοκοτρώνης και ο Καραϊσκάκης.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής

πηγη 
giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ !!!

Τουρκονηπιαγωγεία στη Θράκη ζητούν οι πράκτορες της Άγκυρας!

Αίτημα προς τον Υπουργό Παιδείας Αρβανιτόπουλο κατέθεσαν οι τουρκόψυχοι του φασιστικού κόμματος της Θράκης DEB…
Συνεχίζει (και γιατί όχι άλλωστε) νααποθρασύνεται όλο και περισσότερο κάθε μέρα που περνάει το τουρκο-κόμμα DEB, που ζήτησε με επιστολή του για μια ακόμη φορά από το ελληνικό υπουργείο Παιδείας νηπιαγωγεία.
To «Προξενείο-Στοπ» σας παραθέτει εδώ σήμερα το δελτίο τύπου που εξέδωσε η εν λόγω πολιτική πρακτοροσύναξη στις 18/9/2013, την οποία υπογράφει ο (φερόμενος ως πρόεδρός της) Μουσταφά Αλή Τσαβούς (στη 2η φωτογραφία τον βλέπετε σε παλαιότερο εναγκαλισμό του με τον Μπουρχανετίν Χακγκιουντέρ, πρώην πρόεδρο του φασιστο-αλυτρωτικού BTTDD και με φόντο τον Μουσταφά Κεμάλ). Και λέμε «φερόμενος», γιατί στην πραγματικότητα ο πρώην καφετζής της παράνομης «Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής» δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα μισθοδοτούμενο ανθυποτσουτσέκι του Προξενείου. Απολαύστε την ανακοίνωση (την αναδημοσιεύουμε από το αδελφό ιστολόγιο tourkikanea.gr):
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«Το Κόμμα Ισότητας Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) έστειλε μια επιστολή στον Υπουργό Παιδείας Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο σχετικά με το αίτημα ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ, που θα παρέχουν εκπαίδευση στα Τουρκικά και στα Ελληνικά.
Στην επιστολή του το ΚΙΕΦ επανέλαβε το αίτημά του για το ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ της μειονότητας. Το ΚΙΕΦ τόνισε ότι η ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ είναι ένα κατοχυρωμένο δικαίωμα της μειονότητας και αυτό πρέπει να εφαρμόζεται σε όλα τα στάδια της υποχρεωτικής εκπαίδευσης.
Έχει επισημανθεί ότι το αίτημα για δίγλωσσα ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ είναι μια δημοκρατική απαίτηση της μειονότητας και ότι το νηπιαγωγείο αποτελεί μια περίοδος προετοιμασίας για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση, έτσι για την καλύτερη προετοιμασία των παιδιών για το δημοτικό είναι απαραίτητα τα δίγλωσσα νηπιαγωγεία.
Η επιστολή του ΚΙΕΦ σχετικά με τα νηπιαγωγεία έχει σταλεί ταυτόχρονα στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Άρη Γιαννακίδη και τους Βουλευτές των Νομών Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου.
Η επιστολή που απέστειλε το ΚΙΕΦ στον Υπουργό Παιδείας είναι ως εξής:
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, θα θέλαμε να Σας υπενθυμίσουμε ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα και ένα χρόνιο αίτημα της μειονότητας της Θράκης σχετικά με την μειονοτική εκπαίδευση.
Η μειονότητα στη Θράκη απαιτεί και περιμένει την προστασία του δικαιώματος της μειονοτικής εκπαίδευσης, που 
τις αναγνωρίζεται από τις διεθνείς συνθήκες καθώς επίσης η ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, που στη χώρα μας συμπεριλήφθηκε στην υποχρεωτική εκπαίδευση το 2006, να περιλαμβάνεται και στο χώρο της μειονοτικής εκπαίδευσης.
Πιστεύουμε ότι το δικαίωμα της μειονοτικής εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες της υποχρεωτικής εκπαίδευσης είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα της μειονότητας.
Στα δίγλωσσα (Ελληνικά – Τουρκικά) μειονοτικά νηπιαγωγεία, όπου η εκπαίδευση θα γίνετε στα Τουρκικά και στα Ελληνικά, όπως ακριβώς και στα μειονοτικά δημοτικά σχολεία, είναι δικαίωμα της μειονότητας και ταυτόχρονα ένα δημοκρατικό αίτημα. Η μειονοτική κοινότητα και οι εκπρόσωποί της κατά καιρούς έχουν εκφράσει αυτό το δίκαιο αίτημα.
Η σχετική απάντηση του υπουργείου Σας (Α.Σ. 973 / 124530 / 21), στην επιστολή του κόμματός μας (αριθ. πρωτ. 09/2012) για το ίδιο θέμα, δυστυχώς έχει απογοητεύσει την μειονότητα. Ο ισχυρισμός ότι «Η Ελληνική πολιτεία δεν επιβαρύνετε με κάποια συμβατική υποχρέωση περί ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων» με εκπαίδευση στα Ελληνικά και Τουρκικά, έχει απογοητεύσει βαθιά την μειονοτική κοινότητα.
Αξιότιμε Κύριε Υπουργέ,
Είναι γνωστό ότι τα νηπιαγωγεία είναι μια διαδικασία προετοιμασίας των μαθητών για την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Η ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, που είναι κατοχυρωμένο δικαίωμα της μειονότητας και που καθορίζεται πρωτίστως από την Συνθήκη της Λωζάννης, τις διεθνείς συμφωνίες, τις σχετικές συμφωνίες που έχουν υπογραφεί μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας καθώς και από τους νόμους της χώρας μας, βασίζεται σε ένα δίγλωσσο εκπαιδευτικό σύστημα, αποτελούμενης της ελληνικής και τουρκικής γλώσσας.
Ως εκ τούτου, πιστεύουμε ότι ένας μαθητής που θα ξεκινήσει την μόρφωσή του στο μειονοτικό δημοτικό σχολείο, πρέπει να περάσει από ένα νηπιαγωγείο που λειτουργεί με παρόμοιο σύστημα. Αυτό θα βοηθήσει τον μαθητή να προσαρμοστεί πιο εύκολα στην μειονοτική πρωτοβάθμια εκπαίδευση (Ελληνόγλωσση και Τουρκόγλωσση). Παρόμοια παραδείγματα μπορούμε να τα δούμε στην Ευρώπη. Για παράδειγμα: Δανία, Γερμανία, Ιταλία, Ρουμανία κλπ.)
Πιστεύουμε ότι ένα από τα πιο σημαντικά καθήκοντα των δημοκρατικών κυβερνήσεων και κρατών είναι η ανταπόκριση στις δίκαιες και δημοκρατικές απαιτήσεις των πολιτών τους. Θα Θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε για άλλη μια φορά την απαίτηση της μειονοτικής κοινότητας, η οποία ζει στη Δυτική Θράκη, εργάζεται και αγωνιά για την πρόοδο και ανάπτυξη της χώρας μας και από κάθε άποψη αποτελεί το καλύτερο παράδειγμα, για την ίδρυση Μειονοτικών Νηπιαγωγείων που θα παρέχουν εκπαίδευση στα Ελληνικά και στα Τουρκικά. Είναι μια από τις πιο μεγαλύτερες προσδοκίες μας να δούμε την θετική ανταπόκριση της κυβέρνησης και του υπουργείου Σας στις εκκλήσεις της μειονότητας σε αυτό το ζήτημα και στην επόμενη σχολική χρονιά το να πραγματοποιηθεί το αίτημα. Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι της μειονότητας και τα παιδιά της το αξίζουν.
Αναμένοντας την απάντησή Σας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο Σας».
Εμείς πάντως να σας υπενθυμίσουμε ότι στα αρκετά ΠΑΡΑΝΟΜΑ νηπιαγωγεία που λειτουργούν και χρηματοδοτούνται από την Άγκυρα στη Θράκη, η γλώσσα εκπαίδευσης φυσικά είναι αποκλειστικά και μόνο η τουρκική. Ενδεικτικό και αυτό των προθέσεων της Τουρκίας και των εν Θράκη οργάνων της, ε;


proxeneio-stop 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΟΡΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΓΟ'Υ'ΠΗΚΟΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ & ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟ ΘΗΒΩΝ !!!


ΒΟΙΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ 
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΟΒΑΤΖΗΣ
Email:sovdim@hotmail.com

ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ !!! ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΑΚΙΑ !!!

(Vid)Ακραίοι μουσουλμάνοι καταστρέφουν με μανία χριστιανικούς Ναούς

 'πυρπόλησαν τους σταυρούς' Τζιχαντιστές αντάρτες ισλαμιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης έκαψαν τα αγάλματα, τους σταυρούς και το καμπαναριό σε δύο εκκλησίες της πόλης Ράκα της Συρίας.
Τα θύματα των βανδαλισμών των τρομοκρατών ισλαμιστών αυτή την φορά ήταν ο ελληνόρυθμος Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και η Εκκλησία των Μαρτύρων της αρμενικής Εκκλησίας.
Κατά την έφοδό τους στο εσωτερικό του Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου οι αντάρτες πυρπόλησαν τα αγάλματα και τους σταυρούς, ενώ στην εκκλησία των Μαρτύρων έσπασαν και γκρέμισαν το καμπαναριό και τοποθέτησαν λάβαρό τους με το όνομα της οργάνωσης.
Ευτυχώς θύματα δεν υπήρχαν και βιαιοπραγίες δεν διαπράχθηκαν, καθώς οι Χριστιανοί της πόλης έχουν εγκαταλείψει το μέρος.
dogma.gr

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ 182 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ: ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΙΣΤΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ - ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ «ΕΦΑΓΑΝ» !!!


Με αφορμή τη θλιβερή αυτή επέτειο, σας συστήνουμε να διαβάσετε καταρχήν την μνημειώδη Εγκύκλιο του μεγάλου Κυβερνήτη εναντίον των Μασονικών Στοών, που εστάλη σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της χώρας λίγο πριν δολοφονηθεί!

Επίσης, δημοσιεύουμε ξανά ένα άρθρο για τον πατριωτισμό, το ήθος και την ανιδιοτέλεια του μεγάλου αυτού Έλληνα, που πρέπει να διαβάζεται ξανά και ξανά από όλους μας και ιδιαίτερα τους σύγχρονους πολιτικάντηδες. Οι συγκρίσεις, αμείλικτες και θλιβερές:

Ο Καποδίστριας, και όταν ήταν υπουργός των Εξωτερικών της Ρωσίας και μεσουρανούσε στην ευρωπαϊκή διπλωματία αλλά και στη διεθνή -εφόσον είχε επί χρόνια ασχοληθεί και με τις πολιτείες της Αμερικής και με την Περσία και με άλλες ασιατικές χώρες-, έστελνε συνεχώς στην αγωνιζομένη Ελλάδα πολεμοφόδια και τρόφιμα και σπούδαζε με δικές του δαπάνες πολλούς Ελληνόπαιδες στα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια, για να προετοιμάζει τους μορφωμένους επιστήμονες σε όλους τους κλάδους που θα επάνδρωναν τις διάφορες υπηρεσίες του ελληνικού κράτους μόλις θα ελευθερωνόταν από την τουρκική καταδυνάστευση.

Όταν το 1822 υπέβαλε την παραίτησή του από το υπουργείο, ο τσάρος Αλέξανδρος δεν τη δέχθηκε και του έδωσε άδεια επ΄ αόριστον με όλα όμως τα προνόμια του αξιώματός του, εφόσον τυπικά το διατηρούσε. Στη Γενεύη που εγκαταστάθηκε έπρεπε να κατοικήσει σε «ένα μέγαρο, να έχει τέσσερις άμαξες και ικανόν υπηρετικόν προσωπικόν». Ο Καποδίστριας κατοικούσε σε «δύο πτωχικά δωμάτια, είχε μόνο μία άμαξα και έναν υπηρέτη». Όταν οι πάντες, διπλωμάτες, αριστοκράτες και απλοί άνθρωποι τον ρωτούσαν κατάπληκτοι, εκείνος απαντούσε:



«Όταν αφού εκτύπησα πρώτον τας θύρας των μεγάρων των πλουσίων ηναγκάσθην κατόπιν να κτυπήσω και τας θύρας των πτωχών ζητώντας τον οβολόν τους προκειμένου να στείλω τρόφιμα και πολεμοφόδια εις τον αγωνιζόμενον ελληνικόν λαόν έπρεπε να ημπορώ να τους λέγω: Έδωσα πρώτος εγώ τα πάντα. Κανόνισα να μη εξοδεύσω δια τον εαυτό μου και δια τον υπηρέτην μου περισσότερα, από 60 φράγκα τον μήνα. Όλον τον άλλον μισθόν μου τον στέλνω στην Ελλάδα…». 


Όταν έφτασε στην Ελλάδα ως κυβερνήτης του ελληνικού κράτους προσφέρθηκαν να του δώσουν ανάλογο οίκημα ως κατοικία. Ο Καποδίστριας δεν το δέχτηκε. Ήθελε να ζει απλά συμμεριζόμενος την κατάσταση που επικρατούσε τότε στη χώρα. Με δικά του έξοδα διόρθωσαν απλές οικίες στην Αίγινα και στον Πόρο, «χωρίς καμιάν επιβάρυνση των ιδιοκτητών». Έδωσε εντολή να μην ανοίξουν τις αποσκευές που έφερε από τη Γενεύη και επίπλωσε το σπίτι που έμενε με «σιδηράν κλίνην και ξύλινον τραπέζιον». Γι΄ αυτό ο αντικαποδιστριακός Γερμανός ιστορικός Μέντελσον-Μπαρτόλντι, όταν επισκέφτηκε τον Καποδίστρια έγραψε: «Ο μόνος στολισμός του κυβερνητικού… «μεγάρου» είναι ο λαμπρός ήλιος της Ελλάδας και η λατρεία των Ελλήνων, με την οποία δικαίως τον περιβάλλουν».

Όλα τα επίσημα ενδύματα δεν τα φόρεσε ποτέ. Ο γραμματέας του, Νικόλαος Δραγούμης, διηγείται το περιστατικό που συνέβη κατά την πρώτη περιοδεία που έκανε στην Κόρινθο, αμέσως μετά την άφιξή του.
Της όλης κυβερνητικής πομπής προηγούνταν ο ταχυδρομικός διανομέας Καρδάρας, που ήταν ενδεδυμένος με βελούδινο χρυσοκέντητο σεγκούνι. Ακολουθούσε έφιππος ο Κυβερνήτης, ντυμένος απλούστατα και κάτισχνος από την ταλαιπωρία και την κακήν διατροφή. Ο λαός που είχε παραταχθεί αυθόρμητα, νομίζοντας ότι ο Κυβερνήτης του ήταν ο λαμπροφορεμένος διανομέας, τον χειροκροτούσε με αμέτρητες εκδηλώσεις αγάπης. Στην αρχή όλοι διασκέδασαν. Ο Κολοκοτρώνης, όμως, δεν το άντεξε. Πλησίασε τον Καποδίστρια και του είπε ότι ο λαός έπρεπε να γνωρίσει τον Κυβερνήτη του.


- Και τι θέλεις να κάμνω, Θεοδωράκη; απήντησε ο Καποδίστριας.
- Η υπερεξοχότης σου να ενδυθεί την κυβερνητική της στολή.
Και ο Δραγούμης προσθέτει: «Οδήγησαν τον Κυβερνήτη εις τι παρακείμενον χάνιον και τον ηνάγκασαν να ενδυθεί την στολή ήτις ουδαμώς διέφερεν της των δασονόμων της αντιβασιλείας!…».


Ο γιατρός του, βλέποντας τον τόσον καταβεβλημένο από τους αδιάκοπους μόχθους και αγώνες, του συνέστησε αυστηρά ότι έπρεπε να βελτιώσει την τροφή του. Και ο Καποδίστριας απάντησε: «Ουδέποτε θα επιτρέψω στον εαυτό μου βελτίωση της τροφής, παρά μόνον τότε όταν θα είμαι βέβαιος ότι δεν υπάρχει ούτε ένα Ελληνόπουλο που να πεινάει…».

 
Το Πανελλήνιο και η Γερουσία δύο φορές ψήφισαν τον μισθό που έπρεπε να δίνεται στον Κυβερνήτη. Και τις δύο φορές ο Καποδίστριας αρνήθηκε να δεχθεί μισθό.


«…Είμαι ευτυχής διότι ηδυνήθην να προσφέρω… διά την εθνικήν ανεξαρτησίαν και ελευθερίαν, δι΄ αυτό το τόσον θεάρεστον έργον, τα λείψανα της μετρίας καταστάσεώς μου εις το θυσιαστήριον της πατρίδας… Διά τον αυτόν τούτον λόγον θέλη αποφεύγει και ήδη να δεχθή την προσδιοριζόμενην ποσότητα διά τα έξοδα του αρχηγού της Επικρατείας, απεχόμενος, εν όσω τα ιδιαίτερά μου χρηματικά μέσα μου επαρκούν από το να εγγίσω μέχρι οβολού τα δημόσια χρήματα προς την ιδίαν μου χρήσιν… Αποστρέφομαι το να προμηθεύω εις τον εαυτόν μου τας αναπαύσεις του βίου, αι οποίαι προϋποθέτουν την ευπορίαν, ενώ ευρισκόμεθα εις το μέσον ερειπίων περικυκλωμένοι από πλήθος ολόκληρον ανθρώπων βυθισμένων εις την εσχάτην αμηχανίαν… Ελπίζω ότι όσοι εξ΄ υμών συμμετάσχουν εις την κυβέρνησιν θέλουν γνωρίσει μετ΄ εμού ότι εις τας παρούσας περιπτώσεις όσοι ευρίσκονται εις δημόσια υπουργήματα δεν είναι δυνατό να λαμβάνουν μισθούς ανάλογους με τον βαθμό του υψηλού υπουργήματός των και με τας εκδουλεύσεις των, αλλ΄ ότι οι μισθοί ούτοι πρέπει να αναλογούν ακριβώς με τα χρηματικά μέσα, τα οποία έχει η κυβέρνησις εις την εξουσίαν της». (Ο Καποδίστριας προς την Δ’ Εθνικήν Συνέλευση, Άργος 4 Αυγούστου 1829).


Αυτό το συγκλονιστικό μήνυμα του Μεγάλου Ηγέτου και Ανθρώπου δεν έπρεπε άραγε να αναρτηθεί μέσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο;…


ΠΗΓΗ: Ελένης Κούκκου, Καθηγήτριας Πανεπιστημίου Αθηνών, Ιωάννης Καποδίστριας –Το υψηλό του ήθος, Νεανικό & Μαθητικό Περιοδικό «Ο Πυρσός» των Εκπαιδευτηρίων «Απόστολος Παύλος», σελ. 188-189, τεύχος 30, περίοδος β΄, Ισθμός Κορίνθου, Νοέμβριος 2009.

ΟΙ '' ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ '' ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!!

Αδωνις στο BBC: Μέρκελ και Γερμανοί είναι φίλοι μας- Θα τους επιστρέψουμε όλα τα δανεικά


Την διαβεβαίωση του ότι η Ελλάδα θα επιστρέψει στη Γερμανία όλα τα χρήματα που έχει δανειστεί εξέφρασε ο Αδωνις Γεωργιάδης στην εκπομπή Hardtalk του BBC, τονίζοντας πως οι Ελληνες δεν θέλουν άλλα προβλήματα και απλά θέλουν αν βγουν από την κρίση.Στις δηλώσεις του, ο υπουργός Υγείας εξέφρασε την εκτίμηση του προς την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ και τους Γερμανούς λέγοντας: «Η Άνγκελα Μέρκελ και οι Γερμανοί είναι καλοί φίλοι της Ελλάδας. Μας έχει δώσει τα τελευταία 3 χρόνια πάνω από 60 δισ. ευρώ. Την καταλαβαίνουμε γιατί έχει να απολογηθεί στους Γερμανούς φορολογούμενους γιατί έδωσε όλα αυτά τα χρήματα. Διαβεβαιώνω ότι η Ελλάδα θα αποπληρώσει τα δάνεια που λαμβάνει».
Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε και για τον αρχηγό του πρώην κόμματος του το ΛΑΟΣ, τον Γιώργο Καρατζαφέρη και τις δηλώσεις του πως «μπορούμε να ζήσουμε εκτός ΕΕ, αλλά όχι κάτω από τη γερμανική μπότα», λέγοντας πως οι φράσεις του κ. Καρατζαφέρη ήταν «ανοησίες» και γι αυτό προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία.
Κλείνοντας, ο υπουργός Υγείας διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στη δραχμή, επισημαίνοντας πως «όσοι πόνταραν σε έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, έχασαν. Η Ελλάδα είναι και θα παραμείνει μέλος της ευρωζώνης στις δεκαετίες που θα έρθουν».


Πηγή: Αδωνις στο BBC: Μέρκελ και Γερμανοί είναι φίλοι μας- Θα τους επιστρέψουμε όλα τα δανεικά | iefimerida.grhttp://www.iefimerida.gr/node/123494#ixzz2fz5R2wxa

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΦΡΙΚΤΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ! !!!

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟΝ ΔΕΛΤΙΟΝ
για την "Προστασία της ανθρώπινης ζωής από την σύλληψη μέχρι  τον φυσικό θάνατο". 
Πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής από την σύλληψη μέχρι τον φυσικό θάνατο με την ονομασία: "Ένας από εμάς" (One of Us).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Τελευταία ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής των υπογραφών έχει ορισθεί η 1η Νοεμβρίου 2013          
Σε εξέλιξη βρίσκεται μία προσπάθεια συγκεντρώσεως υπογραφών σχετικά με την επανεξέταση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο της νομιμοποιήσεως της χρηματοδοτήσεως δι' ευρωπαϊκών κονδυλίων των τεχνολογικών ερευνών με ανθρώπινα έμβρυα. 
Για εμάς τους Ορθοδόξους η  ζωή και η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου, χριστιανού ή μη, λευκού, μαύρου ή κίτρινου, πλουσίου ή φτωχού, είναι  ιερή, γιατί αντικρύζουμε τον Κύριό μας Ιησού Χριστό στο πρόσωπο του κάθε συνανθρώπου μας. Σύμφωνα με την διδασκαλία των Πατέρων της Εκκλησίας μας, ο άνθρωπος αρχίζει να υπάρχει επί γης από την στιγμή της συλλήψεώς του. Οποιοσδήποτε τρόπος αφαίρεσης της ζωής ενός εμβρύου (έκτρωση, άμβλωση, καταστροφή γονιμοποιημένων ωαρίων κλπ) συνιστά για την Εκκλησία μας φόνο.  
Με βάση την παραπάνω θεώρηση, είναι απαράδεκτη και κατακριτέα η απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου όχι μόνο να επιτρέψει, αλλά και να χρηματοδοτήσει με ευρωπαϊκά κονδύλια τις τεχνολογικές έρευνες με ανθρώπινα έμβρυα.
Συγκεκριμένα, εφέτος διετέθησαν 80.000.000€ για την χρηματοδότηση τέτοιων ερευνών, αλλά και για την χρηματοδότηση Μ.Κ.Ο. εξειδικευμένων σε εκτρώσεις στις αφρικανικές -και όχι μόνο- χώρες, με το γελοίο επιχείρημα ότι έτσι θα ανέλθει το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων αυτών των χωρών. 

Για το λόγο αυτό έχει συσταθεί μία πανευρωπαϊκή πρωτοβουλία συλλογής ηλεκτρονικών υπογραφών για την προστασία της ανθρώπινης ζωής από την σύλληψη μέχρι τον φυσικό θάνατο που ονομάζεται "Ένας από εμάς" (One of Us). Η Συνθήκη της Λισαβόνας δίδει την δυνατότητα στους Ευρωπαίους πολίτες να παρεμβαίνουν στην διαδικασία λήψεως αποφάσεων νομοθετικού περιεχομένου, εφ' όσον συγκεντρώσουν έναν ελάχιστο αριθμό υπογραφών, καθοριζόμενο από τον πληθυσμό κάθε κράτους-μέλους της Ε.Ε.. Για την Ελλάδα μας ο αριθμός αυτός είναι 16.500 υπογραφές. Μέχρι σήμερα που σας ενημερώνω, έχουν συγκεντρωθεί μόνον 423 υπογραφές, τις λιγότερες σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τελευταία ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής των υπογραφών έχει ορισθεί η 1η Νοεμβρίου 2013
Σχετικά με αυτήν την πρωτοβουλία  στην Ελλάδα έχει ορισθεί δια δικαστικής αποφάσεως ως εθνικός συντονιστής  ο Σύλλογος Προστασίας Αγεννήτου Παιδιού "Η Αγκαλιά" με πρόεδρο την γνωστή πρεσβυτέρα κ. Βαρβάρα Μεταλληνού.          
Δεν μπορούμε να λεγόμαστε  χριστιανοί και να στεκόμαστε αμέτοχοι σε τέτοιες πρωτοβουλίες. Οι Καθολικές  χώρες (Ιταλία, Πολωνία) έχουν συγκεντρώσει μέχρι και 6 φορές τον απαιτούμενο αριθμό υπογραφών. Η δε Ορθόδοξη Ρουμανία, με προσωπική πρωτοβουλία του Πατριάρχου Δανιήλ, συγκέντρωσε 2,5 φορές τις υπογραφές που χρειάζονται. Εμείς, στην Ελλάδα τι κάνουμε; 
Να αφυπνισθούμε ενάντια σε αυτά τα σχέδια που αντιτίθενται στην Πίστη μας. Το έχει ανάγκη και η Ελλάδα μας που μαραζώνει δημογραφικά χρόνο με τον χρόνο.
 
  Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε αυτήν την "εκστρατεία" για  την προστασία της ανθρωπίνης ζωής, μπορείτε να υπογράψετε στην ιστοσελίδα, όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες:

Πληροφορίες επίσης και στην ιστοσελίδα του Συλλόγου "Η ΑΓΚΑΛΙΑ" στο www.agalia.org.gr.

Για διευκόλυνσή σας: Πηγαίνοντας στην  ιστοσελίδα www.oneofus.eu/el/
πατάτε το ΕΓΓΡΑΦΗ (που βρίσκεται κάτω από τον  νέο)
συμπληρώνετε  τα στοιχεία
γράφετε τους προτεινόμενους χαρακτήρες
και πατάτε ΥΠΟΒΟΛΗ
(Αν θέλετε παίρνετε  και το αναγνωριστικό υπογραφής)

ΚΑΛΟΝ  ΑΓΩΝΑ ...
...ΚΑΙ  ΜΕ  ΤΗ  ΝΙΚΗ



Υ.Γ. Την παραπάνω πρωτοβουλία την ασπάζεται και προτρέπει για υπογραφές η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος
με το υπ’αριθμ. Πρωτ. 3135/ Διεκπ. 1517/2.9.2013
Εγκυκλίου Σημειώματός της.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τελευταία ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής των υπογραφών έχει ορισθεί η 1η Νοεμβρίου 2013

ΟΙ ILLUMINATI ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟ NBA !!! ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!! ... ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ !!!


Οι ILLUMINATI αγαπάνε το NBA ...και το δείχνουν!





Οι ILLUMINATI αγαπάνε και το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!





1. teleytaiosaggelos.blogspot.gr
2. teleytaiosaggelos.blogspot.gr

ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ > ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013, 16:00μμ > Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ !!!

Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΟ 2048 !!!

2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιεί όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.

Τι θα γίνει όμως όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να αύξηση την τιμή του ναρκωτικού; 

Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;

4 Τρόποι Αντιμετώπισης , ποιόν θα διαλέξετε;

1ο Σενάριο- Η Απόρριψη της τεχνολογίας απ την Ανθρωπότητα 

2o Σενάριο- Η Αποδοχή της Τεχνολογικής Εξέλιξης απ τους Ανθρώπους

3o Σενάριο-Τεχνολογία υπό Όρους

4o Σενάριο-Η Επιλογή ανήκει στους Ανθρώπους 

Τα γεγονότα που οδήγησαν ξανά και ξανά τον κόσμο στα πρόθυρα της καταστροφής. 


2048: Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων   


ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ !!! ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΩΝ !!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΜΑΣ !!!



Μια ομάδα συμπολιτών μας, συμπύκνωσε τη γνώση και μας την δίνει, για να αφυπνιστούμε.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο, αποθηκεύστε το και κρατείστε το σαν τη πολυτιμότερη γνώση για να εξεγερθούμε.

Πόπη Σουφλή

......